Όλα όσα λες είναι απόλυτα λογικά και είναι μια πλευρά που δεν έχω σκεφθεί όσο θα έπρεπε. Η σχέση που έχουμε είναι αδερφική αλλά αν χρησιμοποιήσουν πλάσμα όπου θα πρέπει να τους εξηγήσω ότι θέλει στρώσιμο και θέαση που να μην έχει σταθερά τμήματα εικόνας για μεγάλο χρόνο ή αν ακόμα χειρότερα κάνουν στις αρχές κάτι που δεν πρέπει και εμφανίζεται στην οθόνη "αποτύπωμα" ή οτιδήποτε άλλο, να είσαι σίγουρος ότι θα τα ακούσω από την κοπέλα. :violent-smiley-030:
Μίλησα μαζί τους και θα πάμε αύριο οι 2 μας στο saturn για να δούμε από κοντά τα διάφορα μοντέλα. Οι 50 ίντσες δεν παίζουν, ήδη έχω κουραστεί να τους πείσω για 46αρα με δεδομένο ότι ήθελαν 40-42.
Επίσης από ότι κατάλαβα, το pvr είναι για αυτούς σημαντική παράμετρος (θέλουν να γράφουν αλλά δεν θέλουν εξωτερική συσκευή), οπότε εκτός απροόπτου βλέπω την C750 να είναι η τελική επιλογή αφού ούτε η sony ΗΧ800 (που πρότεινα εγώ) διαθέτει, ούτε η philips 8605 (που αρέσει σε αυτόν) διαθέτει και μάλλον ούτε κάποια από τις plasma.
ps. αυτό με τους φίλους/γνωστούς και την αγορά νέου ΗΥ το κάνω και γω καιρό τώρα. Μόνο για μένα αφιέρωσα 2 μήνες να επιλέξω τι ακριβώς θα αγοράσω για να συναρμολογήσω το μηχάνημα όπως ακριβώς το ήθελα. Εγώ απλά τους στέλνω στο eshop
ps2. όλο αυτό το ψάξιμο με βοήθησε και μένα να (ξανα)μπώ λίγο στα πράγματα. Η νέα σειρά της panasonic και ειδικά η TX-P50G30 που θα έρθει μου ακούγεται μια χαρά. Το καλοκαιράκι που θα αγοράσω νέα τηλεόραση, θα την ψάξω να τη δω από κοντά.