Αγορα 55´´ ΑΜΕΣΗ λογο "παραδοση πνευματος" της παλιάς !!!

stonecityboys

AVClub Enthusiast
6 October 2008
867
Future World!!!
Καλησπερα παιδια,

Γενικα εχω μπερδευτει με ολα αυτα τα νηματα που υπαρχουν και με ολες αυτες τις πληροφοριες...
το "μονο" προβλημα μου ειναι οτι ....δεν μπορω να καταλήξω σε καποια.

Το μπατζετ ειναι στα 900-1200 Ε και αυτα μεσω paypal οποτε καποιο μαγαζι οπως το media markt θα ηταν μια χαρα γιατι δεν ξερουμε τι θα γινει αυριο..

Εγω πηγαινω (μετα απο αυτα που εχω διαβασει) προς Samsung και αυτα που θελω να περιλαμβανει ειναι τα εξης
  • 55''(θεαση στο πικ 3-3,5m)
  • Να εχει καλη ενεργιακη κλαση (Βασικο μας γ@@@@σε η ΔΕΗ)
  • FHD
  • Να ειναι ομαλη η κινηση (μπερδευτηκα με τα "πραγματικα"Hz κτλ)
  • 3d (φαγωθηκε η γυναικα μου λες και θα βλεπουμε)
  • Smart
  • Να μπορω να συνδεω το laptop-media player WDlive- KODI να βλεπουμε τιποτα σε HD
  • Υποψην οτι βλεπω μεσω nova και αυτο ειναι που με μπερδευει σε διαφορα με τη digea
  • Να εχει και αποκωδικοποιητη για digea
Καποια ιδεα?
Καποια προταση?
Κατι που μπορει να μην το εχω σκεφτει?

Στο Mediamarkt στο Ρεντη υπήρχε πριν 3 μέρες προσφορα η 60Η6200 της Samsung στα 999. Μπορείς λοιπόν να κερδίσεις 5"
Τηλεόραση "της προκοπής "χωρίς smart δεν θα βρείς. Μόνο χωρίς 3D υπάρχει η Sony αλλά η διαφορά τιμής της με το παρόμοιο μοντέλο με 3D είναι ελάχιστη προς το παρόν.

Σας ευχαριστω ολους...

Κοιταζω καποια απο αυτες

Ποια η γνωμη σας?

Συγγνώμη, μέσω paypal πως το φαντάζεσαι;
Μήπως εννοεις μέσω πιστωτικής;

Εχω balance στον λογαριασμο οποτε δεν εχω προβλημα με τα cc....αλλα και παλι θα το κοιταξω (εαν ειναι ) με την πιστωτικη για να μην πειραξω το balance...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

επισης ειδα και την SAMSUNG UE55H6670...αλλα δεν υπαρχει πουθενα σε μεγαλα μαγαζια....:violent-smiley-030:

Το να δώσεις τα ίδια χρήματα για μια samsung 55" όταν μπορείς να πάρεις την 60ρα για 3 και 3,5μ απόσταση δεν είναι καλο vfm. Οι όποιες διαφορές έχουν σε ποιότητα εικόνας δεν αντισταθμίζουν την μεγαλύτερη διάσταση.
Αν βλέπεις σε fullhd αυτή είναι η καλύτερη επιλογή.

Το να δώσεις τα ίδια χρήματα για μια samsung 55" όταν μπορείς να πάρεις την 60ρα για 3 και 3,5μ απόσταση δεν είναι καλο vfm. Οι όποιες διαφορές έχουν σε ποιότητα εικόνας δεν αντισταθμίζουν την μεγαλύτερη διάσταση.
Αν βλέπεις σε fullhd αυτή είναι η καλύτερη επιλογή.

Συγνωμη αλλα με μπερδεψες....

Δηλ να κοιταξω για 60αρα?

Ναι. Η απόσταση θέασης σου είναι αρκετά μεγάλη και σηκώνει τέτοια διάσταση.
Είναι και η τιμή ίδια με αυτές που ήδη κοιτάς, οπότε γιατι να μην πάρεις την 60" να γεμίζει το μάτι σου?