Αγορα 46αρας μεχρι 1300 ευρω!

john4

New member
28 May 2010
9
Γεια σας παιδια,λοιπον εδω και αρκετο καιρο εχω βαλει στο ματι την samsung le46c650 και γενικα εχω διαβασει πολυ καλα λογια και σκεφτομαι να την αγορασω σε 2-3 βδομαδες...απλα θα ηθελα να με βοηθησετε αν υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτα τα χρηματα και ιδιο μεγεθος πρωτου πρωχωρησω για την samsung!
η χρηση της tv θα ειναι: ps3, συνδεση με pc,bluray ταινιες και ποδοσφαιρο!

ευχαριστω για την απαντησει αλλα το ειχα διαβασει αυτο το thread...μηπως μπορεις να μου προτεινεις σε συγκριση με την le46c650 καποια μοντελα που θεωρεις οτι ειναι καλυτερα...το κακο ειναι οτι δεν γνωριζω ακομα αποσταση καθως αυτες τις μερες ψαχνω για σπιτι (φοιτητης ) αλλα δεν νομιζω να μπορεσω να παρω μεγαλυτερη γιατι δεν παιζουν παραπανω χρηματα..!!

οπως σου ειπα και παραπανω ειμαι φοιτητης,οποτε μιλαμε για πολλες ωρες παιχνιδι...καλυτερα να μεινουμε σε lcd γιατι συνδαιω πολυ συχνα το pc με την tv ειτε για καποια παιχνιδια που υπαρχουν μονο pc η αμα θελω να δω καλυτερα γραφηκα ειτε για ταινιες..!τελικα σημερα βρηκα σπιτι και με μια γρηγορη σκεψη για το πως θα διαμορφωθει το σαλονι η τηλεοραση απο τον καναπε δεν νομιζω να ειναι πανω απο 2,5 με 3 μετρα...οποτε πιστευω με καλυπτει η 46αρα(μακαρι να υπηρχαν παραπανω χρηματα να πηγαινα για μεγαλυτερη μιας και χωρος υπαρχει,αλλα ενταξει πιστευω θα ειμαι οκ)

Γιαυτό που θες έχεις επιλέξει το μοντέλο με την καλύτερη σχέση τιμής-απόδοσης. Μη το βασανίζεις παραπάνω από ότι χρειάζεται! Δεν νομίζω ότι μπορεί να σου προτείνει κάποιος κάποια καλύτερη λύση σε LCD...