Αγορά 55άρας στα 1300 περίπου ευρώ

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2025 την Κυριακή 30 Μαρτίου.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

DiTz

New member
7 November 2007
11
Καλησπέρα σας,

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια 55άρα τηλεόραση για μια απόσταση θέασης περίπου 2,5-3 μέτρα.
Η χρήση για την οποία την θέλω είναι κυρίως HD υλικό (επεισόδια και ταινίες). 3D προτιμώ passive αλλά δεν είναι και κάτι στο οποίο δίνω ιδιαίτερη σημασία. Γενικά η εικόνα είναι το σημαντικότερο κριτήριο για μένα καθώς και ο media player.
Αυτές που έχω ξεχωρίσει είναι η TXL55ET6 και η UE55F6500 (τείνοντας προς την Panasonic), αλλά θα ήθελα τη γνώμη σας για αυτές τις δυο ή τις προτάσεις σας για κάποια άλλη σε αυτά περίπου τα χρήματα.

Ο media player της panasonic παίζει τα πάντα; Γιατί έχω εμπειρία μόνο από μια samsung που έχω τώρα η οποία ότι έχω βάλει το έχει παίξει.

Σας ευχαριστώ πολύ!

Yperion

AVClub Fanatic
21 June 2006
43,475
BVR (Beyond Visual Range)
Μπορείς να διαβάσεις για τις δύο συγκεκριμένες εδώ...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/107688-Samsung-UE-F6500-Reviews-Εντυπώσεις-Σχόλια
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/107295-Panasonic-ET60-Reviews-Εντυπώσεις-Σχόλια

Η Panasonic έχει πάνελ IPS της LG με μεγαλύτερη γωνία θέασης , η Samsung έχει VA με καλύτερο μαύρο και αντίθεση σε σκοτεινό χώρο.

DiTz

New member
7 November 2007
11
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου! Κατέληξα τελικά στην UE55F6500 και σήμερα που πήγα media markt να την πάρω μαζί με μερικά ακόμα πράγματα, προς έκπληξη μου είδα πως την είχαν για σήμερα μόνο και μόνο από το κατάστημα στα 1099!!!!!!! Εννοείται οτι την πήρα επιτόπου και χωρίς δεύτερη σκέψη.

John_hasio

Established Member
8 April 2012
296
Πάρα πολύ καλή τιμή φίλε! Μπράβο, καλή αγορά!!
Βγάλε καμιά φώτο αν την έχεις ετοιμάσει να γουστάρουμε!! Θηρίο πρέπει να είναι εε??
Από bleending , banding και πάει λέγοντας τι λέει?? Βασικά νομίζω πως όσο μεγαλύτερο είναι το πάνελ, τόσο φαίνονται και περισσότερο οι ατέλειες!!
Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο αν μπορείς να μου πεις ... σε μικρότερα μοντέλα της samsung (ειδικά της σειράς 6), έχει ένα μικρό θέμα ο media player με τα HD βίντεο (mkv) και ανά μερικά δευτερόλεπτα κάνει μικρά κολλήματα! Εσένα πως είναι? ... Όποτε έχεις χρόνο κάνε μας ένα μικρό review!!
Καλές θεάσεις .... :)

DiTz

New member
7 November 2007
11
Re: Απάντηση: Αγορά 55άρας στα 1300 περίπου ευρώ

Δυστυχώς δεν την πήρα σήμερα στα χέρια μου (αν και ήταν ετοιμοπαράδοτη) γιατί δε χωρούσε στο αμάξι! Θα μου τη φέρουν σπίτι τη δευτέρα, οπότε θα τη δοκιμάσω και θα γράψω εντυπώσεις!

darksoho

New member
5 November 2007
2
Re: Απάντηση: Αγορά 55άρας στα 1300 περίπου ευρώ

Δυστυχώς δεν την πήρα σήμερα στα χέρια μου (αν και ήταν ετοιμοπαράδοτη) γιατί δε χωρούσε στο αμάξι! Θα μου τη φέρουν σπίτι τη δευτέρα, οπότε θα τη δοκιμάσω και θα γράψω εντυπώσεις!

καλησπερα φιλε μου. σε ποιο mediamarkt την ειχε προσφορα? γιατι με ενδιαφερει κι εμενα