Αγορά 48'' Samsung ή Sony;

nikak

New member
30 November 2014
43
Το ήξερα ότι δεν έπρεπε να αρχίσω να ψάχνω και να διαβάζω :) :) :) . Είχα ξεκινήσει για 42'', τελικά θα πάω για 48''... η χρήση για τηλεοπτικά προγράμματα και ΟΤΕ TV, κυρίως αθλητικά και δευτερευόντως σειρές/ταινίες. Το 3D δε με ενδιαφέρει (δε με ενοχλεί και αν υπάρχει βέβαια). Από τα λίγα που διάβασα, μάλλον οι Samsung και οι Sony φαίνονται οι καλύτερες επιλογές, δεν αποκλείω όμως και άλλες προτάσεις. Ποια μοντέλα θα μου προτείνατε; Στο e-shop.gr βλέπω διάφορα, δεν ξέρω όμως ποια είναι τα πιο σύγχρονα μοντέλα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Mαζί με τις Samsung 48H6200 και 48Η6400 αρχίζω να σκέφτομαι και την Panasonic TX48AS640. Από Sony, μάλλον η επιλογή μου είναι μεταξύ 605 και 805 (η τελευταία όμως νομίζω ότι είναι σαφώς ακριβότερη).

Mαζί με τις Samsung 48H6200 και 48Η6400 αρχίζω να σκέφτομαι και την Panasonic TX48AS640. Από Sony, μάλλον η επιλογή μου είναι μεταξύ 605 και 805 (η τελευταία όμως νομίζω ότι είναι σαφώς ακριβότερη).
Αν δεν σε ενδιαφέρει και τόσο το 3D η καλύτερη επιλογή από όλες γενικώς αλλά και σε σχέση ποιότητας εικόνας και τιμής , είναι η σονυ W705 στις 50 ίντσες. Πάρα πολύ καλή εικόνα ( ίδια με της σειράς 8... της σόνυ ) , 50 ίντσες και πιο οικονομική.

Το 1.11-1.12 πλάτος που βλέπω για την 805 και την 705 είναι δυστυχώς μεγάλο και μάλλον δε χωράει. :(

Last edited:
595 Ευρώ για τη Samsung 48H6200 είναι κατά τη γνώμη σας καλή τιμή; H προτιμότερη η 6400 στα 699 Eυρώ;

Σκέφτομαι τελικά να κάνω την υπέρβαση και να πάω για 50" (το πού θα χωρέσουν, είναι ένα θέμα...). Για σύγκριση μεταξύ Sony 805 kai 829 (Hertz,πάνελ κ.λπ.) έχει κανείς γνώμη; Κάθε βοήθεια, ευπρόσδεκτη.

Σκέφτομαι τελικά να κάνω την υπέρβαση και να πάω για 50" (το πού θα χωρέσουν, είναι ένα θέμα...). Για σύγκριση μεταξύ Sony 805 kai 829 (Hertz,πάνελ κ.λπ.) έχει κανείς γνώμη; Κάθε βοήθεια, ευπρόσδεκτη.
Είναι ακριβώς ίδιες, στα χαρτιά μόνο υπάρχει η διαφορά των Hz, στην πράξη μάλλον ποτέ δε πρόκειται να τη δεις.
Καλύτερα την 805 να σου μείνουν και χρήματα.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Τελικά με βλέπω να πηγαίνω για 55αρα, μάλλον Panasonic.