- 21 February 2009
- 51
Παιδιά καλησπέρα, όπως γράφω στον τίτλο μετά από 5 χρόνια αποχαιρέτησα την 55άρα samsung:bigcry::bigcry:που είχα πληρώσει περί τα 3000 το 2009 (LE55A956D1M), για το λόγο αυτό θέλω να μποικοτάρω την samsung γιατί έχω καταστεναχωρηθεί και μετά από μια προχειρη έρευνα είχα σχεδόν καταλήξει στην LG 55UB850V. Η τιμή που την βρήκα είναι στα 1600 και ήμουν έτοιμος να πάω να την κλείσω αύριο, μέχρι που μπήκα εδώ και βλέπω κάποιο κράξιμο για την συγκεκριμένη και γενικά για το 4Κ. Θεωρούσα ότι σε αυτά τα λεφτά ήταν ευκαιρία, αλλά μάλον όχι. έχετε να μου κάνετε κάποια πρόταση σε αυτά τα χρήματα για 55"? Οι λόγοι που κοιτούσα την συγκεκριμένη ήταν εννοείτε τα χρήματα, το servis της LG, η επέκταση εγγυησης που δίνει η LG για 5 χρόνια, η ποιότητα του 3D που είδα Live, o browser της, όπως επίσης το upscale που υποσχόταν πολλά. Για να καταλάβετε για τι χρήση την θέλω, αυτή τη στιγμή έχω κουμπωμένα πάνω τον pvr της nova, playstation-3, wii, ενισχυτή yamaha για 7.1 με δικό του upscale (όχι 3d) που δίνει έξοδο σε 5 ηχεία B&W και σε ένα sub Β&w και από laptop, ένα workstation M6800 της dell. Βοηθάτε ρε μάγκες γιατί με βλέπω να παρακολουθώ τελικό mundial στην 27άρα του γραφείου μου.:slapface: Το badget είναι αυστήρα τα 1600 . Το ξέρω ότι με αυτά oled δεν παίρνω, αλλά δεν έχω το περιθώριο να περιμένω ούτε μέρα, καιγόμαστε που λένε.:damnyou: