Αγορά 55" τηλεόρασης ανεξαρτήτου κόστους (3m θέαση)

o_lampros

New member
2 April 2014
2
Χαιρετώ άπαντες!

Χρειάζομαι τη γνώμη σας για μιά τηλεόραση με τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

1. 55" (περιορισμός επίπλου)
2. ποιότητα και σε 3d
3. Απόσταση θέασης 3m
4. Ταινίες αλλά και τηλεοπτικό σήμα (ψηφιακό/δορυφορικό)

- Από τους οδηγούς που έχω διαβάσει, σε αυτήν την απόσταση τα 4k είναι δυσδιάκριτα με τα 1080p. Ισχύει εγγυημένα; έστω και αν έχω πάρα πολύ καλή όραση;
- Η καινούργια σειρά της Sony με ενσωματομένο λειτουργικό android αξίζει ως ποιότητα εικόνας συγκριτικά με υπόλοιπες; Υπάρχουν καλύτερα μοντέλα από άλλες σειρές/εταιρίες;

Βασική προτεραιότητα η ποιότητα της εικόνας, σε λογικά πλαίσια (πχ. αν μια τηλεόραση κάνει διπλάσια χρήματα για να έχει 2-3% καλύτερη ποιότητα από μια άλλη που ίσως να μην την καταλάβω καν δε με ενδιαφέρει).
Το 3d από όσα έχω δοκιμάσει σε ταινίες (δεν τα έχω δει όλα φυσικά - κυρίως ενεργά όμως) δεν μπορώ να πώ ότι με ικανοποιούν (βασικώς κουράζουν). Αν θεωρείτε πως κάποιο μοντέλο (πχ παθητικό) έχει εντυπωσιακά καλύτερο 3d σε σχέση με τον ανταγωνισμό σας εκλιπαρώ πείτε το! Πρώτη προτεραιότητα η ποιότητα όμως σε 2D όπου και θα χρησιμοποιηθεί κατά 95%.

Ευχαριστώ πολύ όλους για τις απόψεις και τις γνώμες σας!

Στο ερώτημα σου η απάντηση είναι απλή η oled της lg έχει με ορατή διαφορά την καλύτερη εικόνα από όλες της fullhd τηλεοράσεις της αγοράς. Μπορείς να πας σε ένα κατάστημα να δεις την 55ec930v και να κρίνεις και μόνος σου.

Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!
Κάτι σε non-curved απότι βλέπω σε OLED δεν υπάρχει έ;
Κάτι άλλο σε non-curved ???
Ευχαριστώ!

Θα σου πρότεινα να μην ασχοληθείς πάρα πολύ με το 3D. Προσωπικά πάντως, όταν πήρα την τηλεόραση για 3-4 μέρες έβαλα στην σειρά να δώ κάτι σε 3D, μετά συνεχίζεις μια φορά το δίμηνο και εάν..συν το ότι πέρασε και η μόδα του.

πρόσεξε λεπτομέρειες στην αγορά σου , πήρα σήμερα lg 55uf675v και το πρώτο κακό είναι στον δορυφορικό δεκτη που έχει πάνω του , δεν υποστηρίζει να κατεβάσεις 4k δορυφορικό κανάλι , το έκανα δοκιμη και τα κατεβάζει μονο με ήχο , απαράδεκτο θα έλεγα εφόσον κανεις αγορά μιας τηλεόρασης 4k , σου δίνετε η δυνατότητα να βλέπεις 4k και να μην μπορείς γιατί έχουνε βάλει δορυφορικό δεκτη απλά s-2 χωρίς υποστήριξη σε 4k εφόσον έχεις την δυνατότητα πλέον να κατεβάσεις κάποιο κανάλι από τα πολλά που υπάρχουνε σήμερα δορυφορικά .