Αγορα 55''-60''αρας για gaming και ταινιες αποκλειστικα...Budget στα 1300-1400

Τι να σας πω, γενικα οτι εχει να κανει με την εμφανιση, παιζει στο μεγαλυτερο ποσοστο η υποκειμενικοτητα, αλλιως ολοι θα καναμε ιδιες επιλογες. Τεσπα, οσον αφορα το νεο μοντελο οντως δεν ξερουμε αν ειναι καλυτερο απο το παλιο αλλα επειδη μιλαμε για sony, εχω εμπιστοσυνη στον ιαπωνα ;)

Σε λιγες μερες κυκλοφορει το νεο μοντελο w955 στις 55 ιντζες με τιμη εκκινησης τα 1800 ευρω. Εγω θα περιμενα..

Παθητικό 3D βλέπω...
Ίσως να μην είναι καλά νέα για το Panel αυτά.Αν έχει μόνο τόσο τιμή εκκίνησης που σημαίνει 300-400 κάτω μετά από κάνα 2μηνο,δύσκολα θα ανταγωνιστεί την W9 του 2013

Παθητικό 3D βλέπω...
Ίσως να μην είναι καλά νέα για το Panel αυτά.Αν έχει μόνο τόσο τιμή εκκίνησης που σημαίνει 300-400 κάτω μετά από κάνα 2μηνο,δύσκολα θα ανταγωνιστεί την W9 του 2013

Με πρόλαβες. Το είδα πριν λίγο. Όντως ανησυχητικό.. Αν και η περσινή w656 είχε παθητικό 3d και Au options panel με πολύ καλή απόδοση μαύρου., Μου φαίνεται απίθανο όμως η Sony να δανειστεί ips panel από την LG για το κορυφαίο της μοντέλο..

Ποτέ λέτε θα έρθουν τα πρώτα reviews?

Με πρόλαβες. Το είδα πριν λίγο. Όντως ανησυχητικό.. Αν και η περσινή w656 είχε παθητικό 3d και Au options panel με πολύ καλή απόδοση μαύρου., Μου φαίνεται απίθανο όμως η Sony να δανειστεί ips panel από την LG για το κορυφαίο της μοντέλο..

Ποτέ λέτε θα έρθουν τα πρώτα reviews?

Au optronics ήθελα να πω :)

Μιας που μιλατε για 3D να πεταχτω και εγω να ρωτησω εαν μπορω σε εξωτερικο σκληρο να βαλω μια 3D και να την δω με τα φιλαρακια μου η ζηταω πολλα?

Ευτυχως πηρες το μοντελο 2013 γιατι το καινουριο απο εμφανιση και μονο δεν το παιρνεις ας πληρωσουν στην σαμυ το σχεδιασμο μπας και ομορφυνουν λιγο