Αγορα 55'' 3D πια προτείνετε; Η samsung 55ES8000 αξίζει?

Πάντως φίλε Yperion έχεις άδικο για το media player των τηλεοράσεων και μάλιστα της samsung. Της έχω δώσει αρχείο και 45g και το έχει διαβάσει απροβλημάτιστα σε αντιθέση με ένα Ntr83 που έχω και κάποιες ταινίες μου τις κολλάει ενώ κάποια φορματ συγκεκριμένα δεν τα βλέπει καν. Οτι έχω δώσει στην samsung το έχει παίξει.
Για το μαύρο είναι αλήθεια ότι δεν είναι και τελείως μάυρο αλλά παρόλα αυτά η τηλεόραση είναι πολύ καλή. Οποιος ενδιαφέρεται για τηλεόραση lcd με mediaplayer, με άριστη εικόνα στα φωτεινά χωρίς πολλές απαιτήσεις στα σκοτείνα(όχι ότι δεν βλέπεται απλά δεν πιάνει της plasma) και παράλληλα τον ενδιαφέρει το σερφάρισμα και το design τότε παίρνει την es8000.
Προσωπικά είμαι ικανοποιημένος με αυτά που μου παρέχει η τηλεόραση.

Πάντως φίλε Yperion έχεις άδικο για το media player των τηλεοράσεων και μάλιστα της samsung. Της έχω δώσει αρχείο και 45g και το έχει διαβάσει απροβλημάτιστα σε αντιθέση με ένα Ntr83 που έχω και κάποιες ταινίες μου τις κολλάει ενώ κάποια φορματ συγκεκριμένα δεν τα βλέπει καν.

Ο media player της Samsung είναι καλός με τα δεδομένα των τηλεοράσεων και μπορεί να είναι καλύτερος από το NTR83 (που όμως είναι ξεπερασμένος πλέον καθώς κυκλοφόρησε το 2010) σε σχέση όμως με μοντέρνα μηχανήματα όπως το WD Live 3 δεν υπάρχει σύγκριση.

Η ES8000 σαν εικόνα δεν είναι καλύτερη από την HX850 , σαν σχεδιασμός/δυνατότητες/gadget όμως είναι καλύτερη.

Last edited:
Για το Ntr έχεις δίκιο αλλά μπορώ να σου πω ότι είναι καλύτερος και απ' το H600B που έχω με την μόνη διαφορά πως δεν διαβάζει iso αλλά διαβάζει 3d που δεν έχει το H600B. Πάντως παίρνοντας την samsung θεωρώ ότι δεν χρειάζεται να έχεις ξεχωριστώ media player παρά μόνο αν θες να δεις iso που και αυτό με μία μικρή μετατροπή σε mkv χωρίς να χάσεις σε ανάλυση δεν θα έχεις πρόβλημα.
Συμφωνώ ότι σε σχεδιασμό και δυνατότητες η τηλεόραση είναι στην κορυφή αυτή την στιγμή.

Πάντως παίρνοντας την samsung θεωρώ ότι δεν χρειάζεται να έχεις ξεχωριστώ media player παρά μόνο αν θες να δεις iso που και αυτό με μία μικρή μετατροπή σε mkv χωρίς να χάσεις σε ανάλυση δεν θα έχεις πρόβλημα.

Οι media player των τηλεοράσεων (έως και φέτος τουλάχιστον) παίζουν τα αρχεία mkv στα 60 Hz αντί για τα 24 που είναι το σωστό. Και μόνο αυτό αρκεί για εμένα για να δικαιολογήσει 100 ευρώ ακόμη.

Έίμαι κι εγώ στο ψάξιμο για 46 ή 55 και απ ότι βλέπω θα πάω για Sony (είτε την 750 είτε την 850) ακολουθώντας τις συμβουλές του Yperion.
Στα Sony center που ρώτησα έχουν δώρο 5 ετη εγγύηση και τιμή περίπου στην πρώτη του Skroutz για την 750 & 850 (είτε 46 είτε 55).

Λέω να περιμένω βασικά μήπως και βγάλουν καμία προσφορά πριν τα Χριστούγεννα μιας και ο Νοέμβρης θα είναι νεκρός μήνας.

Η 950 δεν θα έβγαινε κάπου τώρα μήπως και σπρώξει τις άλλες πιο κάτω;

Πάρε και 5 χρόνια εγγύηση γιατί οι σημερινές τηλεοράσεις δεν έχουν την αξιοπιστία των CRT και είναι κρίμα σε 2-3 χρόνια να ψάχνεις πάλι για νέα τηλεόραση.

Αγορα 55 ιντσων plasma tv.

Καλησπέρα σε ολους τους φιλους του site.θα ηθελα να αγορασω μια tv 55 ιντσων 3D.Εκτος απο τα τηλεοπτηκα καναλια θα βλεπω ταινειες hd και 3d και θα παιζω games.Η τηλεωραση θα μπει στο σαλονι και θα εχω αποσταση θεασης 3 με 4 μετρα.Ποια μοντέλα μου προτεινεται?Ευχαριστω πολυ!!!!!

Re: Αγορα 55 ιντσων plasma tv.

Καλησπέρα σε ολους τους φιλους του site.θα ηθελα να αγορασω μια tv 55 ιντσων 3D.Εκτος απο τα τηλεοπτηκα καναλια θα βλεπω ταινειες hd και 3d και θα παιζω games.Η τηλεωραση θα μπει στο σαλονι και θα εχω αποσταση θεασης 3 με 4 μετρα.Ποια μοντέλα μου προτεινεται?Ευχαριστω πολυ!!!!!

Πηγαινε παρε μια πλασμα 60αρα με 1000 ευρω...και τα υπολοιπα 1000-2000 ευρω που θα γλιτωσεις δωστα σε οτι σου κατεβει,καλυτερα θα τα αξιοποιησεις οτι κ αν κανεις απο το να εχεις 3d... :p E και πηγαινε βλεπε 3d μια φορα το τριμηνο στα mall να ξεχαρμανιαζεις...

Λοιπόν πρόσφατα έγινα κάτοχος μιας LG 3D 55" (την LM 760S). Aν και συνηθισμένος σε Samsung εάν δεν ήταν δώρο -ανεκπλήρωτο μέχρι πριν - από τα πεθερικά μου δεν θα το τολμούσα σε LG.. Εκπληκτος όμως, έχω να καταθέσω ότι : Δεν ξέρω τι έχει κάνει η LG , αλλά η TV η συγκεκριμένη τουλάχιστον είναι άπαιχτη!
Τόσο σε 3D (ποτέ δεν μου άρεσε το active) όσο και σε 2D . Καθαρότητα , ευκρίνεια , το μαύρο είναι καλό και οι ρυθμίσεις είναι αρκετές για να πετύχει κανείς το αποτέλεσμα που θέλει στην εικόνα, cloud, crosstalk, άγνωστα πράγματα. Φοβερό μενού, απίθανο τηλεκοντρόλ. Πρώτη φορά που αλλάζω άποψη.