Αγορά 55" τηλεόρασης

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2025

Την Κυριακή, 16/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2025.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

spiroskt

New member
8 May 2009
55
Καλημέρα,

Κοιτάω για αγορά 55άρας, μέχρι 1200 - 1300ε.

Η χρήση θα είναι κυρίως ταινίες μέσω πλατφορμών (Νετφλιξ, Κοσμοτε, κτλ) και αθλητικά.

Απόσταση περ. 3μ.

Η αγορά θα γίνει με δόσεις, οπότε θα γίνει απο κάποια αλυσίδα καταστημάτων.

Προς το παρόν έχω κοιτάξει τις Philips 55OLED707 και Sony XR-55A83J .
Κάποιο σχόλιο ή άλλη πρόταση;

ΥΓ: Γνωρίζω οτι ιδανικά θα πρέπει να ανέβω σε in αλλά ούτε χώρος υπάρχει, ούτε θέλω να θυσιάσω ποιότητα.
Αυτή την στιγμή έχω 46αρά.

• Like
Reactions: Vieri7

Michalis3

Supreme Member
25 February 2011
8,018
Η ποιότητα που αντιλαμβάνεται το κάθε άτομο, εξαρτάται από την απόσταση θέασης και τη διαγώνιο της τηλεόρασης/οθόνης. Αν δεν μπορεί να μειωθεί (λίγο) η απόσταση αυτή ή/και να τροποποιηθεί ο χώρος, ούτως ώστε να χωρέσει (τουλάχιστον) μια 65", μείνε με αυτήν που έχεις. Στις 65", οι LG B2 και C2 ίσως βρεθούν (έμμεσα) εντός budget στο μέλλον.

Vieri7

New member
8 October 2022
45
Καλημέρα,

Κοιτάω για αγορά 55άρας, μέχρι 1200 - 1300ε.

Η χρήση θα είναι κυρίως ταινίες μέσω πλατφορμών (Νετφλιξ, Κοσμοτε, κτλ) και αθλητικά.

Απόσταση περ. 3μ.

Η αγορά θα γίνει με δόσεις, οπότε θα γίνει απο κάποια αλυσίδα καταστημάτων.

Προς το παρόν έχω κοιτάξει τις Philips 55OLED707 και Sony XR-55A83J .
Κάποιο σχόλιο ή άλλη πρόταση;

ΥΓ: Γνωρίζω οτι ιδανικά θα πρέπει να ανέβω σε in αλλά ούτε χώρος υπάρχει, ούτε θέλω να θυσιάσω ποιότητα.
Αυτή την στιγμή έχω 46αρά.
a83j που πήρα είναι top σε ταινίες ειδικά..Από κει και πέρα αν θες για gaming πας c2 αν όχι a83j...και η Philips πολύ καλή είναι...

spiroskt

New member
8 May 2009
55
a83j που πήρα είναι top σε ταινίες ειδικά..Από κει και πέρα αν θες για gaming πας c2 αν όχι a83j...και η Philips πολύ καλή είναι...
όχι. gaming δεν με ενδιαφέρει καθόλου.

• Like
Reactions: Vieri7