Αγορά 50'' για καφενείο..

timko

New member
31 January 2009
39
Ψαχνω μια 50'' για καφενείο, χρηση μονο τηλεοπτικο κ nova (ποδοσφαιρο), budget γυρω στα 600 ευρω..

Με οσα εχω διαβασει εδω εχω καταλήξει σε αυτη :
http://www.skroutz.gr/s/264679/LG-50PJ550-50".html

Το μονο που με χαλαει λιγο ειναι οτι με τον hd αποδικοποιητη της nova μηπως θα έπρεπε να παω σε μια fullhd ??

έχεις καταλήξει πολύ καλά.. το απόλυτα καλύτερο που μπορείς να πάρεις στο budget αυτό.
Χορταστικό αποτέλεσμα, για τηλεοπτικό & Νοva & HD, και ειδικά για αθλητικά

δεν είναι fullhd βρε!

Επειδή σκέφτεται για Fhd,για αυτό το λέει...εγώ πάντως θεωρώ ότι στις 50 ίντσες είναι απαραίτητο η τηλεόραση να είναι 1920χ1080.

Ψαχνω μια 50'' για καφενείο, χρηση μονο τηλεοπτικο κ nova (ποδοσφαιρο), budget γυρω στα 600 ευρω..

Με οσα εχω διαβασει εδω εχω καταλήξει σε αυτη :
http://www.skroutz.gr/s/264679/LG-50PJ550-50".html

Το μονο που με χαλαει λιγο ειναι οτι με τον hd αποδικοποιητη της nova μηπως θα έπρεπε να παω σε μια fullhd ??

κοίτα...1080 με 720 δεν μπορούμε να διακρίνουμε απο τα 3-4 μέτρα σχετικά νέοι, με σωστοί όραση... πόσο μάλλον άτομα λίγο πιο προχωρημένης ηλικίας που συχνάζουν στα καφενεία! μην το σκέφτεσαι...

εγω παντος μπορω να τα διακρινω 1080p/720p ..
παρε την panasonic s20 στις 50''

ειναι κριμα να μην παρεις full hd

ρε παίδες.. έχετε δει αγώνα σε HD TV? (LG PQ / PJ)
ποιό fullHD και πράσιν'άλογα, οι TV αυτές είναι ιδανικές για σπορ
το μόνο που κάνουν οι FullHD (και δη, οι φθηνότερες εξ αυτών) είναι να εισάγουν τεχνουργήματα όταν ο scaler προσπαθεί να ανεβάσει το σήμα σε 1080p

Εχουμε καταντησει να αγοραζει ο κοσμος Full HD , 3D , LED , DLNA , internet@TV και διαφορα αλλα για να βλεπει MEGA και ANT1 στο τελος.

Και αν παει κανεις να ρωτησει για πλασμα HD Ready του λενε οι πωλητες οτι ειναι παλια τεχνολογια που ειναι για πεταμα αφου δεν ειναι καν 1080p λες και βλεπουμε 1080p ολη μερα ενω στην πραγματικοτητα δεν ειναι ουτε το 10% απο οτι βλεπει ο "ψαγμενος" και ουτε το 0.001% απο οτι βλεπει ο μεσος καταναλωτης.

στις 50'' η διαφορα full hd / hd ready ειναι εμφανης και επειδη η διαφορα στην τιμη ειναι μικρη μια που ειναι standar το full hd δεν υπαρχει λογος να μην παει καποιος σε full hd.
Εγω σε 46αρα lcd βλεπω διαφορα αναμεσα σε 720p και 1080p mkv.
Οταν δε χρησιμοποιω την 46αρα σαν μονιτορ υπολογιστη απο κοντα ακομα και το 1920x1080 ειναι πολυ λιγο.
Σε μονιτορ υπολογιστη απο τις 30'' και μετα το 1920χ1080 ειναι λιγο..

Στο καφενειο μια και δεν θα βλεπεις bluray αλλα sd καναλια παρε την ποιο φτηνη που και να χαλασει να μην κλαις τα λευτα σου και να μπορεις να την αλλαξεις στο μελλον με ελαφρα καρδια...

στις 50'' η διαφορα full hd / hd ready ειναι εμφανης
Εγω σε 46αρα lcd βλεπω διαφορα αναμεσα σε 720p και 1080p mkv.

Απο τα ποσα μετρα μιλαμε?

resolution_chart.html

Στις 50" πρεπει να ειναι η αποσταση κατω απο 3 μετρα για να φαινεται διαφορα 1080p με 720p.

Οσο για το δευτερο μην μπερδευεις, μιλαμε για δοαφορετικη αναλυση τηλεορασης και οχι για διαφορα 1080p με 720p upscaled απο την τηλεοραση σε 1080p.

Ρε παιδια τι να την κανουν την Full HD στο καφενειο?

Θα μας τρελανετε εντελως?

Ειναι σαν να εχει καποιος σχολη οδηγων και να παρει Opel Insignia.

Παρε αυτη που εχει το πιο γρηγορο (περα του αξιοπιστου ) σερβις.Καφενειο ειναι,τι hd..

Ρε παιδια τι να την κανουν την Full HD στο καφενειο?

Θα μας τρελανετε εντελως?

Ειναι σαν να εχει καποιος σχολη οδηγων και να παρει Opel Insignia.

:SFGSFGSF:

Σας ευχαριστώ για τισ απαντήσεις σας..
Νομιζω οτι θα πάρω την PJ550
Φαινεται οτι αξιζει τα λεφτά της με το παραπάνω

Η 450 είναι μια πολύ αξιόλογη τηλεόραση στην τιμή της...η Panasonic 50U20 όμως είναι καλύτερη...

Απάντηση: Re: Αγορά 50'' για καφενείο..

Εχει η electronet την Samsung PS50C450 700 euro..
Σε σχεση με την pj550 αξίζει?

Όποια από τις δύο πάρεις(ειδικά την C450)
φώναξέ μας,να τη δούμε-σε κάποιο ματς π.χ.-
να σου κάνουμε και τζίρο.....:flipout:
Καλή επιλογή.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..
Νομιζω οτι θα πάρω την PJ550
Φαινεται οτι αξιζει τα λεφτά της με το παραπάνω

Μια χαρά είναι η τηλεόραση, μην ανησυχείς. Την ίδια ακριβώς έχει φίλος σε καφετέρια. Για να βλέπουν οι πελάτες ποδόσφαιρο είναι ιδανική....