Αγορα 55''-60''αρας για gaming και ταινιες αποκλειστικα...Budget στα 1300-1400

Σκεψου οτι σε 2 χρονια(περιπου) θα λογικευτουν οι τιμες στις τηλεορασεις 4Κ, οποτε ΜΗΝ δωσεις πολλα χρηματα τωρα.
Επαρκεστατη η SAMSUNG 55F6500...

Και που θα το βρουμε το υλικο 4k? Οι κονσολες νεας γενιας σιγουρα παντως δεν θα το εκμεταλλευονται αφου οι δυνατοτητες τους σταματουν απο το σταθερο hardware στο full hd. Οσο για ταινιες,ειδωμεν γιατι με το 3d φαγαμε φολα καθοτι δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο καιακομη περιμενουμε 3d χωρις γυαλια..

Μια ερώτηση να σου κάνω ρε Στέλιο? Πόσους μήνες ψάχνεις τηλεόραση να αγοράσεις?

"Αν αναβάλλεις το καθετί μέχρι να είσαι εντελώς σίγουρος γι’ αυτό, δεν θα κάνεις ποτέ τίποτα." - Norman Vincent Peale (Αμερικανός συγγραφέας)

Last edited:
"Αν αναβάλλεις το καθετί μέχρι να είσαι εντελώς σίγουρος γι’ αυτό, δεν θα κάνεις ποτέ τίποτα." - Norman Vincent Peale (Αμερικανός συγγραφέας)

+1000

Για να το λες εσυ Yperion τοτε μου αρκει..
Μηπως ξερετε εσεις οι παλιοι κανενα μελος της κοινοτητας ο οποιος να κανει καλιμπραρισμα των ακριβων tv μας?

Σε λιγες μερες κυκλοφορει το νεο μοντελο w955 στις 55 ιντζες με τιμη εκκινησης τα 1800 ευρω. Εγω θα περιμενα..

Καλοθέατη και απροβλημάτιστη.
Σίγουρα πήρες μία από τις καλύτερες, αν όχι τη καλύτερη Led Full HD τηλεόραση της αγοράς και ίσως όχι μόνο....
Επίσης σίγουρα δεν είναι VFM.
Όμως επίσης σίγουρα και γω με το ίδιο δικό σου σκεπτικό θα έκανα την επιλογή μου....
Να τη χαρείς όσο πραγματικά επιθυμείς, με τη καλή έννοια σε ζηλεύω, μακάρι να μπορούσαμε όλοι όσοι πραγματικά το επιθυμούμε ( το παραδεχόμαστε ή όχι ) να κάναμε ακριβώς το ίδιο.

Αυτή εδώ πρέπει να λες...

https://www.skroutz.gr/s/4443896/Sony-KDL-55W955B.html

Πέρυσι οι Sony κυκλοφόρησαν τον Απρίλιο. Λογικά θέλει κάνα μήνα ακόμη. Άσε που ο σχεδιασμός με τι τρίγωνο στο πλάι είναι λίγο fail....

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Τhanks Yperion...
Και παρατησε το Xbox και παρε Ps4..:D

Έχω να παίξω κάτι μήνες. Δεν αγοράζω PS4 ή ΧΒΟΧ ONE με τις υπάρχουσες τιμές και εγγυήσεις (1 χρόνο εγγύηση μόνο σε Κινέζικα προϊόντα συναντάει κάποιος).

Last edited:
Αυτην λεω ναι, το θεμα της εμφανισης ειναι υποκειμενικο. Απο διαθεσιμοτητα εμαθα για αρχες Μαρτιου, ετσι λεει το επισημο site.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι αντικειμενικό ότι είναι Fail. Σου μοιάζει όπως την βλέπεις για τηλεόραση των 1800 ευρώ? Γενικά βέβαια στον σχεδιασμό πάντοτε δεν τα πήγαινε και πολύ καλά η Sony , αν δεις και τα κινητά που βγάζει χάλια είναι αλλά τουλάχιστον η W905 είναι πολύ καλύτερη.

Σε λιγες μερες κυκλοφορει το νεο μοντελο w955 στις 55 ιντζες με τιμη εκκινησης τα 1800 ευρω. Εγω θα περιμενα..

Βασιζομενος απο τα λεγομενα σας και οτι εχει ψηφιστει η tv της χρονιας θεωρω οτι ειναι πιο σιγουρο στοιχημα απο το να περιμενα την 955.
Ισως η 955 να αποδειχτει στην πορεια καλυτερη tv σε θεμα ποιοτητας εικονας αλλα παλι ισως και οχι.
Τουλαχιστον με την 905 ξερω τι παιρνω και ξερω τι να περιμενω.

Καλοθέατη και απροβλημάτιστη.
Σίγουρα πήρες μία από τις καλύτερες, αν όχι τη καλύτερη Led Full HD τηλεόραση της αγοράς και ίσως όχι μόνο....
Επίσης σίγουρα δεν είναι VFM.
Όμως επίσης σίγουρα και γω με το ίδιο δικό σου σκεπτικό θα έκανα την επιλογή μου....
Να τη χαρείς όσο πραγματικά επιθυμείς, με τη καλή έννοια σε ζηλεύω, μακάρι να μπορούσαμε όλοι όσοι πραγματικά το επιθυμούμε ( το παραδεχόμαστε ή όχι ) να κάναμε ακριβώς το ίδιο.

Φιλε μου σε ευχαριστω πολυ και σου ευχομαι πραγματικα στο μελλον να εχεις και εσυ την δυνατοτητα να παιρνεις οτι επιθυμεις.
Το σκεπτικο μου ηταν να παρω μια tv η οποια θα εμενε για μια 5ετια στο σπιτι και αφου βρεθηκε τελικα μια η οποια ειναι ''δαφνοστεφανομενη'' και με υπερκαλυπτει θεωρησα οτι επρεπε να κανω την οικονομικη υπερβαση.
Ετσι και αλλιως παντα ειχα κρυφο ονειρο να παρω μια Bravia..