Αγορά 4Κ 55" TV--Sony , LG or Samsung??

andrewfx1

New member
29 November 2015
4
Παιδιά καλησπέρα,
Ενδιαφέρομαι για αγορά τηλεόρασης 55" με budget περιπου στα 1300 ..Μετά από έρευνα κατέληξα στην LG 55uf8507 και στην samsung 55ju6800...η μεν lg έχει και 3d και γενικώς προσφέρει περισσότερα πράγματα...ποια μπορείτε να μου προτείνετε αν όχι και κάποια από τις 2?Θέλω να έχει καλή ποιότητα και καλή ομαλή κίνηση χωρις κολλήματα...τι προτείνετε??ευχαριστώ!

Καλωσόρισες. Αν η απόσταση θέασης είναι άνω των δύο μέτρων, δεν υπάρχει λόγος να δώσεις περισσότερα χρήματα για κάποια 55" με 4K ανάλυση, σε σύγκριση με κάποια 55" full HD...

optimal-viewing-distance-television-graph-size.png

Re: Απάντηση: Αγορά 4Κ 55" TV--Sony , LG or Samsung??

με το γραφημα που μου εβαλες η 4Κ αξιζει μεχρι και τα 7 μετρα στις 55"....οπως και να εχει θελω απαραιτητα 4Κ και 55"...οπότε θέλω την γνώμη σας με βάση αυτά τα χαρακτηριστικά

Η 4K ανάλυση με μια τηλεόραση 55" είναι διακριτή, σύμφωνα με το πιο πάνω graph, σε απόσταση κάτω των 2.4 μέτρων. Τώρα, αν για δικούς σου λόγους θέλεις να επενδύσεις σε κάτι που δεν θα σου φανεί χρήσιμο, δεν μπορώ να σε εμποδίσω. Επίσης, για να βλέπεις σε 4K ανάλυση χρειάζεσαι 4K υλικό...

Παιδιά καλησπέρα,
Ενδιαφέρομαι για αγορά τηλεόρασης 55" με budget περιπου στα 1300 ..Μετά από έρευνα κατέληξα στην LG 55uf8507 και στην samsung 55ju6800...η μεν lg έχει και 3d και γενικώς προσφέρει περισσότερα πράγματα...ποια μπορείτε να μου προτείνετε αν όχι και κάποια από τις 2?Θέλω να έχει καλή ποιότητα και καλή ομαλή κίνηση χωρις κολλήματα...τι προτείνετε??ευχαριστώ!

....οπως και να εχει θελω απαραιτητα 4Κ και 55"

Sony KD-55X8005C VA panel 100Hz χωρίς 3D,
Panasonic TX-55CX700 VA panel 100Hz με active3D
LG 55UF850V με passive 3D και IPS panel 100Hz

Η 55UF850V τη διαφορά έχει με την 55UF8507?επίσης το VA PANEL σε σχέση με το IPS της lg ποια η διαφορά;είναι καλύτερο;

Η 55UF850V τη διαφορά έχει με την 55UF8507?επίσης το VA PANEL σε σχέση με το IPS της lg ποια η διαφορά;είναι καλύτερο;
Το IPS έχει καλύτερες γωνίες θέασης, αλλά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, κυρίως, υστερεί πολύ έναντι του VA panel σε αντίθεση - μαύρο , που απλά δεν υφίσταται , είναι γκρι. Ποιο ποιοτική εικόνα λοιπόν προσφέρει το VA panel.