Αγορά 50αρας λόγω κλοπής της 55άρας

ασπριλες ολες εχουν αν κανεις αλλαγη ειναι ρισκο.Εγω το εχω στο αιμα μου το θεμα με τις αλλαγες και θα κανα.Η c650 ειχε πανελ ultra clear και νομιζω τσιπακι σαμσουνκ δεν ειμια σιγουρος για το τελευταιο.

Απάντηση: Re: Αγορά 50αρας λόγω κλοπής της 55άρας

οντως ειχε ultra clear και στο πλαινο μερος της οθονης αυτοκολλητο σηματακι (AUO).
να υποθεσω ότι ηταν καλυτερη από την f6500;

εξαιρετικες και οι ρυθμισεις του φιλου JL_

Όχι να μην το υποθέσεις γιατί δεν ισχύει.:2thumb22sup:

Όταν λέμε ultra clear panel ουσιαστικά μιλάμε το κάλυμμα του πάνελ που είναι σαν γυαλί και όχι για το ίδιο το πάνελ που στην περίπτωση σου ήταν και Ταϊβανέζικο.

Απάντηση: Re: Αγορά 50αρας λόγω κλοπής της 55άρας

Όχι να μην το υποθέσεις γιατί δεν ισχύει.:2thumb22sup:

Όταν λέμε ultra clear panel ουσιαστικά μιλάμε το κάλυμμα του πάνελ που είναι σαν γυαλί και όχι για το ίδιο το πάνελ που στην περίπτωση σου ήταν και Ταϊβανέζικο.

με καθυσηχασες. αυτό πλεον που με προβληματιζει είναι το θεμα του clouding. προσπαθω να σας στειλω φωτο για να μου πειτε τη γνωμη σας αλλα δε μπορω. στο πανω μερος που λεει (insert image) δεν μπορω να επισυνάψω.

Re: Απάντηση: Re: Αγορά 50αρας λόγω κλοπής της 55άρας

αυτό πλεον που με προβληματιζει είναι το θεμα του clouding. προσπαθω να σας στειλω φωτο για να μου πειτε τη γνωμη σας αλλα δε μπορω. στο πανω μερος που λεει (insert image) δεν μπορω να επισυνάψω.

Θα πας στο advanced reply και θα βρεις στην κονσόλα ένα κουμπί με σύμβολο έναν συνδετήρα...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορά 50αρας λόγω κλοπής της 55άρας

Θα πας στο advanced reply και θα βρεις στην κονσόλα ένα κουμπί με σύμβολο έναν συνδετήρα...

πιστευω να τα καταφερα. παντως νομιζω ότι το πρόβλημα στις φωτο φαινεται μεγαλυτερο απ ότι είναι στην πραγματικοτητα

Attachments

• 20140115_015649.jpg
    20140115_015649.jpg
    30.5 KB · Views: 275
  • 20140115_015759.jpg
    20140115_015759.jpg
    33.9 KB · Views: 274
  • 20140115_015802.jpg
    20140115_015802.jpg
    33.2 KB · Views: 274
Last edited:
ενταξει φαινεται αν θες αλλαγη ειναι θεμα δικο σου.Για καμμενα πιξελ τσεκαρισε την γιατι η σαμουνκ δεν τα παει και καλα σε αυτο τον τομεα

Υπάρχει κάποιο τεστ που θα μπορέσω να δω αν υπάρχει πρόβλημα (clouding - pixel);
το λέω αυτό γιατί όταν αλλάζω κανάλι μεσολαβεί ένα χρονικό διάστημα ενός δευτερόλεπτο με μαύρο φόντο, κι εκεί βλέπω ότι δεν υπάρχει clouding. γι αυτό ζητώ κάποιο link αξιόπιστο για να τεσταρω αν υπάρχει πρόβλημα, γιατί σε λίγο δε θα μπορώ να την αλλάξω.

Μια μαύρη καρτέλα, ακόμα και η κενή είσοδος μιας hdmi είναι αρκετή για να καταλάβεις το μέγεθος του clouding (όλες έχουν λίγο η περισσότερο)
Απλά τον έλεγχο να τον κάνεις με συσκότηση για να είναι πιο ευδιάκριτο.

Για pixe κολλάμε μύτη στο πανελ και ψάχνουμε. Μια γκρι καρτέλα αρκεί.

πιστευω να τα καταφερα. παντως νομιζω ότι το πρόβλημα στις φωτο φαινεται μεγαλυτερο απ ότι είναι στην πραγματικοτητα

από το αποτέλεσμα που βλέπετε παραπανω τι θα κανατε στη θεση μου;

από το αποτέλεσμα που βλέπετε παραπανω τι θα κανατε στη θεση μου;

καμμια ιδεα παιδια;
μαλλον λεω να την κρατησω και να μη μπλέξω με αλλαγες.
παντως από τα λιγα που γνωριζω κατά τη θεαση δεν βλεπω κατι ενοχλητικο.

Θα την κρατήσω, δεν ενοχλεί καθόλου.
περνάω τώρα και τη νέα αναβάθμιση
ευχαριστώ για τη βοήθεια σας και η συνέχεια στο νήμα της.

πηγα να την αγορασω (sharp le50 lc750) και όταν την ειδα να παιζει digea διπλα σε μια 50άρα led PANASONIC TX-L50E6 παρομοιας σχεδόν τιμης και μιας sony w656, εφυγα τρεχοντας. επεστρεψα γιατι λεω δε μπορει.... αλλαξα τις ρυθμισεις αλλα δυστυχως δεν βλεποταν!
τι να κανω ρε παιδια; το budget δε μπορει να ξεπερασει τα 800 ευρω.
αυτή η panasonic τι λεει σε σχεση με sony 656 ή ότι άλλο υπαρχει σε 50αρα μεχρι τα 800;

Τι σε εκανε να αποριψεις την Sharp? Ρωταω διοτι την ειδα διπλα σε κατηγορια 1000ε κ δεν μου φανηκε να παιζει χειροτερα απο τις υπολοιπες...

Manos Traik;1057001056 6 said:
Τι σε εκανε να αποριψεις την Sharp? Ρωταω
διοτι την ειδα διπλα σε κατηγορια 1000ε κ δεν μου φανηκε να παιζει χειροτερα απο τις υπολοιπες...

τα χρώματα ήταν πολύ αχνά σε σχέση με αλλες

τα χρώματα ήταν πολύ αχνά σε σχέση με αλλες

Μηπως εχεις συνιθησει τα κορεσμενα? Εμενα μου φανηκαν ποιο φυσικα τα χρωματα της απο samsung,panasonic k lg... Μονο kαποιες philips ηταν ποιο κοντα(αναφερομαι σε οθονες κατω των 1000ε) Στις 50" απο 1000-1200ε επεζε περίπου ιδια, η υπερτερουσαν λιγο... Το μονο που με προβληματησε ειναι τα σχολια απο καποιον κατοχο, (απο τις αξιολογήσεις του πλαισιου) κατι για τα σκουρα χρωματα...

Τι να πω. είναι και θέμα προσωπικό. Εγώ πάντως προσπάθησα αρκετά να προσαρμοστω με την εικόνα της, γιατί με βολευε πολύ η αγορά της τόσο οικονομικά όσο και από πλευράς δυνατοτήτων. Τελικά προτίμησα την f6500, διότι τη sharp θα την αγόραζα κυρίως για οικονομικούς λογους και μετά από λίγο θα το είχα μετανιώσει.

Τι να πω. είναι και θέμα προσωπικό. Εγώ πάντως προσπάθησα αρκετά να προσαρμοστω με την εικόνα της, γιατί με βολευε πολύ η αγορά της τόσο οικονομικά όσο και από πλευράς δυνατοτήτων. Τελικά προτίμησα την f6500, διότι τη sharp θα την αγόραζα κυρίως για οικονομικούς λογους και μετά από λίγο θα το είχα μετανιώσει.

Ισως... Παντως υπαρχει κ μια Τοshiba 50" sta 569e στο eshop απο θεμα οικονομικης προτασης... Τουλαχιστον αυτες τις 2 κοιταζω κ γω, διοτι η 5ατιας 42αρα LG την ακουσε στα HDMI κ μου ηταν σχεδον αχρηστη... Ευτυχως μου την αγορασαν 100ε κ ησυχασα... Η πλακετα της 250ε ειπε η LG.