Αγορά 50άρας..

Αυτο που με ενδιαφέρει κυρίως είναι πόσο κουραστικό είναι το 3d της sony.
Θα την παλέψω? Τα γυαλιά είναι ηλεκτρονικά και θέλουν φόρτιση?

Αυτο που με ενδιαφέρει κυρίως είναι πόσο κουραστικό είναι το 3d της sony.
Θα την παλέψω? Τα γυαλιά είναι ηλεκτρονικά και θέλουν φόρτιση?
Μια χαρά θα την παλέψεις!Εγώ πήγα απο παθητικό 3d στο ενεργητικό της sony και δεν κατάλαβα τίποτα!Ίσως παίζει ρόλο και η χαμηλότερη ανάλυση.Οι μπαταρίες αλλάζονται δεν είναι επαναφορτιζόμενες αλλά κρατάνε πολύ!Και κάτι σαν συμβουλή 3d θα βλέπεις 1 φορά το μήνα ίσως και λιγότερο.Στην αρχή θα το δεις θα καταλάβεις οτι είναι ένα εφέ και τίποτα παραπάνω και τέλος.Είναι λάθος για εμένα να αγοράζουμε τηλεόραση σύμφωνα με το 3d και το smart και όχι σύμφωνα με την αντίθεση επεξεργασία και την ποιότητα εικόνας.

Μιας και εγώ το σκέφτομαι για την 50αρα W805.

1) Μέχρι τα 1000 υπάρχει άλλη επιλογή ?

2) Αξίζει να δώσω 200Ε επιπλέον για 5ετη εγγύηση ή ότι είναι να παρουσιάσει θα το παρουσιάσει μέσα στην 2ετία ?

3)Η εγγύηση της Sony είναι 2ετής γιατί στον κώτσο είπαν η εγγύηση το πρώτο χρόνο αφορά μόνο την αλλαγή πάνελ ,τον 2ο χρόνο τί αφορά δηλ. ?

4) Με δεδομένο ότι δίνουν 32αρα δώρο αξίας 280 ευρώ, τί καλύτερη τιμή να ζητήσω αφού δεν με ενδιαφέρει η 32αρα ?

Re: Απάντηση: Αγορά 50άρας..

Μιας και εγώ το σκέφτομαι για την 50αρα W805.

1) Μέχρι τα 1000 υπάρχει άλλη επιλογή ?

2) Αξίζει να δώσω 200Ε επιπλέον για 5ετη εγγύηση ή ότι είναι να παρουσιάσει θα το παρουσιάσει μέσα στην 2ετία ?

3)Η εγγύηση της Sony είναι 2ετής γιατί στον κώτσο είπαν η εγγύηση το πρώτο χρόνο αφορά μόνο την αλλαγή πάνελ ,τον 2ο χρόνο τί αφορά δηλ. ?

4) Με δεδομένο ότι δίνουν 32αρα δώρο αξίας 280 ευρώ, τί καλύτερη τιμή να ζητήσω αφού δεν με ενδιαφέρει η 32αρα ?

1)http://www.skroutz.gr/s/4640128/Samsung-UE50H6200.html?keyphrase=50h6200

2)Αρκετά τα 200 μάλλον δεν θα το έκανα.

3)2 χρόνια πλήρη κάλυψη

4)Πάρε την 32αρα και αστην στο κουτί δεν νομίζω ότι αν σου κόψουν 50-80-100 ευρώ είναι καλύτερα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά 50άρας..

Ρε συ Υπερίων αυτό ειναι χάλια! Σχεδόν δεν βλέπεται! Υπάρχει τίποτα καλό σαν εναλλακτική; και ας μην έχει 3d..

Λεπτομέρεια της εικόνας έγραψα , απο μακρυνές αποστάσεις μπορεί να μην διακρίνεται τόσο κτλ. Δεν είπα χάλια γιατί δεν είναι , είναι σαν τις τηλεοράσεις με παθητικό.

Να αναφέρω και γω την γνώμη μου για την sony kdl-50w805b μιας και την έχω. Εχω αρχίσει να σπάζομαι βλέποντας κληρώσεις για ps4 για δώρο 2η τηλεόραση 32'' και μάλιστα σήμερα την είδα στο plaisio 949 ευρώ και με δώρο 2η 32''
http://www.plaisio.gr/thleoraseis/t...V-50-KDL-50W805BB-me-dwro-32-KDL-32R430BB.htm
ας όψεται όμως η ανάγκη να την πάρω νωρίς μιας και είχα μείνει χωρίς τηλεόραση, το λοιπόν το 3d δεν είναι κουραστικό σε σχέση με lg που είχα πριν, σε αποσταση 2,70 μετρα μια χαρά την βλέπω και δεν καταλαβαίνω ούτε γραμμές ούτε μειωμένη ανάλυση, το μόνο μειονέκτημα είναι το αυξημένο crosstalk που μπορώ να πω ότι είναι αρκετό εν σχέση πάντα με προηγούμενη lg. Aν το διορθώνανε με firmware πράγμα που δεν το βλέπω θα ήταν πολύ καλή. Από εικόνα σε 2d hd είναι πολύ καλή. Clouding-bleeding σε θέαση παρακολούθησης ταινίας είναι αδύνατον να εντοπιστεί πράγμα που πιστεύω ότι οφείλεται στην επεξεργασία που κάνει στον εντοπισμό μαύρου περιεχομένου. Σε γενικές γραμμές για τα λεφτά που έχει συν τα έξτρα που πέρνει κανείς αυτή τη στιγμή είναι ότι καλύτερο σαν επιλογή...............