Αγορα 55''-60'' κατα προτιμηση samsung

mpetou

AVClub Enthusiast
22 May 2010
1,282
Ποια 55''-60'' samsung μοντελο του 2015 να παρω στο ευρος τιμων 700-1400.
Θελω να εχει καλη ποιοτητα εικονας/κινηση και lan γιατι εχω dlna server με ολες τις τα βιντεο μου μου εκει. Οσο φτηνοτερη τοσο καλυτερα...
Περιοριζω τις επιλογες σε samsung γιατι μονο αυτη απο οτι ξερω εχει ενσωματωμενο media player της προκοπης.
Επισης θελω απο εκει που θα την παρω να δεχονται
οποσδηποτε χρεωστικη καρτα.Η λυση των μετρητων δεν ειναι αποδεκτη.

Για απόσταση θέασης άνω των τριών μέτρων, παίρνεις την περσινή Sony W605B στις 60", μαζί με ένα εξωτερικό media player.

Ποια 55''-60'' samsung μοντελο του 2015 να παρω στο ευρος τιμων 700-1400.
Θελω να εχει καλη ποιοτητα εικονας/κινηση και lan γιατι εχω dlna server με ολες τις τα βιντεο μου μου εκει. Οσο φτηνοτερη τοσο καλυτερα...
Περιοριζω τις επιλογες σε samsung γιατι μονο αυτη απο οτι ξερω εχει ενσωματωμενο media player της προκοπης.
Επισης θελω απο εκει που θα την παρω να δεχονται
οποσδηποτε χρεωστικη καρτα.Η λυση των μετρητων δεν ειναι αποδεκτη.
Σε Samsung φετινή θα σου πρότεινα βάσει των προδιαγραφών που θέτεις ή την UE55J6300 ( 1190,00 € περίπου) που είναι και Full HD και κατά τη γνώμη μου πολύ καλύτερα για διάφορους λόγους από μια 4Κ, αλλά αν πάλι θες ντε και καλά 4Κ ( κακώς πάλι κατά τη ταπεινή μου άποψη, εκτός και αν βλέπεις πχ σε 55´ κάτω από τα δύο μέτρα, αλλά και πάλι ..... ) δες την UE55JU6400 με περίπου 1380,00 €.
Σου προτείνω να δεις και τις φετινές σόνυ σε FullHD , σειρά 8... με android λειτουργικό και ανανεωμένω media player πολύ καλό.

Η j6300 ειναι curved αυτο δεν ειναι προβλημα? Lan εχει αυτη?
Καποια προτεινομενη sony σειρα 8 ?
Επισης θελω να εχει και 3d.

Η j6300 ειναι curved αυτο δεν ειναι προβλημα? Lan εχει αυτη?
Καποια προτεινομενη sony σειρα 8 ?
Επισης θελω να εχει και 3d.
Ναι έχεις δίκιο, οπότε ούτε αυτή. Δες αυτή που σου είπαν παραπάνω, αν και μοντέλο 2014 που σαφώς κατά την άποψή μου καθόλου δε πειράζει, την 60Η6200 που και πολύ καλή είναι και 60αρα και καλή τιμή.

Χαιρετώ το forum.
Πρόσφατα αγόρασα την UE60H6200 με την προσφορά στα 999 . Smart, 3D, κλπ. Αν μπορώ να βοηθήσω κάπως, ευχαρίστως. Όντως αυξήθηκε τώρα η τιμή της.

Τελικα δεν την πηρα γιατι ακουγετε οτι δεν θα γινει κουρεμα

Kαμια, οι τηλεορασεις ειναι ιδιες, στα εξαρτηματα αγορας αλλαζουν.

Καλησπέρα,

Ήθελα να κάνω review την 6200 που πρόσφατα αγόρασα αλλά η μοίρα είχε άλλα σχέδια. Η τηλεόραση πλέον έχει σπασμένο panel... Ναι μεν δικό μου σφάλμα μιας και την κατέβασα-ανέβασα μόνος μου στο έπιπλο πράγμα που σημαίνει ότι ίσως πίεσα το panel, αλλά θεωρώ απαράδεκτο να υπάρχει ένα τόσο εύθραυστο panel. Μεγάλη προσοχή!
Η τηλεόραση δεν είναι πλέον διαθέσιμη στην τιμή αυτή από το Πλαίσιο. Κάπου την είδα στο skroutz σε υψηλότερη τιμή αλλά υποψιάζομαι ότι ούτε κι εκεί που εμφανίζεται θα είναι διαθέσιμη.

ρε παιδια ειμαι ακομα στην αναμονη τ τηλεορασης μιας και ο χωρος δεν ειναι ετοιμος και ελπιζω να μην το μετανιωσω που δεν εχω κανει ακομα τ αγορα, το πλαισιο τη εχει σε εκθεσιακο, αλλα μου εχει κολλησει και η LG 60PB5600 πλασμα βεβαια που μου ειχε πει ενας φιλος απο δω μεσα σε αλλο thread που ειχα ανοιξει!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

ρε stig εσπασε τοσο ευκολα?????????????? ποσο δυναμη εβαλες παιδι μου?????