αγορα 46αρας led

Nikos25

New member
20 September 2012
14
Γεια σας! Ενας καλος φιλος μετα απο οικονομιες μηνων θελει να του παραγγειλω μια καλη τηλεοραση για ταινιες απλως και τα κλασσικα καναλια....απο 42 μεχρι 46 ιντσες και μεχρι 600 ευρω το ΠΟΛΥ. Ειδα οτι υπαρχουν αρκετες νεες καλες προτασεις αλλα δεν μπορω να αποφασισω.
Θα μπορουσε καποιος να μου πει αν η τεχνολογιες 3d active και 3D Hyper Real Engine αποτελουν προβλημα για την συμβατικη χρηση που τις θελει ο φιλος μ?
Φανταζομαι οτι ο βασιλιας ειναι Samsung ε?

Λίγο πιο πάνω από 600 βρίσκεις τις Samsung EH6030 και Toshiba TL938. Αν δεν έχει πολύ φωτεινό χώρο και η απόσταση θέασης είναι στα 2,5 μέτρα ή περισσότερο ας δει και κάποιες plasma στις 50".

το 3d που εχουν δεν ενοχλει καθολου για 2d σωστα? γιατι ο φιλος δεν νομιζω να ασχοληθει καν με 3d

χεχε εχω χρονια να ασχοληθω με τηλεορασεις γενικα και δεν εχω ιδεα τι παιζει με τις νεες 3d τεχνολογιες...τελικα βρηκα την ομορφη EH6030 που μου προτεινες λιγο πιο φτηνα στο e-shop http://www.e-shop.gr/product?id=PER.157176

Αυτό με το e-shop (και με άλλα μαγαζιά) με τις παραεισαγωγές δεν θα έπρεπε να είναι γραμμένο στο site τους έτσι ώστε να γνωρίζει ο καταναλωτής;

Τα μαγαζιά που κάνουν παραεισαγωγές φαίνονται και απο τους κωδικούς προϊόντων βλέπεις δηλαδή μοντέλα που δεν πουλάει κανένας άλλος και συνήθως προορίζονται για άλλες χώρες πχ.

http://www.skroutz.gr/s/3085767/Samsung-UE46F6470.html

Σε πολλά καταστήματα του skroutz θα δεις να αναγράφεται "εγγύηση Ελληνικής αντιπροσωπίας".

Βέβαια αυτό το θέμα δεν αφορά μόνο τις τηλεοράσεις , σε άλλα προϊόντα πχ. κινητά οι παραεισαγωγές είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση , από μια άποψη βέβαια βοηθάνε τον ανταγωνισμό και ρίχνουν της τιμές , αρκεί κάποιος να μην χρειαστεί επισκευή και βρει τον μπελά του.

Πάντως εγώ που πήρα τηλεόραση πρόσφατα μετάνιωσα που πήρα 3D.
κατά τη γνώμη μου πάρε καλύτερο μοντέλο και απλό 2 D, γιατί το 3 D είναι σαν τα άχρηστα παιχνίδια των παιδιών - εντυπωσιάζει στην αρχή και ασχολείσαι, αλλά στο τέλος ανακαλύπτεις ότι δεν έχει νόημα σε αυτές τις ίντσες και το παρατάς.
Επίσης μη σε παραπλανήσουν smart ιδιότητες, το 99% του κόσμου θέλει την τηλεόραση για να βλέπει όλη η οικογένεια πρόγραμμα και ταινίες, μόνο εάν είσαι φοιτητής που θέλεις την TV και για μόνιτορ αναζήτησε smart κλπ.

Πάντως εγώ που πήρα τηλεόραση πρόσφατα μετάνιωσα που πήρα 3D.
κατά τη γνώμη μου πάρε καλύτερο μοντέλο και απλό 2 D....

Όλες οι τηλεοράσεις πλέον από μέτριες και πάνω έχουν και smart tv και 3D , είναι κάτι που το φορτώνεσαι αναγκαστικά.