Αγορα 55αρας για ps4/ταινιες

Roussos

New member
11 June 2014
28
Καλησπερα παιδια!!

Τωρα τα Χριστουγεννα θελω να αγορασω μια τηλεοραση στις 55 ιντσες απλα ειναι πολλα τα μοντελα και θα ηθελα να μου πειτε την καλυτερη επιλογη!

1)Η αποσταση θεασης θα ειναι γυρω στα 3 μετρα.

2)Θα μπει σε υπνοδωματιο με παραθυρο,το πρωι δλδ θα εχει ηλιο (οχι καται υπερβολικο) και το βραδυ θα κλεινω τα φωτα και θα ειναι πισσα σκοταδι

3)Η τηλεοραση κατα κυριο λογο θα ειναι για ps4 ,οχι competitive shooters ομως. Δλδ προτιμαω μια τηλεοραση με καλυτερη ποιοτητα εικονας παρα χειροτερη εικονα και χαμηλοτερο input lag. Βεβαια δε σημαινει πως θελω να παταω το κουμπι και να βλεπω το αποτελεσμα μετα απο 2 δευτερολεπτα γιατι ακομα και στα single player παιχνιδια θα ειναι σπαστικο, απλα αν ειναι να θυσιαστει λιγο input lag που ουσιαστικα θα ειναι αμελητεο για καλυτερη εικονα προτιμω την εικονα εννοειται!!

Τα παιχνιδια θα ειναι ολων των ειδων, και σκοτεινα horror κτλπ αλλα και φωτεινα με πολλα χρωματα, οποτε all-around καλη ποιοτητα!

Ταινιες και σειρες θα βλεπω εκει ειτε blue ray apo ps4 η απο laptop me hdmi , σιγουρα σε καθημερινη βαση οποτε και παλι θελω καλη εικονα (και γιατι οχι και ηχο) .

4)Το 3d κατα 99% μου ειναι εντελως αδιαφορο τουλαχιστον ετσι οπως ειναι τωρα τα πραγματα. (δε νομιζω τα επομενα 1-2 χρονια να δουμε καμια σημαντικη προοδο τουλαχιστον στον gaming τομεα, αλλα και ταινιες προτιμω να βλεπω κανονικα και οχι 3d)

5)Χρηματα , γυρω στα 1000 ευρω . Μπορω να παω μεχρι και 1200 αλλα το 200αρι που θα δωσω παραπανω να εχει καποιο νοημα και οχι για ψύλλου πηδημα.

Απο αυτα που εχω διαβασει λογικα κατι σε σειρα 6 σαμσουνγκ η σονυ θελω, απλα δεν ειμαι σιγουρος τι και ποιο μοντελο.

Αυτα!

Αν ξεχασα κατι να προσθεσω παρακαλω ας με ρωτησει καποιος!!!

Η τηλεοραση ειναι αγορα σιγουρα για τα επομενα 3-4 χρονια οποτε οτι καλυτερο υπαρχει! (για oled αργοτερα δεν παιζει μιας και ειναι πανακριβες)

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!

Καλησπερα παιδια!!

Τωρα τα Χριστουγεννα θελω να αγορασω μια τηλεοραση στις 55 ιντσες απλα ειναι πολλα τα μοντελα και θα ηθελα να μου πειτε την καλυτερη επιλογη!

1)Η αποσταση θεασης θα ειναι γυρω στα 3 μετρα.

2)Θα μπει σε υπνοδωματιο με παραθυρο,το πρωι δλδ θα εχει ηλιο (οχι καται υπερβολικο) και το βραδυ θα κλεινω τα φωτα και θα ειναι πισσα σκοταδι

3)Η τηλεοραση κατα κυριο λογο θα ειναι για ps4 ,οχι competitive shooters ομως. Δλδ προτιμαω μια τηλεοραση με καλυτερη ποιοτητα εικονας παρα χειροτερη εικονα και χαμηλοτερο input lag. Βεβαια δε σημαινει πως θελω να παταω το κουμπι και να βλεπω το αποτελεσμα μετα απο 2 δευτερολεπτα γιατι ακομα και στα single player παιχνιδια θα ειναι σπαστικο, απλα αν ειναι να θυσιαστει λιγο input lag που ουσιαστικα θα ειναι αμελητεο για καλυτερη εικονα προτιμω την εικονα εννοειται!!

Τα παιχνιδια θα ειναι ολων των ειδων, και σκοτεινα horror κτλπ αλλα και φωτεινα με πολλα χρωματα, οποτε all-around καλη ποιοτητα!

Ταινιες και σειρες θα βλεπω εκει ειτε blue ray apo ps4 η απο laptop me hdmi , σιγουρα σε καθημερινη βαση οποτε και παλι θελω καλη εικονα (και γιατι οχι και ηχο) .

4)Το 3d κατα 99% μου ειναι εντελως αδιαφορο τουλαχιστον ετσι οπως ειναι τωρα τα πραγματα. (δε νομιζω τα επομενα 1-2 χρονια να δουμε καμια σημαντικη προοδο τουλαχιστον στον gaming τομεα, αλλα και ταινιες προτιμω να βλεπω κανονικα και οχι 3d)

5)Χρηματα , γυρω στα 1000 ευρω . Μπορω να παω μεχρι και 1200 αλλα το 200αρι που θα δωσω παραπανω να εχει καποιο νοημα και οχι για ψύλλου πηδημα.

Απο αυτα που εχω διαβασει λογικα κατι σε σειρα 6 σαμσουνγκ η σονυ θελω, απλα δεν ειμαι σιγουρος τι και ποιο μοντελο.

Αυτα!

Αν ξεχασα κατι να προσθεσω παρακαλω ας με ρωτησει καποιος!!!

Η τηλεοραση ειναι αγορα σιγουρα για τα επομενα 3-4 χρονια οποτε οτι καλυτερο υπαρχει! (για oled αργοτερα δεν παιζει μιας και ειναι πανακριβες)

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!

Από τις απαιτήσεις σου είσαι σε Samsung h6### και Sony w805 σε 55 ίντσες

Από τις απαιτήσεις σου είσαι σε Samsung h6### και Sony w805 σε 55 ίντσες

Nαι ετσι πιστευω και εγω αλλα δεν ξερω αναμεσα σε σαμσουνγκ και σονυ τι να διαλεξω...

Επισης η σαμσουνγκ εχει διαφορα μοντελα :AFADF0:

Exω δει και αυτη που ειναι 60αρα αλλα δεν ξερω αν ειναι υπερβολικο για 3 μετρα http://www.skroutz.gr/s/3006403/Samsung-UE60F6300.html

Θα πρότεινα να εστίασης στην Sony 55άρα w805b , ειδικά όσον αφορά το τηλεοπτικό σήμα ( και γενικότερα τα SD κανάλια αν έχεις τίποτα nova η οτε tv ) έχει καλλίτερη εικόνα από την σειρά 6 της samsung.

Το input lag είναι ιδανικό για gaming.

Γενικά είναι μια πολύ καλή τηλεόραση αλλα σε αντίθεση με την samsung υπάρχουν ορισμένα κακά για να λάβεις υπόψιν.

Media player , 3D και βεβαια το Service.....

Αν πιστεύεις ότι αυτά τα 3 δεν σε αφορούν τότε μένεις στην w805b , διαφορετικά πηγαίνεις στην H6200/240/400 της samsung.

οποτε μηλαμε γαι διπλη inputlag τιμη ε?¨ Και ? θυσιαζεις τα 20ms για καλυτερο 3Δ κ smart ?????????

Απάντηση: Re: Αγορα 55αρας για ps4/ταινιες

οποτε μηλαμε γαι διπλη inputlag τιμη ε?¨ Και ? θυσιαζεις τα 20ms για καλυτερο 3Δ κ smart ?????????
Τα 20ms παραπανω lag ειναι 0.02 του δευτερολεπτου lag.Προσωπικα δεν εχω καταλαβει καθολου lag σε κανενα παιχνιδι με game mode.Χωρις game mode καταλαβαινεις καποιο ελαχιστο μιας και παει στα 100+

Re: Απάντηση: Re: Αγορα 55αρας για ps4/ταινιες

Τα 20ms παραπανω lag ειναι 0.02 του δευτερολεπτου lag.Προσωπικα δεν εχω καταλαβει καθολου lag σε κανενα παιχνιδι με game mode.Χωρις game mode καταλαβαινεις καποιο ελαχιστο μιας και παει στα 100+

Πιο πολυ ασχολουμε με on line PRO PES2014 κ εερχεται το 2015 οποτε το lag παιζει ρολο ...

Thnx

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορα 55αρας για ps4/ταινιες

Πιο πολυ ασχολουμε με on line PRO PES2014 κ εερχεται το 2015 οποτε το lag παιζει ρολο ...

Thnx
Αν παιζεις αρκετο online τοτε πας για sony.Οποιαδηποτε αλλη μαρκα εχει τουλαχιστον 40ms lag.

Θα πρότεινα να εστίασης στην Sony 55άρα w805b , ειδικά όσον αφορά το τηλεοπτικό σήμα ( και γενικότερα τα SD κανάλια αν έχεις τίποτα nova η οτε tv ) έχει καλλίτερη εικόνα από την σειρά 6 της samsung.

Το input lag είναι ιδανικό για gaming.

Γενικά είναι μια πολύ καλή τηλεόραση αλλα σε αντίθεση με την samsung υπάρχουν ορισμένα κακά για να λάβεις υπόψιν.

Media player , 3D και βεβαια το Service.....

Αν πιστεύεις ότι αυτά τα 3 δεν σε αφορούν τότε μένεις στην w805b , διαφορετικά πηγαίνεις στην H6200/240/400 της samsung.

Mα το τηλεοπτικο σημα δεν με νοιαζει καθολου , αφου το ειπα αλλωστε οτι η τηλεοραση θα ειναι καθαρα για πσ4 και καμποσες ταινιες/σειρες :afro:

http://www.e-shop.gr/lg-55lb870v-55-...d-p-PER.170144
Πολύ καλή τιμή (προσφορά)
Φοβερό menu
Πολύ καλός ήχος και χρώματα
Νομίζω είναι καθαρά 400Hz
Ισως το καλύτερο service...

Δεν την ειχα δει αυτη.. Αρκετα τσιμπημενη στα 1300, ειναι καλυτερη απο σαμσουνγκ και σονυ στην αναλογη τιμη?

Η AS640 της Panasonic είναι πάντα μια καλή επιλογή, και ειδικά με την τιμή στα 949 για το μοντέλο των 55 ιντσών.

Επίσης, μακριά από την LG, γιατί φοράει IPS panel, το οποίο δεν είναι ό,τι καλύτερο για θέαση ταινιών...

panasonic as640/samsung h6400 φορανε ιδιο πανελ εχουν ιδιο 3D ιδια herz και στην ποιοτιτα εικονας ειναι ιδιες.Η samsung υπερτερει λιγο στο smart κομματι και εχει και το πολυ καλο smart remote(δεν γνωριζω αν εχει smart remote η panasonic)

Re: Απάντηση: Αγορα 55αρας για ps4/ταινιες

Η Panasonic AS640 έχει lag πάνω από 50 ms...

Δεν εχει game mode να το μειωνει;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Η AS640 της Panasonic είναι πάντα μια καλή επιλογή, και ειδικά με την τιμή στα 949 για το μοντέλο των 55 ιντσών.

Επίσης, μακριά από την LG, γιατί φοράει IPS panel, το οποίο δεν είναι ό,τι καλύτερο για θέαση ταινιών...
Ναι φιλε οντως θελω va panel!

Πάνω από 50 ms με το Game Mode ενεργοποιημένο...

Για τι καθυστερηση μιλαμε σε νουμερα δλδ ; ( μιλισεκοντ φανταζομαι)
Και η σαμσουγκ αποτι ξερω καπου στα 40 ms εχει.

Εχουν καλα μαυρα και αντιθεση αυτες που συζηταμε;;

Απάντηση: Re: Αγορα 55αρας για ps4/ταινιες

Για τι καθυστερηση μιλαμε σε νουμερα δλδ ; ( μιλισεκοντ φανταζομαι)
Και η σαμσουγκ αποτι ξερω καπου στα 40 ms εχει.

Εχουν καλα μαυρα και αντιθεση αυτες που συζηταμε;;

Η Samsung εχει 40ms δηλαδή 0.04 του δευτερολέπτου.Προσωπικά δεν καταλαβα τιποτα σε οσα παιχνιδια και αν επαιξα.Η εικόνα ειναι παρα πολυ καλη.Η αντιθεση ειναι πανω απο 2000/1.Αυτη τη στιγμη γραφω απο τον browser της τηλεόρασης και βλεπω και βιντεακια στο YouTube