Αγορα 55αρας αξιζει?

romeosr21

Senior Member
16 May 2010
332
καλημερα μαγκες λοιπον εγω εχω τωρα τη panasonic tx-L47ET60 και σκεφτομαι να παρω την σαμουνγκ F6400

απο την πανασονικ ειμαι πολυ ευχαριστημενος gaming και ταινιες απιστευτη αναλυση πραγματικα αλλα θελω να την αλλαξω καθαρα και μονο να παω σε ποιο μεγαλη 55αρα αν και με φοβιζει μονο αν δν μεινω τοσο ικανοποημενος απο την σαμσουνγκ.αν μπορουσα θα την ξανα επαιρνα παλι την ιδια σε 55 την πανασονικ

θελω ποιο πολλες ιντσες και απαοφασισα για 55αρα λογου προσφορων τωρα...:music-smiley-005:

Η F6400 αντικειμενικά είναι καλύτερη από την ET60 εκτός από την γωνία θέασης , υποκειμενικά όμως επειδή δεν έχουν όλοι τις ίδιες απαιτήσεις πρέπει να δεις και τις δύο και να συγκρίνεις.

axa μαλιστα ελπιζω να ειναι ικανοποιτικη στα games και για τις ταινιες που θελω....θα φανει

http://www.e-shop.gr/philips-55pfl4508k-12-55-3d-ultra-slim-led-smart-tv-full-hd-p-PER.156954 για αυτην εδω που εχει στα 699 αξιζει?? οπως ειπα με ενδιαφερει να ειναι κομπλε στα παιχνιδια και ταινεις smart kltp δν με νοιαζουν ρωταω μηπως και αυτη εδω με κανει την δουλεια μου μια χαρα.γλυττωσω και ενα 100ρικο :Banane0:

αγορασα τελικα τηνς σαμσουνγκ τερας πραγματικο....δεν μπορω να πω ομως οτι κατα ενθουσιαστικα με την ποιοτητα της οθονης σε ταινιες 1080 οπως και στην εικονα που εμφανιζει στο pc μου...η πανασονικ tx-L47ET60 ειχε αρκετα καλυτερη και φωτεινοτερη οθονη αλλα με πολυ banding...

παιζει ρολο μεγαλο οσο μεγαλυτερη ειναι η οθονη τοσο χαλαει η ποιοτητα της??γιατι πχ στη σαμσουνγκ βλεπω πιξελακια!

αγορασα τελικα τηνς σαμσουνγκ τερας πραγματικο....δεν μπορω να πω ομως οτι κατα ενθουσιαστικα με την ποιοτητα της οθονης σε ταινιες 1080 οπως και στην εικονα που εμφανιζει στο pc μου...η πανασονικ tx-L47ET60 ειχε αρκετα καλυτερη και φωτεινοτερη οθονη αλλα με πολυ banding...

παιζει ρολο μεγαλο οσο μεγαλυτερη ειναι η οθονη τοσο χαλαει η ποιοτητα της??γιατι πχ στη σαμσουνγκ βλεπω πιξελακια!

στις samsung πρεπει οπωσδηποτε να πειραξεις τις ρυθμισεις..σχεδον σε ολες πρεπει να ρυθμισεις πρωτα φωτεινοτητα και αντιθεση και να κατεβασεις οξυτητα...

εκανα μερικες ρυθμισεις...χμμ μολις ειδα οτι η samsung δεν εχει ips panel οπως εχει tx-L47ET60...τελικα τεραστιο ρολο παιζει απο οσο καταλαβα στο πσ ειδικα ειναι η οθονη κρυσταλλο ενω στη σαμσουνγ πιξελιαζει!!

υσχευει τελικα κατι τετοιο για το ips panel??

εκανα μερικες ρυθμισεις...χμμ μολις ειδα οτι η samsung δεν εχει ips panel οπως εχει tx-L47ET60...τελικα τεραστιο ρολο παιζει απο οσο καταλαβα στο πσ ειδικα ειναι η οθονη κρυσταλλο ενω στη σαμσουνγ πιξελιαζει!!

υσχευει τελικα κατι τετοιο για το ips panel??

ισα ισα που ειναι καλυτερο που δεν εχει ips αν και στα ips μου αρεσει η αποδοση χρωματων....θελει δουλεια να ερθει στα ισια τους οι ρυθμισεις...συνεχισε

ισα ισα που ειναι καλυτερο που δεν εχει ips αν και στα ips μου αρεσει η αποδοση χρωματων....θελει δουλεια να ερθει στα ισια τους οι ρυθμισεις...συνεχισε

axa τι να πω...ειχα συνηθισει με ips panel και ειχα κατα ενθουσιαστει παρα πολυ και τωρα στα ματια μου...βλεπω αλλα και ξενερωσα θα λεγα αρκετα :( με την παλια μου lg lcd 42ara 1080 βλεπω να εχουν ιδια ποιοτητα με την samsung για να φανταστεις διαφορα στο ματι...

τεσπα εχεις κανα manual να δω με τις ρυθμισεις τι παιζει ακριβως??

Βλεπεις pixels σε hd υλικο???:BXVZCBXZ6:

οσο να ναι κατι μικρο φαινεται ναι...δν με ενοχλει και τοσο αυτο αλλο με χαλασε εμενα...

θελει ψαξιμο ομως με τις ρυθμισεις αρκετη