Αγορά 55 για θέαση σε σαλόνι

mimis

New member
13 March 2007
66
Καλημέρα και χρόνια πολλά.
Θα ήθελα την βοήθεια σας για επιλογή tv ή το για σαλόνι
με απόσταση θέασης περί τα 3,5 μ και χρήση
τηλεοπτικό σήμα της nova, παιχνίδια από το nintendo switch και θέαση 4κ ταινιών
Λόγω της απόστασης ίσως υπήρχε δυνατότητα και για μεγαλύτερη
διαγώνιο αλλά φοβάμαι ότι το σήμα θα φαίνεται πολύ άσχημα.
Είμαι ανάμεσα στην "κλασσική" 55xf9005 και την 55q7.
H πρώτη ίσως με φοβίζει λίγο γιατί την είδα στο sony center στην γλυφάδα
και δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα με το σήμα της digea. Βέβαια έχουν μια κεραία για δέκα τηλεοράσεις
και το σήμα δεν ίσως επαρκεί. Επίσης δεν γνωρίζω αν το λειτουργικό της σύστημα
παρουσιάζει κολλήματα ή είναι αργό. Τώρα για την sammy δεν την έχω δει με σήμα Nova
και δεν ξέρω πως θα αποδώσει το τηλεοπτικό σήμα. Το smartμάτι δεν είναι αδιάφορο,
αλλά νομίζω ότι και οι δύο το καλύπτουν.
Ευχαριστώ.

Απάντηση: Αγορά 55" για θέαση σε σαλόνι

Τουλάχιστον 65" για 3.5 μέτρα απόσταση, ειδικά για υλικό σε 1080p ανάλυση και άνω...

Δηλαδη και οι sony 55xf 70xx ή οι samsung 55nu74xx ή mu8000 αποδιδουν σε σημα τυπου nova ή δεν βλεπονται??Αν καποιος φιλος εχει καποιες απο τις παραπανω η γνωμη του θα βοηθουσε...

Άκου τον φίλο παραπάνω και πήγαινε σε 65. Δεν θα το μετανιώσεις. Ακόμα βρίζω με την 55αρα στα 3m απόσταση

Sent from my iPhone using Tapatalk

Re: Απάντηση: Αγορά 55 για θέαση σε σαλόνι

65 ειναι λιγο τεραστιο. Κατι σε 55 να προτεινουμε?

Τεράστια είναι η απόσταση σου!! Απο τα 3.5μ το μάτι σου δεν μπορεί να διακρίνει την διαφορά στην ανάλυση.

Ουσιαστικά κοιτάς να αγοράσεις "καλές" συσκευές που υπερέχουν στις μικρές λεπτομέρειες της εικόνας, τις οποίες απο τα 3.5μ εσύ δεν θα μπορεις να δείς!!!

Εγώ θα σου έλεγα να πάς και στην Sony KD-70XF8305

Ducksong ειχα κανει και εγω την ιδια σκεψη. Δηλαδη μηπως δεν χρειαζεται να εχει η tv τοσο σουπερ χαρακτηριστικα τα οποια δεν φαινονται λογω αποστασης. Μηπως εχεις δει εσυ ή καποιος αλλος φιλος καποια απο την σειρα xf 80 πως φαινεται το σημα της digea?

Έιδα προχθες στο Star νομίζω, το Sw tfa σε περσινη 55XE φίλου. Δεν φαντάζομαι να έχουν και τόσο μεγάλη διαφορα..

Αν ήταν μια τηλεοπτική εκπομπή δεν θα είχα θέμα με την εικόνα.

Προφανως για θέαση ταινιών σε 4Κ συσκευές, καλύτερα να χρησιμοποιούμε αρχεία fhd τουλάχιστον.

Δηλαδη και οι sony 55xf 70xx ή οι samsung 55nu74xx ή mu8000 αποδιδουν σε σημα τυπου nova ή δεν βλεπονται??Αν καποιος φιλος εχει καποιες απο τις παραπανω η γνωμη του θα βοηθουσε...

Έχω την 55XF70XX με την κοντινότερη απόσταση θέασης στα 2.5 μέτρα και την πιο μακριά στα 3 μέτρα (καναπέδες σε γωνία) . Για nova δε ξέρω γιατί δεν έχω , αλλα σε ταινίες ακόμη και σε τηλεοπτικά κανάλια είναι μια χαρά, εννοείται σε υλικο 4K είναι φοβερή. 65 δε θα έβαζα στο σαλόνι μου ,ετσι οπως το εχω .

Οτι και να επιλέξεις καλορίζικη