ΑΓΟΡΑ 50αρας ΓΙΑ ΘΕΑΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ

wind

AVClub Enthusiast
14 November 2006
988
GLYFADA
Φιλος εκτος φορουμ ενδιαφερεται να αγορασει τηλεοραση για να βλεπει αθλητικα μεσα απο τις 50 ιντσες.
Αν θυμαμαι καλα οι πλασμα υπερτερουσαν σε αυτον τον τομεα. Ισχυει ακομα?
Αλλιως τι να προτιμησει.
Ευχαριστω.

Aν θελεις να βλεπεις μπαλα παρεα με καθετες γραμμες τοτε παρε st50. Αν οχι, τοτε καρφι για samsung plasma...

Απάντηση: Re: ΑΓΟΡΑ 50αρας ΓΙΑ ΘΕΑΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ

Aν θελεις να βλεπεις μπαλα παρεα με καθετες γραμμες τοτε παρε st50. Αν οχι, τοτε καρφι για samsung plasma...

Λοιπον παιδια παρελαβα την 64αρα και μετα απο 4ωρο εξονυχιστικο τσεκ εχω να δηλωσω τα εξης:

Η τηλεοραση εχει κι αυτη vertical banding!!!! Δηλαδη τί να πω τωρα δεν ξερω! Σε αυτη την πλασμα οι γραμμες δεξια που εχει δεν φαινονται σε ταινιες, τηλεοπτικό ή video games. Φαινονται στην μπαλα μονο και ειδικα αν χαμηλωσεις την δυναμικη αντιθεση. Σε κανονικες συνθηκες φαινεται δεξια απο ελαχιστα εως καθολου ευτυχως. Το θεμα ειναι να μην χειροτερεψει.

Στα της εικονας τωρα, πραγματι εχει ενα κλικ χειροτερο μαυρο απο την 55vt50 που ειχα, οχι ομως τεραστια διαφορα. Εχει ομως καλυτερη κινηση και τα προσωπα στα κοντινα δεν παραμορφωνονται. Επισης ειναι και μεγαλυτερη οποτε εχεις μια αισθηση ανωτερωτητας.

Θορυβο κανει λιγο αλλα οτιδηποτε και αν βλεπεις δεν το καταλαβαινεις. Μονο στην πληρη ησυχια απουγεται λιγο.

Ποσα θες να μας τρελανεις????
(για οποιον δεν καταλαβε το 2ο ποστ, που προηγειται και χρονικα, αναφερεται σε samsung plasma!!!!)

Απάντηση: Re: ΑΓΟΡΑ 50αρας ΓΙΑ ΘΕΑΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ

Δυστυχως και η ut50 εχει γραμμες. Φιλος την γυρισε σε Κωτσοβολο πισω λογω γραμμης και dse...Aστα βραστα η panny φετος

Ε, ήταν άτυχος, διότι πριν λίγη ώρα γύρισα από 3ωρη θέαση της UT50 και δεν είχε τίποτα.

Ποσα θες να μας τρελανεις????
(για οποιον δεν καταλαβε το 2ο ποστ, που προηγειται και χρονικα, αναφερεται σε samsung plasma!!!!)

H 51" samsung δεν ειχε banding. Την ειδα σε φιλο. Η δικια μου 64" εχει ελαχιστο banding που δεν ενοχλει. Αυτο ειναι αλλο θεμα ομως

Ευχαριστω για την βοηθεια. Το μπατζετ ειναι γυρω στα 1200-1300.

Και με τα ρέστα παιρνεις και ενα εξωτερικό media player (πολύ ανωτερο απο τα ενσωματωμενα σε δυνατότητες)...

Παιδες να ρωτησω 50-51 δεν υπαρχει lcd??γιατι βρισκω μονο την samsung es6100 και αυτη κατοπιν παραγγελιας.δεν θελω πλασμα γιατι δεν θελω το αγχος με κολημενες εικονες και λοιπα 55 μου πεφτει λιγο μεγαλη για 2,20 αποσταση.φοβαμαι μηπως στα απλα καναλια βλεπω χαλια εικονα

Αν και size does matter στα 2.2 μέτρα εφόσον μιλάμε και για τηλεοπτικό σήμα θα σου έλεγα να πάρεις 46-47".

Για αποκλειστική θέαση 1080p θα μπορούσες άνετα να πάρεις και 55".

50" σε LED LCD υπάρχουν μόνο κάποιες ES6xxx της Samsung.

Αν και για εμένα πάρε μια από τις δυο πλάσμα που πρότεινα πιο πίσω. Και burn in να πάθεις (που δεν είναι και σίγουρο βέβαια ότι θα συμβεί) δεν είναι και κάτι τραγικό , και στις LED LCD μπορεί να μπλέξεις με banding/clouding/dead pixels κτλ.