Αγορά 50' TV για κατάστημα.

thunderc8, ευχαριστούμεπολύ για την πρόταση!
οι αγώνες θα'ναι ώρες λογικές

"Στην πρεμιέρα η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Νότιο Κορέα στο "Nelson Mandela Bay Stadium" του Πορτ Ελίζαμπεθ την 12η Ιουνίου στις 17:00. Την δεύτερη αγωνιστική θα παίξει με την Νιγηρία στο "Free State Stadium" του Μπλόμφονταϊν την 17η Ιουνίου στις 17:00, ενώ την τρίτη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει την Αργεντινή στο "Peter Mokaba Stadium" του Πόλοκβεϊν την 22η Ιουνίου στις 21:30."

γιατι ίδια φωτεινότητα έχει η plasma και η lcd σε φωτεινό περιβάλλον ?

Αυξανοντας την φωτεινοτητα τι θα κερδισεις? Η εικονα θα γινει "ξεπλυμα"...

Πριν απαντησεις σου υπενθυμιζω οτι εχω και 46αρα LCD σπιτι μου...:2thumb22sup:

αυτό προσπαθώ να σου πω.
Άλλο σπίτι άλλο σε εξωτερικό χώρο σε καφετέρια.
Εκεί παίζει και παραπαίζει.

Mην αρχίζουμε πάλι παίδες... -bye-

Mία LCD με δυνατό backlight και καλό πάνελ, θα δείξει λιγότερο ξεπλυμένη από μία Plasma σε ακραίες φωτιστικές συνθήκες, αλλά με το μπάτζετ που διαθέτουν οι ιδιοκτήτες του καταστήματος, με το ζόρι 32άρα τέτοιων προδιαγραφών να πάρουν...

Ο προβολέας πάλι, είναι μία καλή λύση, ειδικά αν το μαγαζί μπορεί να ικανοποιήσει μεγάλο αριθμό πελατών, αλλά είναι παντελώς ακατάλληλος για χρήση πριν τις 20:00, το καλοκαίρι...

Αν ενδιαφέρει η χρήση σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, σε τόσο χαμηλό μπάτζετ, μάλλον μία φετινής σοδειάς HD-Ready Plasma 50 iντσών, να αποτελεί τη χρυσή τομή...

Λίγο προσοχή μόνο με το mega για τις πρώτες 200 ώρες και δε νομίζω να καταλάβουν και ποτέ τί είναι το image retention...

"Στην πρεμιέρα η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Νότιο Κορέα στο "Nelson Mandela Bay Stadium" του Πορτ Ελίζαμπεθ την 12η Ιουνίου στις 17:00. Την δεύτερη αγωνιστική θα παίξει με την Νιγηρία στο "Free State Stadium" του Μπλόμφονταϊν την 17η Ιουνίου στις 17:00, ενώ την τρίτη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει την Αργεντινή στο "Peter Mokaba Stadium" του Πόλοκβεϊν την 22η Ιουνίου στις 21:30."
Από όσα έχω δει, πιστεύω ότι στους 2 πρώτους αγώνες ο projector δεν θα μπορέσει να δώσει πιο ελκυστική εικόνα από μια 50αρα πλάσμα σε εξωτερικό χώρο ... θα είναι πολύ "ξεθωριασμένη" λόγο της μέρας για να τραβήξει κόσμο.

Στον 3ο θα είναι μαγνήτης όμως και θα "βγάλει τα λεφτά του" μάλλον, καμία σχέση οι 90-100 ίντσες με τις 50.

17:00 θα έχει αρκετό ήλιο αν και θα είναι κάτω απο υπόστεγο και θα έχει όλο σκιά.
Για το βράδι δεν το συζητώ δεν παίζει πρόβλημα.
Τότο η LG η προβολέα με βλέπω θα τους εξηγήσω και περι burn in αν πάρουμε plasma.
Lcd 500-800 δεν νωμίζω να βρώ κάτι της προκοπής και 50'

Lcd 500-800 δεν νωμίζω να βρώ κάτι της προκοπής και 50'

lcd με λίο παραπάνω 800 ευρώ μπορείς να βρείς αλλά σε 46 ίντσες και CCFL
Προτείνω όμως να πας για τις πολλές ίντσες και
Καλύτερα να πας για την plasma
Νομίζω ότι οι LG είναι λίγο πιο ευαίσθητες σε image retention, έχετε λίγη υπομονή στις πρώτες ώρες!

Εγω παντως διαφωνω...:2thumb22sup:

Όλο διαφωνείς και χάνεις έτσι και το δίκιο σου.
Στο έχω πει και άλλη φορά, ας μην είμαστε υπερβολικοί, γιατι φέρνουμε τα αντίθετα αποτελέσματα...

Πάντως η σειρα 5 της φιλιπς σε lcd 52" έχει 1200 ευρώ, και κακα τα ψεματα θα δείχνει "καλύτερα" με κοντρα ήλιο απο μια πλασμα σε καφετέρια. Μην πει κανείς για τα υπόλοιπα μείον της τεχνολογίας lcd μιας και δεν νομιζω οτι παιζουν ρολο σε μια μια καφετερια.

Είναι κάτω απο υπόστεγο δεν θα πέφτει απευθείας ο ήλιος στην tv.

Πάντως η σειρα 5 της φιλιπς σε lcd 52" έχει 1200 ευρώ, και κακα τα ψεματα θα δείχνει "καλύτερα" με κοντρα ήλιο απο μια πλασμα σε καφετέρια. Μην πει κανείς για τα υπόλοιπα μείον της τεχνολογίας lcd μιας και δεν νομιζω οτι παιζουν ρολο σε μια μια καφετερια.

αν ειναι να παιζει με κοντρα ηλιο , τοτε το μαγαζι δεν θα εχει πελατες αλλα λουομενους στην πλαζ φιλε μου....
:ernaehrung004:

απο την αλλη , ο φιλος ειπε οτι ειναι πολλα τα 800 ευρω και ψαχνει οικονομικοτερη λυση

Θες να τυφλωθουν οι πελατες και να ζητανε αποζημιωσεις?:p

Όλο με μαλώνετε..... δεν σας ξαναπαίζω. :eviltongue: