αγορα 5.1 μονο απο κωτσοβολο

kont

Established Member
5 December 2009
251
παιδια επειδη ο κωτσο εχει μια πρσφορα για 60 ατοκες δοσεις και επειδη ειναι η μονη ελπιδα να παρω κατι καλο καθως σε μετρηητο δε παιζει και κανα μεγαλο ποσο, εχει τιποτα της προκοπης το μαγαζι για να προτεινετε; Δηλωνω παντελως ασχετος με το θεμα. ενδιαφερομαι για 5.1 ενισχυτη και ηχεια για χωρο 20τμ περιπου και budget 600-700 . ευχαριστω εκ των προτερων για την οποια βοηθεια μου προσφερθει. απο μια πρωτη ματια βρηκα αυτα:
http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10039681
http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10062721

Last edited:
απο οτι θυμαμαι το μαγαζι εχει μονο πακετακια 5,1 της πλακας .
κοιτα κατι σε crystal audio η σε roister .
το μονο που σε σωζει .
εννοειται μονο ξυλινα ηχεια πρεπει να παρεις και οχι κατι απο πλαστικο ...

μπορείς να πάρεις με το παζάρεψε το το σετ empasis 25 για μπροστα, κεντρικο c 5, και πίσω τα 5 με 510 ευρώ, δεν θα βρεις καλύτερα σε αυτή την τιμή. Για sub θα σου πρότεινα yamaha k αν δεν έχεις χρήματα μπορείς να βολευτείς προς το παρών με τα roister. Δεν θα απογοητευτείς, κ θα ακούς κ τη μουσικούλα και την ταινίες. για φθηνό ενισχυτή Pioneer VSX420 Black στα 279. Σε κάτι πιο απλό και φθηνό το πακετάκι αυτό με τον ίδιο ενισχυτή. Γνώμη μου είναι να πας στην πρώτη περίπτωση με μια μικρή υπέρβαση.

μπορείς να πάρεις με το παζάρεψε το το σετ empasis 25 για μπροστα, κεντρικο c 5, και πίσω τα 5 με 510 ευρώ, δεν θα βρεις καλύτερα σε αυτή την τιμή. Για sub θα σου πρότεινα yamaha k αν δεν έχεις χρήματα μπορείς να βολευτείς προς το παρών με τα roister. Δεν θα απογοητευτείς, κ θα ακούς κ τη μουσικούλα και την ταινίες. για φθηνό ενισχυτή Pioneer VSX420 Black στα 279. Σε κάτι πιο απλό και φθηνό το πακετάκι αυτό με τον ίδιο ενισχυτή. Γνώμη μου είναι να πας στην πρώτη περίπτωση με μια μικρή υπέρβαση.
σε ευχαριστω για τις συμβουλες και την καλη διαθεση σου αλλα αν παρω κατι θα ειναι ηδη υπερβαση. δεδομενου οτι σκεφτομουν για κατι all in one και πιο οικονομικο αν καταληξω ακομα και στο πακετακι που προτεινεις θα ειμαι οκ

χε χε χε είσαι πολύ γρήγορος. μου θυμίζεις εμένα :) καλές ακουστικές.

πάντως το πακετάκι αυτό σίγουρα θα είναι πολύ καλύτερο από κάτι έτοιμα όλα σε ένα.

άλλοι λένε ακριβά, άλλοι λένε φτηνά, έχεις υπολογίσει πόσα μέτρα χρειάζεσαι? Με δεδομένο ότι τα 3 μπροστινά πρέπει να έχουν όλα το ίδιο μήκος μεταξύ τους, όπως και τα 2 πίσω,επίσης μεταξύ τους.

οχι. για τη παχος καλωδιων μιλαμε για μπροστα και τι πισω??

Απάντηση: Re: αγορα 5.1 μονο απο κωτσοβολο

οχι. για τη παχος καλωδιων μιλαμε για μπροστα και τι πισω??

Δεν έχω αγοράσει ποτέ μου καλώδια με κριτήριο το πάχος τους....και θα σε συμβούλευα το ίδιο να κάνεις και εσύ φίλε μου.-bye-

Re: Απάντηση: Re: αγορα 5.1 μονο απο κωτσοβολο

Δεν έχω αγοράσει ποτέ μου καλώδια με κριτήριο το πάχος τους....και θα σε συμβούλευα το ίδιο να κάνεις και εσύ φίλε μου.-bye-
επειδη ειμαι παντελως ασχετος αν μπορεις λιγο πιο συγκεκριμενα για το τι πρεπει να κοιταξω και καμια προταση....

3μ μπροστα ανα ηχειο και 9μ για τα πισω και το budget σε λογικα επιπεδα

Last edited:
παραλαβη με ειπαν σε 10- 15 εργασιμες λογω μη διαθεσιμοτητας των ηχειων.
α ! και ξεχασα: αλλαξα το σετακι και πηγα λιγο πιο πανω δηλαδη
Pioneer VSX520 Black και
Roister HT4000!!!