Αγορα 46αρας

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2025 την Κυριακή 30 Μαρτίου.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

vkarfis

New member
10 May 2008
15
καλημερα
εδω και καιρο χαζευω τα site για προσφορες, ενδιαφερομαι να παρω μια 46αρα με χρηση λιγο απ ολα (best value for money) και αποσταση θέασης 2,5 μετρα...
βρηκα προσφορα στον κοτσοβολο την SAMSUNG UE46F8000 στα 1484 ευρω και δωροεπιταγη 150 ευρωπουλα... τη λετε αξιζει..?
ειναι καποιος που την εχει να γραψει εντιπώσεις...??!!!!!

hxostil

AVClub Addicted Member
καλημερα
εδω και καιρο χαζευω τα site για προσφορες, ενδιαφερομαι να παρω μια 46αρα με χρηση λιγο απ ολα (best value for money) και αποσταση θέασης 2,5 μετρα...
βρηκα προσφορα στον κοτσοβολο την SAMSUNG UE46F8000 στα 1484 ευρω και δωροεπιταγη 150 ευρωπουλα... τη λετε αξιζει..?
ειναι καποιος που την εχει να γραψει εντιπώσεις...??!!!!!
η τιμη ειναι καλη η τηλεοραση ειναι καλη ,το μεγεθος ομως θα προτεινα 50+ιντσες....αν δεν σε παιρνει οικονομικα δες 55f6400 55f6500 σε 55 ιντσες...

vkarfis

New member
10 May 2008
15
η τιμη ειναι καλη η τηλεοραση ειναι καλη ,το μεγεθος ομως θα προτεινα 50+ιντσες....αν δεν σε παιρνει οικονομικα δες 55f6400 55f6500 σε 55 ιντσες...

Στα 2,5μετρα max δεν ειναι λιγο μεγαλη η 55αρα..??!!
η αληθεια βεβαια τωρα που την κοιτα ειναι οτι εκτος απο ποιο μεγαλη ειναι και ποιο φτηνή απο την 46f8000..
η χρηση που την θελω οπως ειπα ειναι λιγο απ ολα.. λογο δουλειας δεν εχς και πολυ χρονο για πολλα πολλα καμια ταινια σπανια ps3 και δορυφορική οταν βάλω...

hxostil

AVClub Addicted Member
Στα 2,5μετρα max δεν ειναι λιγο μεγαλη η 55αρα..??!!
η αληθεια βεβαια τωρα που την κοιτα ειναι οτι εκτος απο ποιο μεγαλη ειναι και ποιο φτηνή απο την 46f8000..
η χρηση που την θελω οπως ειπα ειναι λιγο απ ολα.. λογο δουλειας δεν εχς και πολυ χρονο για πολλα πολλα καμια ταινια σπανια ps3 και δορυφορική οταν βάλω...

κατα την γνωμη μου θα χορτασεις καλυτερα την εικονα της 55f6500 απο την 46f8000 λογω μεγεθους...αν σου φαινεται πολυ εχει και 50 ιντσες..εγω ειμαι στα 2,7 και 55 ιντσες και ειμαι ακριβως στο καταλληλο