ΑΓΟΡΑ 55''

johnnyR

Established Member
27 February 2010
280
Γεια σας, λογω μετακομησης σε μεγαλυτερο σπιτι πουλησα την 42 LG LM 660 με την οποια ημουνα πολυ ευχαριστημενος και τωρα παω για 55'' λογω αποστασης 4,5 μετρα.
Εχω βρει τις εξης τηλεωρασεις: LG 55 LM 760 εκθεσιακη στα 1090 ευρω
LG 55 LA 690 στα 1245 ευρω
και την PANASONIC 55 ET60 ετοιμοπαραδωτη στα 1300 ευρω
Οπως καταλαβαινεται τα λεφτα ειναι κοντα στο χιλιαρικο , θελω παθητικο 3D, και το διλημα μεγαλο-bye-

Παρακαλω για την βοηθεια σας!!!!!!

Σε θέμα smart tv, media player , μενού/ρυθμίσεις/ευκολίες καλύτερη είναι η LΑ690 αλλά σε κίνηση δεν είναι τόσο καλή λόγω 50 Hz.

H LM760 είναι 100 Hz αλλά υστερεί σε σχέση με την LA690 σε επεξεργασία τηλεοπτικού και σε smart tv.

Από θέμα εικόνας η καλύτερη είναι η ΕΤ60.

Smart tv, δορυφορικο, pvr, δεν με ενδιαφερουν καθολου, με την 42 LM660 αν ηταν 50 hz δεν ειχα κανενα προβλημα στη κινηση,εβλεπα ταινιες mkv στα 24hz απο htpc και η κινηση ηταν νερο, οποτε αυτο που με ενδιαφερει ειναι, παθητικο 3d, υποστηριξη 24p( δεν ξερω γιατι η lg εβγαλε το 24p true cinema φετος) και δεν ξερω αν εχει καμια βελτιωση το 3D στις lg φετος σε σχεση με την περσινη σειρα. Μαλλον ειμαι αναμεσα στις 2 LG λογω χρηματων

Last edited:
Ξερεις αν εχει TRUE CINEMA στο μενου της η LA 690? Φανταζομαι για αποσταση 4,5 μετρα να μην κοιταξω καθολου την 50 ΕΤ60 στα 960 ευρω περιπου?

Ξερεις αν εχει TRUE CINEMA στο μενου της η LA 690? Φανταζομαι για αποσταση 4,5 μετρα να μην κοιταξω καθολου την 50 ΕΤ60 στα 960 ευρω περιπου?

Έχει, στις 55 που την έχω για 3D και HD είναι φανταστική ,ολοζώντανα χρώματα ρεαλιστικά,στο τηλεοπτικό καλή είναι για την απόσταση που την θες ,όταν κάθομαι πιο κοντά από 4 μέτρα σε τηλεοπτικό σήμα με πονάνε τα μάτια σε ορισμένα κανάλια, από πιο μακριά είναι πιο ξεκούραστα .

το σκεφτηκα και εγω για προβολι αλλα επρεπε να κρατησω την 42'', να παρω προβολεα, πανι, βαση για τον προβολεα, 15μ HDMI, να αλλαξω ενισχυτη με εναν με 2 εξοδους HDMI κτλ, πολλα τα λεφτα οποτε αποφασησα να παρω μια 55'' που θα βλεπουν ολη μερα τα παιδια παιδικα, ιντερνετ, gaming και καμια ταινια τα βραδια. Τελικα πηρα την LM 55 760 εκθεσιακη στην πολυ καλη τιμη για τις ιντσες 1036 ευρω!!!!!
Ολα πολυ καλα, το μεγεθος μου φανηκε τεραστιο τα πρωτα λεπτα, η εικονα γνωριμη απο την 42 LM 660 που ειχα και η μονη αστοχια που εχει ειναι μια μικρη διαχυση φωτος επανω δεξια η οποια γινεται αντιληπτη μονο σε ταινιες 21-9