Αγορα 55" ή 60" ??

pettros

Established Member
26 September 2006
176
Κρητη
Γεια σας,

Ειμαι εδω 4 χρονια κατοχος της LG 60PS7000 και απολυτα ευχαριστημενος μεχρι τωρα! (Η αποσταση θεασης ειναι 4.5 μετρα).

Σκεφτομαι για smart και παθητικο 3d. (Στο υπνοδωματιο η Samsung 40F6400 που πηρα πριν λιγους μηνες ειναι πολυ καλη αλλα το 3d λιγο με κουραζει και νομιζω πως υστερει σε αισθηση σε σχεση με τις LG..)

Κοιταζω λοιπον για την καινουρια σειρα της LG και συγκεκριμενα LA620 στις 60 ιντσες και σε ιδιο και χαμηλοτερο budget στις 55 ιντες την LA660, LA690, LA740, LA790 και LA860.

Η χρηση ειναι κυριως για ταινιες, ψηφιακη τηλεοραση και λιγο παιχνιδια.. Αθλητικα ελαχιστα...

Ο προβληματισμος μου ειναι να ρισκαρω να κατεβω στις 55" για καπως καλυτερη ποιοτητα εικονας ή να...ρισκαρω την ποιοτητα της εικονας και να παραμεινω στις 60"..

Σε demo που ειδα την 47LA620 σε 3d κλιπ μου φανηκε μια χαρα παντως!

Ευχαριστω!

υ.γ Θα βρω λετε να δωσω την 60PS7000 στα 500-600 ευρω?

Μείνε καλύτερα στις 60". Για 3D όμως ενδεχομένως να χρειάζεται να κάθεσαι κανά μέτρο πιο κοντά.

Αν πας σε 55" εκτός από το ότι θα χάσεις 5" (σημαντικά μικρότερη επιφάνεια) θα σου φαίνεται και ακόμη μικρότερη γενικότερα η τηλεόραση γιατί οι LED LCD δεν έχουν τα μεγάλα περιθώρια περιμετρικά της οθόνης που έχουν οι πλάσμα.

Για εμένα πήγαινε στην 60LA620.

Ναι κι εγω πιστευω οτι η καλυτερη λυση ειναι αυτη!

Σας ευχαριστω και τους 2 για τις απαντησεις!

:)