Αγορά 50άρας (όχι γυναίκας)

Δε μας είπες χρηματικό όριο πάνω κάτω όμως;
Αν δεν υπάρχει πρόβλημα πολύ καλή είναι και αυτή η επιλογή..
b172808.jpg

SONY KDL-55X4500

http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=172808

Last edited:
Ολα είναι θέμα χρημάτων και στο βάθος... χρόνου απόσβεσης. Αν αλλάζεις τηλεόραση κάθε 3-4 χρόνια, καλύτερα να πιο φθηνή. Αν θέλεις τηλεόραση για 10+ χρόνια, πάρε Pioneer -bye-

Ολα είναι θέμα χρημάτων και στο βάθος... χρόνου απόσβεσης. Αν αλλάζεις τηλεόραση κάθε 3-4 χρόνια, καλύτερα να πιο φθηνή. Αν θέλεις τηλεόραση για 10+ χρόνια, πάρε Pioneer -bye-

Σε 10 χρόνια όταν όλοι θα έχουν 100 ίντσες το λιγότερο με laser, 3d οθόνες ή κάποια καινούρια εξωγήινη τεχνολογία εσύ θα έχεις ακόμα την pioneer !!!! :flipout:

αστειεύομαι, πάρε όποια σηκώνει η τσέπη σου.
Για κάτω από 2000 προτείνω LG (μάλιστα πολύ κάτω... κοντά στα 1500 παίρνεις την 50PG7000 που είναι fullHD και με 1250 την 50PG6000 που είναι HDReady)
για κοντά στα 2000 Panasonic TH-50PZ80E
και χωρίς όριο τιμής φυσικά pioneer

Last edited:
Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις..Βρήκα ένα "πλάσμα" LG 50'' Full HD προσφορά στο public στο Σύνταγμα και μπήκα να το δώ.Η συγκεκριμένη είχε κανά 2000 πριν λίγο καιρό και την πουλάνε 1099...Ψάχνοντας βρήκα ένα τελευταίο κομμάτι μιας Samsung 46'' LE46F86B κορφαίο παλαίο μοντέλο με 999 σε 12 άτοκες και το χτύπησα...Ξεκίνησα με σκοπό να καταθέσω 2500 αλλά για πρώτη φορά χάλασα πολύ λιγότερα...:BDGBGDB55:

Όποτε πήρα tv και laptop στα 2000+ euros έπειτα το μετάνοιωσα...:grandpa:

Κ.

Καλωρίζικη φίλε himosk και καλές θεάσεις :ernaehrung004:
Παρότι είναι περσινό μοντέλο, δεν παύει να είναι μια πάρα πολύ καλή τηλεόραση η 46F86. Σκέψου ότι κάποιοι άλλοι έδωσαν 1900-2000 για να την αγοράσουν όταν πρωτοβγήκε κι εσύ έδωσες τα μισά. Αυτό αυτομάτως την κάνει και πολύ καλή αγορά :2thumb22sup:

Ότι γυαλίζει-δεν είναι χρυσός

Τελικά μου βγάζει ένα (μικρό?)πρόβλημα η συγκεκριμένη.Σε τυχαία χρονικά διαστήματα όταν βλέπω σε αναλογικό τηλεοπτικό σήμα "χάνεται" η εικόνα για 2secs (ο ήχος παραμένει) και μετά επανέρχεται...Το έχετε ξανασυναντήσει αυτό το πρόβλημα...Σκέφτομαι να την επιστρέψω πίσω... :-(

Ευχαριστώ.

K.

Εγώ στη θέση σου θα έκανα ένα τηλεφωνάκι στο service, για περισσότερες πληροφορίες.

Μήπως σας είναι εύκολο να μου δώσετε το τηλέφωνο του service (Samsung)

Ευχαριστώ

Νομιζω οτι ειναι γνωστο προβλημα μερικων Samsung που λυνεται με ενα firmware update.

Kαλυτερα βρες το αναλογο νημα για την F86 και κανε μια ερωτηση εκει μηπως σου απαντησει καποιος κατοχος.-bye--bye-

Μήπως σας είναι εύκολο να μου δώσετε το τηλέφωνο του service (Samsung)

Ευχαριστώ

Κέντρα Εξυπηρέτησης Πελατών
Για προϊόντα ήχου και εικόνας, φωτογραφικές μηχανές και βιντεοκάμερες, τηλεοράσεις και οικιακές συσκευές
2106293100
Δευτέρα - Παρασκευή 08:00 - 16:00

http://www.samsung.com/gr/support/main/contactcenter.do

Ευχαριστώ.Το πρόβλημα είναι ότι για το συγκεκριμένο μοντέλο δεν έχουν βγάλει software update...Ίσως εαν έκανα update μέσω usb να "έστρωναν" τα πράγματα.Μήπως έχετε κάποιο link?

Η Samsung μου έδωσε έναν τεχνικό στο Καλαμάκι ο οποίος μου έδωσε ενα ραντεβού την Δευτέρα για να έρθουν να την πάρουν.Το άγχος μου είναι ότι το πρόβλημα παρουσιάζεται τυχαία μέσα σε ένα δύωρο , οπότε εαν δεν το παρακολουθεί κάποιος συνεχόμενα δεν θα το παρατηρήσει.Πολύ φοβάμαι ότι θα πάει και θα έρθει η TV χωρίς να γίνει τίποτα...:AFADF0:

Κ.