αγορα 46'Β750 ή 46'Β7000 ???

Μιας και είμαι και εγώ στο ψάξιμο έχω διαβάσει πολλές ώρες ότι review υπάρχει στο Internet. Ο σχεδιασμός των νέων Samsung είναι αναμφισβήτητα πρόκληση αλλά δεν υπάρχει καλό χωρίς κακό. Πριν προβείς στην αγορά διάβασε με προσοχή το παρακάτω review για να δεις τι προβλήματα δημιουργεί ο τόσο λεπτός σχεδιασμός στις UE467000 & 8000 και γενικότερα κάποια άλλα θέματα:

http://www.avforums.com/reviews/Samsung-UE46B8000-LCD-HDTV-Review.html

Και γω στις 2 αυτες κατεληξα και τελικα πηρα και τις 2 !
επελεξα την 52Β750 για το σαλονι και την Β7000 για δωματιο οπου αναγκαστικα ηθελα οτι πιο λεπτο να κρεμαστει στον τοιχο μιας και δεν υπαρχει χωρος.
Τις παρελαβα αλλα ακομα την Β750 δεν την ανοιξα γιατι σκεφτομουν μηπως την αλλαξω με την 55Β7000.
Ομως μολις εβαλα στην πριζα την 40Β7000 και ειδα το απαισιο clouding-flashlighting,παρα την εξαισια σε λεπτομερεια εικονα φοβηθηκα οτι στην 55" τα πραγματα θα ειναι χειροτερα και αποφασισα να κρατησω την Β750 (η οποια στα δικα μου ματια εχει εξισου καλη λεπτομερεια και καλυτερα-πιο ζεστα χρωματα) με την ελπιδα να μη δω και εδω συννεφα και φακους...
Λογω φορτου εργασιας θα τη στησω το Σαββατο και βλεπουμε.Αν εχει και αυτη clouding τοσο πολυ,τι να πω...

Aν μπορέσεις ενημέρωσε μας για flashlighting-clouding στην β750 γιατί ενδιαφέρομε.

Εγω που ειδα και τις δυο τηλεορασεις, εχω να πω πως η υπεροχη της Β7000 ειναι φανερη

Δεν ξερω που τις ειδες αλλα η διαφορα στην εικονα των δυο ειναι μηδαμινη , εκτος βεβαια και εχουν βαλει επιτηδες την B7000 να παιζει καλυτερα επειδη ειναι πιο ακριβη...

σε όποιον του αρέσει να βλέπει ταινίες και ειδικά σε σκοτεινό περιβάλλον εγώ έχω να πώ μακριά από την 55β7000...και η πρώτη που μου άλλαξαν και η δεύτερη που μου εφεραν τα ίδια χάλια clouding έχουν...

Last edited:
Μηνύματα και συζήτηση σχετικά με το πρόβλημα του φίλου Konstiοnalist μεταφέρθηκαν στο νήμα της Β7000.

εγραψα στο καταλληλο νημα αλλα πηρα μονο μια απαντηση....
τελευταια ερωτηση, αν και ξερω οτι δεν πρεπει να γραψω εδω

Λοιπον μιλησα με εναν τεχνικο και μου ειπε οτι φταιει που δεν ειναι ψηφιακο το σημα,επειδη δεν εχω nova, και ειναι αναλογικο.
Μπορει να το επιβεβαιωσει κανεις?

Β650 vs B750 vs B7000 καθαρά με μόνο κριτήριο την εικόνα σε HD? (πηγή θα είναι στο 99% το media center).

Επίσης πια είναι πιο επιρρεπής σε clouding και πια λιγότερο;

Είναι πολύ σπαστικό να ακουμπάμε τόσα λεφτά και να ζούμε με το άγχος του τι θα βγει απο το κουτί και ίσως τι παρουσιάσει....

Είμαι ψήρας με την εικόνα αλλά δεν μου αρέσει καθόλου να μπαίνω στην διαδικασία να αλλάζω, να τρέχω στην αντιπροσωπία να κλαίγομαι...

Διαβάζω περι local dimming και αρρωσταίνω... το κρατάνε για κερασάκι στις LED του χρόνου μου φαίνεται... και οι κάτοχοι πρώτης γενιάς LED θα μείνουν με το Clouding στο χέρι???

Re: Απάντηση: αγορα 46'Β750 ή 46'Β7000 ???

Διαβάζω περι local dimming και αρρωσταίνω... το κρατάνε για κερασάκι στις LED του χρόνου μου φαίνεται... και οι κάτοχοι πρώτης γενιάς LED θα μείνουν με το Clouding στο χέρι???

Πάντα έτσι δεν γίνεται φίλε μου?

Λοιπον μιλησα με εναν τεχνικο και μου ειπε οτι φταιει που δεν ειναι ψηφιακο το σημα,επειδη δεν εχω nova, και ειναι αναλογικο.
Μπορει να το επιβεβαιωσει κανεις?

Μπορει να φταινει πολλα πραγματα, να μην ειναι καλη η εγκατασταση σου, να μενεις σε σημειο που δεν υπαρχει καλη ληψη , ο δεκτης της τηλεορασης να μην ειναι πολυ ευαισθητος κτλ.

Τσεκαρε πρωτα την εγκατασταση και αν χρειαστει περνα καινουργια κεραια και καλωδια...

Re: Απάντηση: αγορα 46'Β750 ή 46'Β7000 ???

Σε δουλεια να βρισκομαστε...οπως εγραψα και στο αλλο νημα με το που κυκλοφορει ενα καινουργιο μοντελο LCD ειναι ηδη ξεπερασμενο...