Αγορα 55αρας.......

zots

Established Member
21 September 2012
138
Καλησπερα στην ομορφη παρεα! Σκεφτομαι να αγορασω led tv 55 ιντζων με μπατζετ το πολυ 1700 ευρω.Να επισημανω οτι η αποσταση θεασης ειναι 4 μετρα. Επισης να σημειωσω οτι εχω αδυναμια στις philips, αλλα βλεπω οτι τον τελευταιο καιρο εχουν μεινει λιγο πισω (εχω την 42 plf 9732 5 χρονια και ειμαι ευχαριστημενος).Θα ηθελα λοιπον την βοηθεια σας για την τελικη επιλογη μου........

Αν την προορίζεις για θέαση HD περιεχομένου ίσως θα έπρεπε να κοιτάζεις για 60" και πάνω ή εναλλακτικά για κάποιον προβολέα.

Re: Απάντηση: Αγορα 55αρας.......

Αν την προορίζεις για θέαση HD περιεχομένου ίσως θα έπρεπε να κοιτάζεις για 60" και πάνω ή εναλλακτικά για κάποιον προβολέα.

Δυστυχώς δεν με παίρνει ο χώρος για μεγαλύτερη .........

Δηλαδή δεν μπορείς να βρεις 140 εκατοστά σε πλάτος για να χωρέσει η LG PA5500 ? :smile:
Ο χώρος μου ειναι το πολυ 130 εκατοστά και επίσης δεν θα ήθελα να πάω σε plasma.....

Αν δώσεις 1700 δες και την Sony 55HX850 , και επίσης τις Samsung ES6900 και 6570.

.....το θέμα ειναι αν υπάρχει μεγάλη διάφορα στην 750 με την 850 για να κάνω την υπέρβαση? Κάποια philips δεν έχετε να προτείνεται ?

Υπάρχει διαφορά κυρίως στο μαύρο (θα το δεις σε σκοτεινό χώρο) αλλά όχι τεράστια.

Σε Philips αν βρεις κανένα μοντέλο με Pixel Perfect μόνο (Pixel plus/precise υστερούν πολύ σε κίνηση σε σχέση με άλλες μάρκες).

Γενικά η Philips δεν είναι όπως την ήξερες πριν κάποια χρόνια. Το όνομα ουσιαστικά έχει μείνει (την αγόρασε η Κινεζική TPV).

...επειδη εχω αρχισει να σκεφτομαι και πλασμα(μου εβαλε ιδεες ο Michalis3 παραπανω) και επειδη εχω φιλο που εμπορευεται panasonic....τι θα λεγατε για την Panasonic - TX-P50VT50E μπορω να την παρω στα 1550 ευρω.........

Και κάτι ακόμα..... Η θέαση που θα κάνω θα ειναι περισσότερο σε αθλητικά κανάλια hd μέσω Νοβα και τα υπολοιπα καναλια βεβαια και λιγότερο σε ταινίες μέσω blue ray, το 3d δεν με ενδιαφέρει σχεδόν καθόλου. Σύμφωνα λοιπόν με τα παραπάνω να πάω σε plasma η led?

Δηλαδή δεν μπορείς να βρεις 140 εκατοστά σε πλάτος για να χωρέσει η LG PA5500 ? :smile:
......επειδή ξανάμετρησα και οριακά μπορεί να με πάρει η συγκεκριμένη ...θα μπορούσες να μου εξηγήσεις με λίγα λόγια τους λόγους της πρότασης σου πέρα απο την τιμή?