Αγορά 52-55". Βοήθεια για επιλογή

grevian

New member
4 April 2011
2
Νέο μέλος και ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Ψάχνω για καλή και καλλίγραμμη tv 52-55".

Δεδομένα
Απόσταση 3-4μ
Σήματα Nova,dvd,blu-ray,ps3(λιγο),media player για κατεβασμένα αρχεία.
Τιμή μέχρι 2000 ίσως και παραπάνω για κάτι ιδιαίτερο.

Μέχρι τώρα κοιτούσα Phillips 52PF8605, LG55LE8500 αλλά λίγο τα σχόλια για καινούργια μοντέλα, λίγο προβληματάκια (banding), με έχουν πελαγώσει.

Οπότε, ήρθα για βοήθεια!!

Κάτι ακόμα, μάλλον χρειάζομαι κάτι με όχι πολύ αντανάκλαση λόγω τοποθέτησης κοντά σε παράθυρο...

Από Plasma υπάρχει η Panasonic G30 , στις 50", αλλά ενδεχομένως να έχεις θέμα με ανακλάσεις. Σε LCD κοίτα τη Samsung 6530 , η τιμή της για 55" είναι λίγο πάνω από 2000 ευρώ. Καλύτερα όμως να περιμένεις ακόμα 1-2 εβδομάδες για να έχεις και περισσότερες επιλογές από τα φετινά μοντέλα. :frusty:

Πάντως καλό είναι να πας προς plasma...η παραπάνω Panasonic δεν θα έχει ιδιέταιρες ανακλάσεις μιας και διαθέτει από τα καλύτερα φίλτρα.

Αξιζει ομως να δωσει καποιος 2,500 ευρω για τηλεοραση στην εποχη μας?

Και ποσο καλυτερη ειναι η D8000 απο την D6100? 5% το πολυ θα ελεγα εγω.

Εγω παντως βλεπω οτι περυσι η καλυτερη με την χειροτερη Samsung που εκανε δοκιμες το FullHD.gr ειχαν διαφορα 5% στην τελικη βαθμολογια.

Αυτα για 4 χιλιαδες ζωνες επεξεργασιας τα ακουω βερεσε.

Η βαθμολογια εμένα δεν μου λέει κάτι πάντως...εάν το σύνολο του άρθρου τους που αναφέρει ότι τα προβλήματα που εξαρτώνται άμεσα από τον οπίσθιο φωτισμό δεν υπάρχουν αληθεύει,κατατάσεται στις καλύτερες τηλεοράσεις του 2011.

Καλησπέρα παιδιά και από εμένα.

Είδα στο παρόν topic την SAMSUNG LED Series 6100 3D 55" που μου φαίνεται πολύ καλή περίπτωση και για τις δικές μου ανάγκες. Υπάρχει καμμία άλλη Samsung με τα ίδια χαρακτηριστικά που να μην είναι 3d, ώστε να πέφτει λίγο το κόστος της?

Ευχαριστώ από τώρα για τις προτάσεις σας

Παρεμπιπτόντως (αν και σε καμμία περίπτωση δεν έχω τις γνώσεις των γραφόντων εδώ μέσα), συμφωνώ με τον Yperion ανωτέρω ότι τα 2,500 ευρώ την σήμερον ημέρα παρα-είναι πολλά χρήματα για τηλεόραση. Βέβαια, αναλόγως της χρήσεως που κάνει καθένας και περί ορέξεως......

Αξιζει ομως να δωσει καποιος 2,500 ευρω για τηλεοραση στην εποχη μας?

Και ποσο καλυτερη ειναι η D8000 απο την D6100? 5% το πολυ θα ελεγα εγω.

Πολυ (συμπειρλαμβανομενου κι εμενα) θα πληρωναν καμποσα παραπανω για να παρουν μια τηλεοραση που και σβηστη θα σε αφηνει με το στομα ανοιχτο ποσο μαλλον οταν ειναι καλυτερη απο αλλες -σαφως- φθηνοτερες προτασεις.

Προσωπικα ειχα καταληξει σε plasma αλλα πλεον η D800 με τρωει περιμενω πως και πως τα review της Vt30 για να αποφασισω.

Re: Απάντηση: Αγορά 52-55". Βοήθεια για επιλογή

Υπάρχει καμμία άλλη Samsung με τα ίδια χαρακτηριστικά που να μην είναι 3d, ώστε να πέφτει λίγο το κόστος της?

Υπάρχουν οι Samsung D5000 και D5500, αλλά μέχρι τις 46" για την ώρα.

Πολυ (συμπειρλαμβανομενου κι εμενα) θα πληρωναν καμποσα παραπανω για να παρουν μια τηλεοραση που και σβηστη θα σε αφηνει με το στομα ανοιχτο ποσο μαλλον οταν ειναι καλυτερη απο αλλες -σαφως- φθηνοτερες προτασεις.

Με το στομα ανοιχτο για να μεινει καποιος βλεποντας μια LCD πρεπει να εχει ερθει απο καμια ζουγκλα.

Τελος παντων την αποψη μου την ειπα.

Σε ευχαριστώ Michalis 3 για την βοήθειά σου. Λογω αποστάσεως (4-5μ.) θα ήθελα να κινηθώ σε κάτι μεγαλύτερο, εάν ήταν δυνατό.