αγορα 5.1 μονο απο κωτσοβολο

746.50 και 60 ατοκες......
(μονο ετσι μπορουσα να δωσω τοσα φραγκα )
θα μείνεις πολύ ικανοποιημένος. είναι πολύ καλύτερο setaki από κάθε έτοιμο home cinema philips, samsung ktl. αν το συνδυάσεις κ με ένα media player θα είναι ακόμη καλύτερα.

θα μείνεις πολύ ικανοποιημένος. είναι πολύ καλύτερο setaki από κάθε έτοιμο home cinema philips, samsung ktl. αν το συνδυάσεις κ με ένα media player θα είναι ακόμη καλύτερα.
το xtreamer τα περιμενει εδω και καιρο.....:FSGSFGS4:

Μακάρι να στα φέρει γήγορα. Και σε μένα για τα emphasis είπαν σε 10 μέρες και μου τα έφεραν σε 3 μήνες! Παραγγελία 12 Δεκ και τα πήρα τέλη Φεβρ αν θυμάμαι καλά. Έπεσα και στην απογραφή της αποθήκης φαίνεται, αλλά ήταν στην καλύτερη τιμή αγοράς και άξιζε να τα περιμένω.

Μακάρι να στα φέρει γήγορα. Και σε μένα για τα emphasis είπαν σε 10 μέρες και μου τα έφεραν σε 3 μήνες! Παραγγελία 12 Δεκ και τα πήρα τέλη Φεβρ αν θυμάμαι καλά. Έπεσα και στην απογραφή της αποθήκης φαίνεται, αλλά ήταν στην καλύτερη τιμή αγοράς και άξιζε να τα περιμένω.
σημερα με τηλ. και μου ειπαν την τεταρτη θα τα εχω!!!

μπορείς να πάρεις με το παζάρεψε το το σετ empasis 25 για μπροστα, κεντρικο c 5, και πίσω τα 5 με 510 ευρώ, δεν θα βρεις καλύτερα σε αυτή την τιμή. Για sub θα σου πρότεινα yamaha k αν δεν έχεις χρήματα μπορείς να βολευτείς προς το παρών με τα roister. Δεν θα απογοητευτείς, κ θα ακούς κ τη μουσικούλα και την ταινίες. για φθηνό ενισχυτή Pioneer VSX420 Black στα 279. Σε κάτι πιο απλό και φθηνό το πακετάκι αυτό με τον ίδιο ενισχυτή. Γνώμη μου είναι να πας στην πρώτη περίπτωση με μια μικρή υπέρβαση.

Φίλε achillesgk, για ξαναπές την πρότασή σου γιατί δεν την πολυκατάλαβα και ενδιαφέρομαι και εγώ για αγορά ηχείων 5.1 από Κωτσό!!
Σε παρακαλώ γίνε λίγο πιό συγκεκριμένος.
Γράφεις "empasis 25 για μπροστα, κεντρικο c 5, και πίσω τα 5 με 510 ευρώ"
Δεν λες ποιά πίσω-μοντέλο. Επίσης ποιό ακριβώς sub της yamaha προτείνεις?

Και επίσης η παραπάνω πρότασή σου είναι καλύτερη από το συνολάκι Roister HT4000??

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντησή σου!!

Γράφεις "empasis 25 για μπροστα, κεντρικο c 5, και πίσω τα 5 με 510 ευρώ"
Δεν λες ποιά πίσω-μοντέλο.

Προφανώς ο φίλος μας εννοεί τα Roister emphasis 5

http://www.odes.gr/index.php?option...page-sound.tpl&product_id=988&category_id=170

Επίσης ποιό ακριβώς sub της yamaha προτείνεις?

Ρίξε μία ματιά σε αυτά:

http://www.skroutz.gr/c/9/hxeia-hi-fi.html?keyphrase=SW325

http://www.skroutz.gr/c/9/hxeia-hi-fi.html?keyphrase=SW515

http://www.skroutz.gr/c/9/hxeia-hi-fi.html?keyphrase=RSW300

Και επίσης η παραπάνω πρότασή σου είναι καλύτερη από το συνολάκι Roister HT4000??

Σαφώς....

Φίλε kblachos, σ' ευχαριστώ για την άμεση απόκρισή σου!!

Δηλαδή τα δύο Emphasis 25 για μπροστα, το κεντρικο C5, και πίσω τα Emphasis 5 κοστίζουν μόλις 510 ευρώ (χωρίς το γούφερ εννοείται) στον Κωτσόβολο?
Επίσης, επειδή μου δίνεις πάμπολλες επιλογές στα γούφερ- εσύ ποιό από αυτά θα διάλεγες?
Και τελευταίο (και συγγνώμη για το "πρήξιμο")- σε αυτή τη γκάμα των 5.1 ηχείων Home Cinema μέχρι 800 Ευρώ αυτή είναι η καλύτερη λύση για ένα σαλονάκι 15 τ.μ.?

Για το σετάκι [FONT=&quot]αυτό,[/FONT] τί γνώμη έχεις? Είναι στα 680 Ευρώ.
Είναι καλύτερο από την παραπάνω επιλογή?

Και για να είμαι πιό κατατοπιστικός, σκέφτομαι να τα συνδέσω με κάποιο μικρο-μεσαίας κατηγορίας AV Receiver π.χ. Onkyo 608.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Επίσης να μην ξεχάσω- το σετ θα είναι 90% για ταινίες και 10% για μουσική!

Φίλε kblachos, σ' ευχαριστώ για την άμεση απόκρισή σου!!

Δηλαδή τα δύο Emphasis 25 για μπροστα, το κεντρικο C5, και πίσω τα Emphasis 5 κοστίζουν μόλις 510 ευρώ (χωρίς το γούφερ εννοείται) στον Κωτσόβολο?
Επίσης, επειδή μου δίνεις πάμπολλες επιλογές στα γούφερ- εσύ ποιό από αυτά θα διάλεγες?
Και τελευταίο (και συγγνώμη για το "πρήξιμο")- σε αυτή τη γκάμα των 5.1 ηχείων Home Cinema μέχρι 800 Ευρώ αυτή είναι η καλύτερη λύση για ένα σαλονάκι 15 τ.μ.?

Για το σετάκι [FONT=&quot]αυτό,[/FONT] τί γνώμη έχεις? Είναι στα 680 Ευρώ.
Είναι καλύτερο από την παραπάνω επιλογή?

Και για να είμαι πιό κατατοπιστικός, σκέφτομαι να τα συνδέσω με κάποιο μικρο-μεσαίας κατηγορίας AV Receiver π.χ. Onkyo 608.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

τα γιαμαχα rsw 300 τα έχω και όχι ένα αλλά 2 σε χώρο περίπου 40 τμ και είναι πολύ καλά ...σε σχέση με τα άλλα 2 νομίζω αν και δεν είναι τόσο καλαίσθητα εχω την εντύπωση ότι είναι πιο φρέσκα....και πολύ πολύ καλά ...σε χαρακτηριστικά είναι πάνω κατω τα ίδια και ...γλιτώνεις και κάποια ευρό από τη διαφορά τιμής με τα 515....πάντως η γιαμάχα εχει παράδοση στα value for money προιόντα και δεν υπάρχει περίπτωση να μείνεις δυσαρεστημένος.....

στα τανόυ ίσως το sub στα 100 watt να είναι κάπως αναιμικό σε σχέση με τα 250 -270 των yamaha....

Συγνώμη τώρα μπήκα. κοστιζουν 510 με την επιλογή που έχει να τα παζαρέψεις αλλιώς θα σου βγουν 20% περίπου παραπάνω. Είναι καλύτερο όπως αναφέρθηκε ο φίλος πιο πάνω από το 4400 στο θέμα ακρόασης μουσικής. Το sub που χρησιμοποιώ εγώ και είμαι αρκετά ευχαριστημένος είναι αυτό της yamaha,που είναι κ εύκολα ρυθμίσιμο.

Επίσης να μην ξεχάσω- το σετ θα είναι 90% για ταινίες και 10% για μουσική!
αν είναι για ταινίες καλύτερα τα 4400 που δέν έχουν τόσο όγκο και αν δεν σε ενδιαφέρει το piano black μπορείς να πάρεις και τα φθηνότερα.

Παιδια συγγνωμη που χαθηκα αλλα λογω πΟΤΕ εμεινα μια βδομαδα χωρις ιντερνετ. στο θεμα μας: τα εστησα και οι πρωτες εντυπωσεις ειναι καλες. ταινια δεν καταφερα ακομα να δω. μολις εχω ολοκληρωμενη αποψη θα επανελθω.( παρατηρηση: ειναι τα πρωτα μου ηχεια αρα δεν ειμαι και ο πιο αξιοπιστος κριτης)

χε χε χε περιμένουμε εντυπώσεις από ταινίες μια κ είναι η προτεραιότητα σου.

ειμαι καταραμενος....
αρρωστησε η πιτσιρικα μου και γυρισε απο το εξοχικο και πεφτει σιωπητηριο απο τις 10. το σαββατο παμε διακοπες.....
καλο 15αυγουστο τωρα !!!