Αγορά 50άρας.

notist

Senior Member
12 August 2009
593
Γεια σας παιδιά.Έχω την Pioneer KURO PDP-4280XD,και σκέφτομαι επειδή θα της αλλάξω θέση-έπιπλο,αλλά και την αδερφή μου να της την πουλήσω,μιας και δεν έχει,να προβώ στην αγορά της PDP-LX5090,να ανέβω ίντσες.Ήθελα να ρωτήσω αξίζει ο κόπος,εκτός από τις 8 ίντσες παραπάνω να κάνω αυτή την αλλαγή?Ευχαριστώ.

42" vs 50"
HD Ready vs Full HD

PDP-LX5090H

Integrated Digital DVB-T, DVB-S, DVB-S2 and Analogue tuners
USB port,
Ethernet
Subwoofer Out
Optimum Mode (+)
Home Media Gallery (+)
DLNA Certified (+)
Multiscreen Options (PiP/PaP) (+)
ETC

Χαχαχαχα καλημέρα.Την 4280XD έχω,όχι την 428.Δεν ξέρω αν αυτό έχει σημασία σαν μοντέλο.Παρόλα αυτά και επειδή δεν τα πάω καλά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά,νούμερα,αναλύσεις κτλ.ζαλίζομαι λίγο,λες να την αλλάξω.Ευχαριστώ πολύ Yperion.

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση, και τις διαφορές τους που έγραψες Γιώργο.

Καλημέρα σας.Μέχρι να το αποφασίσω εγώ,να το αποφασίσει η αδερφή μου να πάρει την 42αρα KURO μου ,τελείωσαν οι 5090!!!!Καμιά ιδέα?Υπάρχει περίπτωση να γνωρίζει κανείς,πουθενά καμία σφραγισμένη να πάω να την χτυπήσω?Θα μπορούσα να πάω στις 60,με απόσταση 4 μέτρα,η θα στραβωθώ?Για άλλη μάρκα δεν πάω,προτιμώ να μείνω με την 42αρα μου.Την KURO δεν την αλλάζω με τίποτα-bye-

Καλημέρα σας.Μέχρι να το αποφασίσω εγώ,να το αποφασίσει η αδερφή μου να πάρει την 42αρα KURO μου ,τελείωσαν οι 5090!!!!Καμιά ιδέα?Υπάρχει περίπτωση να γνωρίζει κανείς,πουθενά καμία σφραγισμένη να πάω να την χτυπήσω?Θα μπορούσα να πάω στις 60,με απόσταση 4 μέτρα,η θα στραβωθώ?Για άλλη μάρκα δεν πάω,προτιμώ να μείνω με την 42αρα μου.Την KURO δεν την αλλάζω με τίποτα-bye-

5090H δεν υπάρχει απ' ότι ξέρω. Ισως καμιά παραεισαγωγή.
5090 απλή πιθανόν να μπορέσεις να βρεις. Κάποιος εδώ έγραψε χθες - προχθές ότι έχει η ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ. Αν βρω το post θα το βάλω.
Ρίξε ένα τηλέφωνο, δεν χάνεις τίποτα....

Ηλία Ηλιού 58 & Φραντζή Ν. Κόσμος
Τηλ. 210 9953001 - 210 9956130 - 210 9010575 - 210 9273375

Η 60άρα είναι ότι πρέπει για τα 4 μέτρα που έχεις. Εκεί το μόνο θέμα είναι το οικονομικό, καθώς θυμάμαι τελευταία τιμή γύρω στα 3.700 ευρώ.
-bye-

Ευχαριστώ πολύ Κώστα για την άμεση απάντηση.Δυστυχώς τον ήπια..Πήρα τηλ.στην ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ και έχει μόνο 60άρες και αυτές 4 κομμάτια.Τι κάνουμε τώρα?

Απάντηση: Re: Αγορά 50άρας.

Ευχαριστώ πολύ Κώστα για την άμεση απάντηση.Δυστυχώς τον ήπια..Πήρα τηλ.στην ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ και έχει μόνο 60άρες και αυτές 4 κομμάτια.Τι κάνουμε τώρα?

Αν σε παίρνει ο χώρος και βέβαια το οικονομικό, απλά χτυπάς μία και καθαρίζεις. -bye-

Παίδες όπως είχα αναφέρει και παλιότερα το ΜΑΚΡΟ του Ηρακλείου έχει σίγουρα 2 τεμάχια 5090Η ετοιμοπαράδοτα!!! Το ξέρω γιατί ψωνίζω τακτικά από εκεί και τις βλέπω στοκαρισμένες στα ράφια τους στα ηλεκτρικά. Δεν έχουν όμως κανένα κομμάτι ανοιχτό να παίζει και έτσι προφανώς ο κόσμος δεν ξέρει καν ότι υπάρχουν.

Ρώτα και τον Κοσμά στη στοά Φέξη, 2103828281... νομίζω θα έχει κάποια κομμάτια από βδομάδα, αλλά με εγγύηση 1 χρόνο και όχι 2.......

Παίδες όπως είχα αναφέρει και παλιότερα το ΜΑΚΡΟ του Ηρακλείου έχει σίγουρα 2 τεμάχια 5090Η ετοιμοπαράδοτα!!! Το ξέρω γιατί ψωνίζω τακτικά από εκεί και τις βλέπω στοκαρισμένες στα ράφια τους στα ηλεκτρικά. Δεν έχουν όμως κανένα κομμάτι ανοιχτό να παίζει και έτσι προφανώς ο κόσμος δεν ξέρει καν ότι υπάρχουν.

Είσαι σίγουρος? Γιατί προχτές ρώτησα τηλεφωνικώς και δεν μου είπαν κάτι τέτοιο.... βέβαια δεν πήγα από εκεί να δω......

Όποιος ενδιαφέρεται ας πάρει 2810374223 (υπεύθυνη κα Σερμάκη). Είχα δεί 2 τεμαχια 5090Η αμπαλαρισμένα μαζί με βάση και ηχείο και ένα τεμάχιο 5090 σκέτο (την Δευτέρα). Αυτό είναι σίγουρο. Φίλε μου μήπως πηρες σε αλλό ΜΑΚΡΟ πχ Αθήνας? Δεν είναι δεδομένο ότι αυτοί θα έχουν. Εγώ είπα συγκεκριμένα το ΜΑΚΡΟ του Ηρακλείου (Κρήτη).
Καλα όμως παίδες η 5090Η δε παίζεται. Αξίζει και τα λεφτά και την ταλαιπωρία να την βρείς.

Αλήθεια, τι τιμή σου είπαν για την 60άρα;

Φίλε Κώστα δεν ρώτησα γιατί είδα ότι τελικά το 1,5 μέτρο που χρειάζεται για να την βάλω στον τοίχο δεν με παίρνει,γιατί από την μία πλευρά έχω το τζάκι και από την άλλη είναι η πόρτα της εισόδου μου.

zafeiros έτσι ακριβώς όπως τα είπες είναι.Πήρα τηλέφωνο στο ΜΑΚΡΟ Ηρακλείου και πράγματι έχει,απλά είμαι αθήνα και υπάρχει θέμα πως θα την παραλάβω.

Ρώτα και τον Κοσμά στη στοά Φέξη, 2103828281... νομίζω θα έχει κάποια κομμάτια από βδομάδα, αλλά με εγγύηση 1 χρόνο και όχι 2.......

nmastro πήρα τηλέφωνο στον Κοσμά και σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία που μου έδωσες.Δεν έχει αυτή την στιγμή.Υπάρχει προοπτική για παραλαβή,και άφησα το τηλέφωνο μου για ενημέρωση.

Και ερχόμαστε στο δίλημμα που με έχει ψιλο-φρικάρει.Βρήκα στο ΜΑΚΡΟ Κηφισού ετοιμοπαράδοτη την 5090 με τιμή 2099+ΦΑΠΑ=2497,80 τελική σκέτη χωρίς βάση και ηχεία.Στο κατάστημα του Κοσμά,όπως είπα και ποιό πάνω αυτή την στιγμή δεν έχει,αλλά περιμένει παραλαβή με τιμή στα 1850 τελική επίσης χωρίς βάση και ηχεία.Η διαφορά όπως βλέπετε είναι πολύυυυυ μεγάλη κοντά στα 650 ευρώ.Τι κάνουμε?:rifle:

Ας με διορθώσει κάποιος αλλά παραεισαγωγής δεν είναι και του ΜΑΚΡΟ?

Εν πάσει περιπτώσει, επειδή η τεχνολογία προχωρά και οσονούπω ακόμη και η Kuro 9ης γενιάς θα είναι obsolete, λυπήσου τα λεφτάκια σου και μη δώσεις τα δυόμιση χιλιάρικα. Τα 1850 θα τα έδινες ούτως ή άλλως για την 50άρα Panasonic οπότε χωνεύεται το νούμερο.

Αν είναι να αποφασίσουμε εμείς και να πληρώσεις εσύ...εγώ θα έλεγα ότι και ο Τάσος παραπάνω...

Αν ήταν να αποφασίσω εγώ και να πληρώσω εγώ, θα περίμενα μέχρι τη νέα παραλαβή για ένα χρονικό διάστημα και αν δεν γινόταν τίποτα...θα έκανα ότι λέει και ο Γιάννης παραπάνω....