Αγορά 50 πλάσμα κάτω απο τα 1000

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά 50 πλάσμα κάτω απο τα 1000

σε τιποτα δεν μπορω να πω οτι παιζουν καλυτερα οι ΠΛΑΣΜΑ 50 ιντζων των 800 ευρω η κατω του 1000ρικου απο τις LCD 3 ετιας ....
το οτι τρεμοπαιζουν σχεδον ολες ειναι και αυτο στα συν ;;;

Εσυ μιλας για μεσα σε ενα καταστημα , εγω μιλαω για τηλεορασεις που τις ζω καθε ημερα.

Αν η διαφορα ηταν μικρη η οριακη μπορει να μην ελεγα και τιποτα , οταν ομως μιλαμε για LCD 2-3ετιας οποια και αν ειναι αυτη η διαφορα ειναι τεραστια. Και με μια καλη LCD και παλι τεραστια ειναι η διαφορα.

Αυτα περι flicker κτλ. δεν τα σχολιασα γιατι μπορει να εισαι στο 1% που εχουν ευαισθησια και να το βλεπεις.
 
Η θαμπή εικόνα στο SD σήμα υπάρχει περίπτωση να αλλάξει ? δεν είμαι σίγουρος . Η διαφορά ήταν μεγάλη δίπλα στην U20 .

Αλώστε τέτοια ευθύνη δεν παίρνω να μου λείπει , αν δεν του αρέσει θα με βρίζει πρωί βράδυ.
Ας περιμένει τις καινούργιες φουρνιές σε κάνα 3-4μηνο που θα είναι βελτιωμένες να πάρει από τις καινούργιες . Δεν χάθηκε ο κόσμος .

Aν εχεις χρονο πηγαινε μια ημερα εδω και θα αλλαξεις γνωμη.. http://www.pioneercenter.gr/homepage.asp?ITMID=2
Την LG 550 κοιτούσε .... αν τον πάω εκεί θα απογοητευθεί..... :flipout:
 
Last edited:
Και η LG ειναι πλασμα.

Mπορει να μην ειναι και η VT20 αλλα διατηρει ολα τα πλεονεκτηματα της τεχνολογιας σε κινηση , χρωματα , γωνια θεασης κτλ.

Και το κυριοτερο στην τιμη που ψαχνει ο φιλος σου απλα δεν υπαρχει ανταγωνισμος απο τις LCD. Eκτος και θελει μετα να μπαινει στο φορουμ και να ζηταει ρυθμισεις για να βελτιωσει την απαραδεκτη εικονα που θα αντικρυσει.

Η μονη ρυθμιση βεβαια ειναι η αποστολη στην ανακυκλωση.
 
ή κάτι δεν διαβάσατε ή δεν θέλετε να καταλάβετε ή κάτι δεν περιέγραψα καλά.

Καταρχήν δεν κολλάω σε versus , οπαδισμούς κλπ.
Αυτό που τον αποθάρρυνε σε όλες τις επισκέψεις μας ήταν η θολούρα που παρουσιάζει η TV στο SD σήμα . Επισήμανα ότι ήταν δίπλα στην U20 και η θολούρα , η μειωμένη αντίθεση , ή αδυναμία περιγραφής τις λεπτομέρειας ήταν εμφανέστατη .
Έγραψα ακόμα ότι δεν όταν την είδαμε σε HD σήμα στο Saturn είχε τόσο έντονες αντανακλάσεις που μας έδιωχνε από μπροστά της .

Δεν χάθηκε ο κόσμος . Η εταιρίες θα βγάλουν νέα μοντέλα σε 2-3 μήνες και θα πάρει ένα από αυτά . Εκτός αν έχουμε αλλάξει σε δραχμές και τα σημερινά 750 γίνουν 2 δις δραχμές ...... :flipout:
 
Γνωστος μου εχει την 50U20 σε καφετερια και δειχνει αρκετα εως πολυ καλα.

Και εχει και πολλα φωτα στο μαγαζι.

Στα περισσοτερα καταστηματα ηλεκτρικων εχει αφυσικα υπερβολικο φωτισμό σε σημειο που ακομη και LCD οπως η Sony NX800 και η LG LX9500 και αλλες που εχουν ανακλαστικη επιφανεια να "υποφερουν".