Αγορά 4Κ τηλεόρασης με 49'' ή 50''

batikiotis

New member
19 April 2015
5
Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά, ενδιαφέρομαι όπως λεεί και ο τίτλος για 4Κ τηλεόραση. Το budget μου είναι 800-900 ευρώ. Θα χρησιμοποιείται για τηλεοπτικό, ταινίες, multimedia (4k timelapses π.χ.). Θα προτιμούσα 100Hz πραγματικά και σε δεύτερο βαθμό 3D αν μπορώ σε αυτή την τιμή να τα έχω αυτά. Ο ήχος δεν με ενδιαφέρει κ τόσο αφού έχω σκοπό να πάρω homecinema. Με ενδιαφέρει τέλος η μέγιστη συνδεσιμότητα.
Ακούω προτάσεις κυρίως σε LG και Samsung
Ευχαριστώ

Αν τα περισσότερα άτομα κάθονται στα τρία μέτρα περίπου, είναι καλύτερα να κοιτάξεις για 55". Εντός του budget σου υπάρχουν αρκετές επιλογές με 100 Hz panels, full HD παρ' όλα αυτά.

Re: Απάντηση: Αγορά 4Κ τηλεόρασης με 49'' ή 50''

Αν τα περισσότερα άτομα κάθονται στα τρία μέτρα περίπου, είναι καλύτερα να κοιτάξεις για 55". Εντός του budget σου υπάρχουν αρκετές επιλογές με 100 Hz panels, full HD παρ' όλα αυτά.
Μιχάλη σε ευχαριστώ αλλά δεν νομίζω ότι θα με καλύψει το budget για τόσες ίντσες. Από LG 49 ή Samsung 50 και πάντα 4Κ ποιο είναι 100Ηz?

50 Hz είναι οι περισσότερες, αν όχι όλες οι 4K έως 50" σε αυτές τις τιμές. Ούτως ή άλλως, για να διακρίνεις την διαφορά στην ανάλυση στις 50" θα πρέπει να κάθεσαι στα δύο μέτρα περίπου. Στα 800 ευρώ βρίσκεις την Samsung H6400 στις 55".

50 Hz είναι οι περισσότερες, αν όχι όλες οι 4K έως 50" σε αυτές τις τιμές. Ούτως ή άλλως, για να διακρίνεις την διαφορά στην ανάλυση στις 50" θα πρέπει να κάθεσαι στα δύο μέτρα περίπου. Στα 800 ευρώ βρίσκεις την Samsung H6400 στις 55".
Πωωω από το διάγραμμα με έβαλες σε σκέψεις!Χμχμμ θα προσπαθήσω να ανέβω σε ίντσες..

Δεν αξίζει να πας σε 4Κ, τουλάχιστον στο παρόν στάδιο.
+1 και ειδικά σε αυτό το εύρος τιμής - μεγέθους, που κοιτάζει ο φίλος.

Το έβλεπα σαν επένδυση το 4Κ αλλά μάλλον θα με ψήσετε. Οπότε ανακεφαλαιώνοντας ζητάω στα ίδια χρήματα κάτι καλό, έστω FullHD, προαιρετικά 3D. Προτεινόμενα;