Αγορά 50-55" τηλεόρασης

boutaki

New member
19 November 2008
51
Έχω μελετήσει πολλά άρθρα σε αυτό το φόρουμ τα οποία ήταν βοηθητικά.

Γι αυτό θα ήθελα τη βοήθεια σας στο πιο κάτω.

Ενδιαφέρομαι για 50-55" τηλεόραση εφόσον η απόσταση θέασης είναι γύρω στα 3μ. Κυρίως η θέαση θα είναι για SD τηλεοπτικό σήμα kai ΒR ταινίες.

Λόγω προβλημάτων στην όραση θα θέλαμε μια τηλεόραση που δεν κουράζει τα μάτια αλλά παράλληλα θα θέλαμε να εκμεταλλευτούμε τις δυνατότητες του 3D.

Απ οτι έχω καταλάβει τηλεόραση με καλό 2D και άνετο 3D δεν υπάρχει σήμερα. Μήπως θα ήταν καλύτερα να περιμένουμε το νέο χρόνο ή υπάρχει κάτι στην αγορά το οποίο να μας ικανοποιεί;

Ευχαριστώ.

50-55" τηλεόραση εφόσον η απόσταση θέασης είναι γύρω στα 3μ. Κυρίως η θέαση θα είναι για SD τηλεοπτικό σήμα kai ΒR ταινίες.
απόσταση+ υλικό= πλάσμα.
Οπότε κοιτάς προυπολογισμό και μοντέλα.
Μήπως θα ήταν καλύτερα να περιμένουμε το νέο χρόνο ή υπάρχει κάτι στην αγορά το οποίο να μας ικανοποιεί;

Ευχαριστώ.
... Οι τιμές/απόδοση συνήθως βελτιώνονται με το χρόνο. Άν δεν επείγεσαι περίμενε.

Panasonic 50VT30

Ετσι και αλλιως ειτε παθητικο ειναι ενεργητικο το 3D ειναι ενα κολπο του μαρκετινγκ αλλα θα σου μεινει το 2D στην VT30 που ειναι η κορυφαια τηλεοραση του 2011.

Re: Απάντηση: Αγορά 50-55" τηλεόρασης

Panasonic 50VT30

Ετσι και αλλιως ειτε παθητικο ειναι ενεργητικο το 3D ειναι ενα κολπο του μαρκετινγκ αλλα θα σου μεινει το 2D στην VT30 που ειναι η κορυφαια τηλεοραση του 2011.
Φιλε Υπεριών εκτιμώ πολύ την άποψη σου.

Πότε υπολογίζεις ότι το 3D δε θα είναι απλό marketing tool και θα υπάρχει πληθώρα τίτλων. Διότι είναι κρίμα να ξοδέψω τώρα τόσο χρήματα για μια τηλεοραση που σε λίγα χρόνια θα δυσκολεύομαι να παρακολουθώ 3D.

Ευχαριστώ.

Re: Απάντηση: Αγορά 50-55" τηλεόρασης

Ε δεν νομιζω πως σημερα μπορεις να αποφύγεις το 3D
Ολα τα καλα μοντελα πλεον
εχουν ενσωματωμένο το 3D

Εγώ δεν προσπαθώ να αποφύγω το 3D

Αντιθέτως το επιδιώκω, φτάνει να μην είναι κουραστικό στο μάτι όπως είναι η active τεχνολογία.

το κακό είναι ότι το passive 3d δεν συνοδεύεται από καλό 2d όπως δείχνουν τα πράγματα στα νέα μοντέλα της lg. το θέμα είναι θυσιάζεις το καθημερινό για κάτι περιστασιακό (3d)???

επειδή τυχγάνει να είμαι διοπτροφόρος η φωτεινότητα μιας 32άρας lcd με κούραζε περισσότερο από μια 42άρα πλάσμα στην ίδια απόσταση. λίγο βρώμα - σκόνη να είχαν τα γυαλιά με ενοχλούσαν και μου δημιουργούσαν πολύ άσχημη εικόνα. τώρα με την πλάσμα βλέπω πολύ άνετα χωρίς να κουράζομαι. το 3d λόγω των γυαλιών μυωπίας δεν με έχει απασχολήσει σε αυτή τη μορφή που είναι για ευνόητους λόγους όπως καταλαβαίνεις.