Πάντως φίλε Yperion έχεις άδικο για το media player των τηλεοράσεων και μάλιστα της samsung. Της έχω δώσει αρχείο και 45g και το έχει διαβάσει απροβλημάτιστα σε αντιθέση με ένα Ntr83 που έχω και κάποιες ταινίες μου τις κολλάει ενώ κάποια φορματ συγκεκριμένα δεν τα βλέπει καν. Οτι έχω δώσει στην samsung το έχει παίξει.
Για το μαύρο είναι αλήθεια ότι δεν είναι και τελείως μάυρο αλλά παρόλα αυτά η τηλεόραση είναι πολύ καλή. Οποιος ενδιαφέρεται για τηλεόραση lcd με mediaplayer, με άριστη εικόνα στα φωτεινά χωρίς πολλές απαιτήσεις στα σκοτείνα(όχι ότι δεν βλέπεται απλά δεν πιάνει της plasma) και παράλληλα τον ενδιαφέρει το σερφάρισμα και το design τότε παίρνει την es8000.
Προσωπικά είμαι ικανοποιημένος με αυτά που μου παρέχει η τηλεόραση.
Για το μαύρο είναι αλήθεια ότι δεν είναι και τελείως μάυρο αλλά παρόλα αυτά η τηλεόραση είναι πολύ καλή. Οποιος ενδιαφέρεται για τηλεόραση lcd με mediaplayer, με άριστη εικόνα στα φωτεινά χωρίς πολλές απαιτήσεις στα σκοτείνα(όχι ότι δεν βλέπεται απλά δεν πιάνει της plasma) και παράλληλα τον ενδιαφέρει το σερφάρισμα και το design τότε παίρνει την es8000.
Προσωπικά είμαι ικανοποιημένος με αυτά που μου παρέχει η τηλεόραση.