Αγορά 55αρας 4K και 3d

front

New member
6 July 2010
46
Καλησπέρα και Χριστός Ανέστη,
Ενδιαφερομαι για αγορά τηλεορασης 55 ιντσων για αποσταση 2,5 με 3 μετρα 4K και 3d.

Μετα απο ενα ψαξιμω που εκανα προσεξα αυτες 55CXM710, 55ju7000, 55X8507C. Ποια μου προτεινετε απο αυτες ή καποιο αλλο μοντελο; Ποια η ειναι καλυτερη η CX700 ή cxm710;

Last edited:
η panasonic CX 700 και CX 710 ειναι ακριβως η ιδιες μονο που η 710 εχει μεσα επιπλεον remote control.Αν ψαξεις για panasonic cx700 στο google θα σου βγαλει πολλα αποτελεσματα που σε ολα λενε οτι εχει φοβερα χρωματα και οτι ειναι καταπληκτικη tv για τα λεφτα της (VA panel).Η προσφορα που εχει στα mediamarkt για την 55 ειναι φοβερη και ο μονος ενδιασμος ειναι οτι προκειται για μοντελο 2015.

Τα ακριβα μοντελα του 2015 εχουν HDR ενω απο τα μοντελα του 2016 εχουν τα μεσαια και πανω απο Default.Το HDR ειναι μια λειτουργια που ειχε ξεκινησει απο τις φωτογραφικες μηχανες και επεκταθηκε στις TV οπου χοντρικα μεσω Hardware της τηλεορασης ενισχυεται η αντιθεση μεταξυ σκοτεινων και φωτεινων χρωματων ωστε να φαινονται πιο ζωντανα τα χρωματα .Αν βαλεις στο google δες πως φαινεται μια εικονα-video με και χωρις HDR να καταλαβεις.Εχουν πολυ μεγαλη διαφορα στην ποιοτητα της εικονας.Επισης αν σε ενδιαφερει να βλεπεις streaming 4k-HDR πχ απο το netflix πρεπει να υποστηριζει η tv και το dolby vision.
Αυτα απο οτι καταλαβα και εγω γενικοτερα ψαχνοντας.Επισης χωρις να ειμαι σιγουρος για να παιζει το HDR σε περιεχομενο 4K πρεπει να το υποστηριζει και το video (δηλαδη ενα 4κ video δεν σημαινει οτι εχει και HDR)

η 710 δεν εχει hdr .Μονο τα μοντελα CX8xx εχουν hdr που πανε πανω απο 1500-2000 ευρω.(μοντελα 2015).Αναλογικα τα μοντελα του 2016 ειναι πιο φθηνα .Πχ δες την lg UH770V-UH850V που τα εχουν ολα (μοντελα 2016).

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

διορθωση το Dolby Vision ειναι αλλη λειτουργια για βελτιωση χρωματων απο το HDR και το υποστηριζει το netflix.

Αξίζει να δώσει κάποιος 400 παραπάνω για έχει το Hdr, αναφέρομαι στην cxm710 που υπάρχει σε προσφορά και στην x8507c;

front HDR tv αξίζει μόνο όταν το περιεχόμενο είναι γυρισμένο σε HDR .

Οι 55ή65X850xC υστερουν σε κατι οσο αφορα το HDR ή σε καποια αλλη τεχνολογια σε σχεση με τις καινουργιες sony 2016?