Αγορά 46άρας προς αντικατάσταση Sony 46X3500

aka_Lamogio

Senior Member
22 June 2007
594
The Twilight Zone
Φτάνει σιγά σιγά η ώρα της αλλαγής τηλεόρασης στο σαλόνι. Η γυναίκα απαιτεί-περιμένει μικρότερη (με το ζόρι 42άρα μου λέει) αλλά έλα που έχω καλομάθει στην 46άρα και δεν θέλω να πάω σε μικρότερη. Σκέφτομαι λοιπόν (βλέποντας και τα λεπτά πλαίσια που έχουν οι καινούργιες Samsung 46F...) να πάρω 46άρα και να της πω ότι είναι 42άρα. :laugh: Πάντως όσοι έχετε δει την 46Χ3500 η οποία σαν όγκος είναι 55άρα+ με το πλαίσιό της θα λέγατε ότι είναι πολύ πιθανό να το πιστέψει.
Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να βρω κάτι αντίστοιχο-καλύτερο σαν ποιότητα εικόνας σε σχέση με την Χ3500 από την οποία είμαι πολύ ευχαριστημένος πέραν του auto dimming που κάνει στις πολύ σκοτεινές σκηνές και μου σπάει τα νεύρα.
Smart και 3D δεν με ενδιαφέρουν άμεσα αλλά αν υπάρχουν δεν με χαλάει κιόλας κάποια στιγμή μπορεί αν δω κάτι. Τιμή έλεγα να μείνω κοντά στο 1000άρικο καθώς μου φαίνεται πως μέχρι εκεί βρίσκεις πολύ καλή σχέση τιμής-απόδοσης σε 46". Την 46F6500 σκέφτομαι να χτυπήσω η οποία σε ένα μήνα έχει πέσει από τα 1200 στα 900 αλλά αν υπάρχουν και κάποιες άλλες προτάσεις θα ήθελα να μου τις πείτε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.