Δεν νομιζω να ειπα οτι θελω να δω 4Κ περιεχομενο τωρα. Ειπα οτι θελω μια αξιολογη τηλεοραση που να κρατησει αρκετα χρονια, για αυτο και το 4Κ. Οσον αφορα το HDR καλο ειναι να υπαρχει.
Τωρα απο οτι εχω διαβασει και δει (φωτος) οι OLED εχουν θεμα με screen burning (εκτος των αλλων). Επισης το ποσο που μπορω εγω να δωσω σημερα δεν εχει καμια σχεση με το κοστος των OLED. Αρα δεν ειναι εφικτο να παρω μια OLED οσο και να το θελω.
Για τα torrent που ανεφερες κατεβαζω εδω και παααααρα πολλα χρονια αλλα η ποιοτητα των torrent δεν ειναι παντα καλη. Εαν θελεις κατι να χρησιμοποιηθει για να τεσταρεις 2-3 σετ τηλεορασεων δεν κατεβαζεις οτι να 'ναι. Εγω τουλαχιστον δεν το εχω κανει ποτε ουτε προκειτε να το κανω. Το περιεχομενο με το οποιο θα δω εαν μου αρεσει μια εικονα θα ειναι οτι καλυτερο μπορω να εχω σε ενα στικακι. Υπαρχουν συγκεκριμενες ταινιες reference με συγκεκριμενες σκηνες με τις οποιες δοκιμαζεις εικονα. Θα πρεπει ομως αυτο που θα κατεβασεις να ειναι σωστα κατεργασμενο με τη λιγοτερο δυνατον απωλεια. Μπορω εαν θες να σου κανω ενα βιντεο 720 να εχει αναλυση 4Κ, δεν θα ειναι ομως το σωστο 4Κ.