αγορα 55 led

pankal6

New member
21 September 2009
84
αποσταση θεασης 4 μετρα, χρηση gaming ταινιες αθλητικα... καλησπερα σε όλους...χρειαζομαι την βοηθεια σας μια και η επιλογη της 60f5500 δεν μου βγηκε (πολυ ενοχλητικο το buzzing...) και μεσω doa ψαχνω αντικατασταση... ειδανικα θα ηθελα παλι 60'' αλλα δεν βλεπω κατι αξιολογο για χαμηλο budjet εως 1500 max. δεν με ενδιαφερει το smart ενω το 3d θα το ηθελα.... σε 55 εχω δει την sony w805 , την lg 55la667s (με δελαεαζει η προσφορα του κωτσο με δωρο ενα ταμπλετ).... και την panasonic txl55et60 ... αν έχει κανεις εικόνα θα ημουν υποχρεως μια και μαλλον αυριο παω για την αλλαγη κ δεν εχω ιδεα.......:worshippy: ( επειδη η αγορα θα γινει παλι απο κωτσοβολο καλο θα ηταν η οποια προταση ν προσφερεται απο την συγκεκριμενη αλυσιδα...)

Να πάρεις τα χρήματά σου πίσω δε γίνεται ? :smile: Καλή περίπτωση σε αυτή την περίπτωση θα ήταν η Samsung F6300. Οι πιο πάνω είναι όλες με IPS panel, αν θες καλύτερο μαύρο κοίτα προς Samsung F6400/F6500.

Στα 4 μετρα δες 65ST60. 2180e 65F6400. 2140e και βαλε το υπολοιπο ποσο σε 50 ατοκες .Οι 55 θα ειναι μικρη και σε λιγο θα ψαχνεις για αλλη!

Last edited:
Μαλλον γινεται κ να τα παρω πισω..οποτε αν δεν με καλυψει η προσφορα π θα κανουν θ ακυρωσω...η 6300 ειναι καλυτερη απο την lg 60ls620?σε εικονα? Κ σε σχεση νε τις 55 π προτεινεις απο αποψη εικονας κ ταχυτητας πανελ ποια θα επελεγες?

@ τακη η 65 ξεφευγουν πολυ οικονομικα κ δεν μ παιρνει... γτ εχω βαλει κ 5ετια κ το ποσο εκτοξευεται

Ειμαι κ ασχετος οπως κτλβες... εννοω αφενως τα hz αφετερου την αποκριση...μια κ ημουν χρηστης πλασμα χρονια κνδεν θελω μα ξενερωσω σε αυτο τον τομεα..

Σχετικα με το ips μου λες 2 λογια γρηγορα γ ν κτλβω...

Σου γράφω και πιο πάνω, υστερούν σε μαύρο και σε αντίθεση σε σύγκριση με LCD τηλεοράσεις που έχουν VA panels, αλλά και plasma. Η LA620S είναι στα 50 Hz ενώ όλες οι υπόλοιπες στα 100 Hz. Lag για gaming μπορείς να δεις εδώ και εδώ.

Μαλλον γινεται κ να τα παρω πισω..οποτε αν δεν με καλυψει η προσφορα π θα κανουν θ ακυρωσω...η 6300 ειναι καλυτερη απο την lg 60ls620?σε εικονα? Κ σε σχεση νε τις 55 π προτεινεις απο αποψη εικονας κ ταχυτητας πανελ ποια θα επελεγες?

@ τακη η 65 ξεφευγουν πολυ οικονομικα κ δεν μ παιρνει... γτ εχω βαλει κ 5ετια κ το ποσο εκτοξευεται

η 6300 δεν εχει 3d

Ευχαριστω γ την βοηθεια παιδες...η αληθεια ειναι πως αν δεις στις 60 δυσκολα σ φευγουν απο το μυαλο...θα δω αυριο κ αναλογα αποφασιζω...ισως η 6300 ν ειναι μια λυση...θα δω κ σε sharp τι γινεται κ βλεπουμε

Προτιμησε samsung που ειναι δοκιμασμενη η sharp ειναι λιγο ιδιοτροπη επειδη και εγω το ειχα ψαξει!!

Προτιμησε samsung που ειναι δοκιμασμενη η sharp ειναι λιγο ιδιοτροπη επειδη και εγω το ειχα ψαξει!!

Ιδιοτροπη οταν λες?με ποια εννοια?βλεπω καλες κριτικες γενικα...σε samsung μονο η 6300 ειναι στο μπατζετ μου αλλα με προβηματιζουν τα hz κ η ελλειψη 3d

100 Hz είναι η F6300 όπως και οι προηγούμενες που έχουν αναφερθεί, πλην LG σειράς 6 στα 50 Hz.

Η sharp le752 διαβασα οτι βγαζει 240hz.. ισχυει ξερεις?θελω ομαλη εικονα στα παιχνιδια κ στα αθλητικα γιαυτο το κουραζω...

Υπαρχει αναφορα σε γειτονικο φορουμ που την εχουν παρει 2-3. Εγω στην θεση σου θα κοιταγα αν αλλαζουν τροφοδοτικο στην 5500 .μπλεξιμο μεν αλλα η τηλεοραση ειναι πολυ καλη για τα χρηματα της και εγω αυτην θα επαιρνα αλλα σταματησε ο κωτσοβολος να την φερνει

Η sharp le752 διαβασα οτι βγαζει 240hz.. ισχυει ξερεις?θελω ομαλη εικονα στα παιχνιδια κ στα αθλητικα γιαυτο το κουραζω...

100 Hz πραγματικά είναι στην Ευρώπη (λόγω PAL όλες οι τηλεοράσεις λειτουργούν σε πολλαπλάσια των 50 Hz), κοιτάς Αμερικάνικά Forum προφανώς , εκεί είναι 120 Hz (πολλαπλάσιο των 60 Hz λόγω NTSC).

Οκ δν τ ηξερα...προφανως τα σιτε ειναι αμερικανικα. Το ιδιο ισχυει κ για τις πλασμα...δλδ η 5500 π λεει 600hz ειναι 100?η αυτο εχει ν κανει με τις led κ τις διαφορρτικες μοναδες τις καθε εταιρειας?

Υπαρχει καποιο νημα ν διαβασω σχετικα?ποιος ο λογος να αναγραφουν 600 200 800 hz η καθε εταιρεια...κ καλα οι διαφορετικες μοναδες τυποθ 400hz cmz... αλλα οταν λεει hz δεν θ πρεπε να ειναι οσα αναγραφει?