Αγορα 55'' 3D πια προτείνετε; Η samsung 55ES8000 αξίζει?

ioannissss

New member
26 October 2012
19
:operator:

Καλημέρα σας.Θα ήθελα πολύ την βοήθεία σας!!!Θέλω να αγοράσω μια τηλεόραση 55'' 3D.Η samsung 55ES8000 ή 55ES7000 αξίζουν τα λεφτά τους ή είναι πολύ ακριβές χώρις να προσφέρουν κάτι παραπάνω σε σχέση με κάποιο άλλο μοντέλο?Έχεται να προτείνεται κάποια άλλη τηλεόραση?Να σημειώσω οτι βλέπω κυρίως ταινείες αν αυτό βοηθάει.Σας ευχαριστώ!!!!!

Last edited by a moderator:
Καλώς όρισες στην παρέα μας, φίλε ioannissss !!! :ernaehrung004:

Αν δεν σε ενδιαφέρουν τα μπιχλιμπίδια των δύο Samsung (φωνητικές εντολές, ενσωματωμένη κάμερα/μικρόφωνο, gesture control), για τη χρήση που θέλεις να κάνεις υπάρχουν και προτιμότερες επιλογές...

Ρίξε μια ματιά στη Sony HX850 από LED-LCD ή σε κάποια Plasma της Panasonic ή της Samsung...

Κοίτα από LED LCD την Sony 55HX850 και από πλάσματην Panasonic 55ST50.

H πρώτη ταιριάζει καλύτερα για θέαση σε φωτεινό περιβάλλον (πολλά φώτα/ημέρα) και η δεύτερη για σκοτεινό (λίγο φως/νύχτα).

Σε σχεδιασμό/ μενού/ δυνατότητες καμία δεν μπορεί να συναγωνιστεί την ES8000 βέβαια αλλά σαν εικόνα η καθεμιά είναι καλύτερες συνολικά (με τους περιορισμούς που έχει η κάθε τεχνολογία ανάλογα με τον εξωτερικό φωτισμό ή όχι βέβαια).

Last edited:
Ευχαριστω πολύ.Την panasonic δεν την προτιμω.Το 3D της ΗΧ850 ειναι στο ιδιο επιπεδο με της ES8000?Να υπενθυμισω οτι βλεπω κυριως ταινειες.Αποσταση θέασης 4 μετρα, και η φωτεινοτητα δωματιου μπορει να γινει απο πολυ φωτεινο εως εντελως εντελως σκουρο.

Το 3D είναι ουσιαστικά μαρκετινίστικη απάτη , αν πάντως σε ενδιαφέρει πολύ δες και κάποια LG ή Panasonic LED LCD με παθητικό (πιο μεγάλη φωτεινότητα , πιο βολικά γυαλιά χωρίς ανάγκη φόρτισης και ενοχλητικό flicker αλλά και ταυτόχρονα μισή ανάλυση).

Να ξέρεις πάντως όποια LED LCD και να διαλέξεις ότι σε σκοτεινό χώρο δεν θα βλέπεις μαύρο αλλά γκρι.

Ποια lg μου προτεινεις σε αυτες τις ιντσες?Εχω αρκετες ταινειες 3D και γενικα βλεπω αρκετες σε φιλο μου που εχει την samsung 55d8000.

H sony HX850 εχει media player?Αν ναι παιζει ταινειες hd αρχεια mkv αν πχ. συνδεσω ενα σκληρο δισκο στη usb θυρα?

Last edited by a moderator:
Last edited:
Aν σου αρεσει η 8000 του φιλου σου τοτε ετσι ειναι και η es.Η σονυ σαν εικονα ειναι λιγο καλυυερη οχι ομως οτι δεν θα εχεις συνεφα και μπλε αποχρωση στο πανελ στα σκουρα πλανα.Μαυρο σαν την 8000 εχει τιποτα καλυτερο η χειροτερο.Για ταινια βρες καποια με led local dimming οπου να ναι ερχεται η 950 σονυ.Σε αυτη θα εχεις διαφορα η αλλιως περιμενε να παμε Ιταλια να παρουμε 2 9707

Εγώ βρέθηκα στο δίλημα σου πριν λίγο καιρό. Αρχικά επέλεξα την LG 55LM670S, η οποία δεν με ικανοποίησε και την άλλαξα με την SAMSUNG 55ES8000. Ως τηλεοράσεις είναι η μέρα με την νύχτα (και απο θέμα τιμής φυσικά). Επίσης για να είμαι ειλικρινής το παθητικό 3D της LG, είναι αρκετά πιο ξεκούραστο. Αν λοιπόν έχεις την οικονομική δυνατότητα και δεν σε ενοχλεί το ενεργητικό 3D θα σου προτείνω με κλειστά μάτια την Samsung.

Το 3D είναι ουσιαστικά μαρκετινίστικη απάτη , αν πάντως σε ενδιαφέρει πολύ δες και κάποια LG ή Panasonic LED LCD με παθητικό (πιο μεγάλη φωτεινότητα , πιο βολικά γυαλιά χωρίς ανάγκη φόρτισης και ενοχλητικό flicker αλλά και ταυτόχρονα μισή ανάλυση).

Να ξέρεις πάντως όποια LED LCD και να διαλέξεις ότι σε σκοτεινό χώρο δεν θα βλέπεις μαύρο αλλά γκρι.

Μαρκετινιστικη απατη φιλε το λες γιατι απο τι εχω καταλαβει δεν μπορεις να δεις γιατι σε ζαλιζει! ο φιλος εχει δει στο φιλο του 3d και για να θελει να παρει 3d tv του αρεσε.

Σε θέμα ποιότητας εικόνας το 3D υστερεί πολύ σε σχέση με το 2D.

Είναι μεγάλη κουβέντα όμως και θέλει χρόνο.

Έτσι και αλλιώς πλέον όλα τα καλά μοντέλα είναι και 3D , οπότε είτε το θέλει κάποιος είτε όχι το φορτώνεται.

Την SONY HX-850 την έχεται δει? Νομίζω αξίζει για τα λεφτά της να δεν σε ενδιαφέρουν τα μπλιμπλίκια της SAMSUNG.

Σε θέμα ποιότητας εικόνας το 3D υστερεί πολύ σε σχέση με το 2D.

Είναι μεγάλη κουβέντα όμως και θέλει χρόνο.

Έτσι και αλλιώς πλέον όλα τα καλά μοντέλα είναι και 3D , οπότε είτε το θέλει κάποιος είτε όχι το φορτώνεται.

Οντως θελει χρονο. αλλα μερικες ταινιες που αξιζουν να τις δεις 3d απλα μαγεια!!!!!!! και δεν λεω αυτα που πεταγονται εξω απο την tv, αλλα η τρισδιαστατη απεικονιση

Αγορα lg 55lm960

Γεια σε ολους τους φιλους του site.θα ηθελα την γνωμη σας για την συγκεκριμενη tv.H χρηση της εκτος απο τα γνωστα καναλια θα ειναι για ταινειες και 3D και gaming.Πηγα σημερα στο πλαισιο και την ειδα και ηταν αρκετα καλη σε hd και 3D video.Ο πωλητης μου ειπε οτι ειναι καλυτερη απο την 55ΗΧ850 και σχεδον στην ιδια κλιμακα με την 55ES8000.Ευχαριστω.

Re: Αγορα lg 55lm960

Ποτέ μην ακούς πωλητές. Θα σου δώσουν ότι έχουν σε μεγάλο στοκ και δεν φεύγει , ότι έχει το μεγαλύτερο περιθώριο κέρδους , ότι έχει τα καλύτερα μπόνους κτλ.

Το ερώτημα είναι αξίζει η LΜ960 όσο 1.5-2 ΗΧ850? Ακόμη και να δεχτούμε ότι είναι καλύτερη από την Sony (που πολύ αμφιβάλω μεταξύ μας) εγώ είμαι σίγουρος πως όχι.

Αν θέλεις την συμβουλή μου πάρε την Sony και κράτα τα ρέστα για να πάρεις άλλη τηλεόραση σε 2-3 χρόνια.

3,000 ευρώ ακόμη και αν σου περισσεύουν είναι υπερβολικό ποσό για ένα προϊόν που σε 6 μήνες όταν θα βγουν τα μοντέλα 2013 θα θεωρείται ξεπερασμένο και σε 2 χρόνια (όταν θα είναι εκτός εγγύησης) μπορεί να σου βγάλει και μια βλάβη και να τα κλαις με μαύρο δάκρυ.

Στο χωριό μου λένε ότι το λάθος και το γούστο πληρώνονται ακριβά!!!!

Για εσενα Υπεριωνα μπορει να ειναι παρα πολλα τα 2450 , τα 1000 κλπ. Επειδη ο φιλος φανηκε αποφασισμενος του προτεινα την παραπανω λυση για να γλυτωσει τουλαχιστον 550 τα οποια καλλιστα θα μπορουσε να τα χρησιμοποιησει για μια 5ετης επεκταση εγγυησης. Για εμενα δεν τα αξιζει τα 2450 αλλα περι ορεξεως.. Σχολια του στυλ ευκαιρια, τρεξτε να παρετε κλπ τα αφηνω ασχολιαστα.

Για τηλεόραση LED LCD 55" βεβαίως και είναι υπερβολικό ποσό τα 2450 , ειδικά εφόσον η συγκεκριμένη δεν παίρνει και τις καλύτερες κριτικές.

Κάνουμε και λίγο χιούμορ (δεν είχα σκοπό να σε θίξω) μην τα παίρνετε όλα στα σοβαρά.

Τα λεφτά μου εγώ τα επένδυσα ήδη κάπου που αξίζει , πρόσφατα έδωσα για αγορά καυστήρα πέλλετ-βιομάζας και υδραυλικά/ηλεκτρολογικά/καμινάδες μου έφυγαν όσο 2 LM960 συνολικά.