Αγορα 55αρας.......

Πολύ καλή εικόνα για την τιμή της με αρνητικά τις ανακλάσεις που έχει σε φωτεινό χώρο και την σχετικά ψηλή κατανάλωση, κυρίως λόγω μεγέθους. Για τέσσερα μέτρα απόσταση όμως καλύτερα 60" παρά 55".

Re: Απάντηση: Αγορα 55αρας.......

Πολύ καλή εικόνα για την τιμή της με αρνητικά τις ανακλάσεις που έχει σε φωτεινό χώρο και την σχετικά ψηλή κατανάλωση, κυρίως λόγω μεγέθους. Για τέσσερα μέτρα απόσταση όμως καλύτερα 60" παρά 55".

....χρηση θα της κανω συνηθως σε σκοτεινο χωρο οποτε αυτο για μενα δεν ειναι αρνητικο.....μαλλον θα καταληξω στην lg γλιτωνοντας και αρκετα χρηματα απο το αρχικο μου μπατζετ......Σε ευχαριστω!

εγω τον μονο λογο που βλεπω να παρεις την lg 5500 ειναι να εισαι απο χρηματα πανι με πανι και να θες μεγαλη tv

εγω τον μονο λογο που βλεπω να παρεις την lg 5500 ειναι να εισαι απο χρηματα πανι με πανι και να θες μεγαλη tv

Δηλαδη ποια θα προτεινες σε plasma μεχρι 1700 ευρω?

55hx850 lcd led η 50vt50 αν δεν σου ειναι μικρη η την samsung 6500 plasma η την st.Mε την σονυ να ειναι καλυτερη στον τομεα της επεξεργασιας

Μετά απο αρκετή έρευνα και με την βοήθεια σας έχω καταλήξει στις παρακάτω επιλογές με σειρά προτεραιότητας.......
1. Panasonic 50vt50 απο τις κορυφαίες πλάσμα που κυκλοφορούν, μέσα στο μπατζετ μου και ας υστερεί σε μέγεθος......
2. Lg 60 5500 λόγω τιμής και μεγέθους και ας υστερεί λίγο σε εικόνα......
3. Sony 55hx850 επειδή ειναι led και φοβάμαι λίγο τις plasma επειδή δεν είχα ποτέ, αλλά ξεφεύγει λίγο απο το αρχικό μου μπατζετ....
Θα ήθελα λοιπόν λίγο ακόμα την βοήθεια σας ανάμεσα στις τρεις......για να πάρω την τελική μου απόφαση........

Εγώ θα κοιτούσα την vt50 ως πολύ καλή plasma αλλά δυστυχώς πλέον να τίθεται το θέμα του dirty screen effect ή και του image retention αν είσαι απρόσεχτος. Για να μείνεις εντός budget θα πρότεινα την SONY 55HX750 που βγαίνει στα 1200 τόσο στο public στο mall όσο και στο sony center στο golden hall. Η 55ΗΧ850 απορώ αν υπάρχει πουθενά.

Αγορασα την Panasonic TX P42VT20 προπερσι και την LG 55LW980S περσι.

Ενω η LG ΔΕΝ εχει το μηδενικο judder της Panasonic, εχει μια κρυσταλλινη εικονα που με κερδισε.
Δεν μπορω να το αποδωσω πουθενα αλλου παρα μονο στην τεχνολογια του πανελ (NanoLED vs Plasma 13gen).

ΜΑΚΑΡΙ να κυκλοφορουσε στην αγορα γιατι θα σου την προτεινα ανεπιφυλακτα.
Ο τελευταιος που την "μαζεψε" απο το ΠΛΑΙΣΙΟ θεσ'νικης (Νταλιπη) εσκασε μονο 1400 ευρω ....

(κατι ακομα ..... η VT20, Ιουλιο μηνα, ζεματουσε η πλατουλα της .... οχι οτι δεν δουλευε, αλλα σου σφιγγε το στομαχακι)

Θα προτεινα Philips 55PFL5507 3D Smart LED .... αν κατι πρεπει να προτεινω.
Εχει αυτο το Pixel Plus που κανει την διαφορα και αισθηση στην καθαροτητα εικονας.

-bye-

Last edited:
Όποια τηλεόραση και να πάρεις σε 1 μήνα ή σε ένα χρόνο θα έχει βγει κάτι καλύτερο.

Επειδή έχεις μεγάλη απόσταση καλό θα ήταν να πας σε 55-60" ώστε τουλάχιστον να έχεις ικανοποιητικό μέγεθος.

Μπορείς να δεις και την 60ΕΗ6000 που φαίνεται ευκαιρία για το μέγεθος της. Σε τόσο μεγάλο μέγεθος βέβαια παίρνεις το ρίσκο του clouding αν και η συγκεκριμένη είναι direct LED και υστερεί λιγότερο από τις edge LED (αλλά στον αντίποδα είναι πιο "χοντρή").

Όποια τηλεόραση και να πάρεις σε 1 μήνα ή σε ένα χρόνο θα έχει βγει κάτι καλύτερο.

Επειδή έχεις μεγάλη απόσταση καλό θα ήταν να πας σε 55-60" ώστε τουλάχιστον να έχεις ικανοποιητικό μέγεθος.

Μπορείς να δεις και την 60ΕΗ6000 που φαίνεται ευκαιρία για το μέγεθος της. Σε τόσο μεγάλο μέγεθος βέβαια παίρνεις το ρίσκο του clouding αν και η συγκεκριμένη είναι direct LED και υστερεί λιγότερο από τις edge LED (αλλά στον αντίποδα είναι πιο "χοντρή").

...μπορεις να μου πεις ποιας εταιρειας γιατι την ψαχνω με το νουμερο και δεν μπορω να την βρω.......

...μπορεις να μου πεις ποιας εταιρειας γιατι την ψαχνω με το νουμερο και δεν μπορω να την βρω.......

......σορυ την βρηκα την samsung εννοεις......

Παιδιά μάλλον πάω για την sony x750 ..... Την έχει βγάλει το πλαίσιο εδώ και λίγες ώρες στα 1199 μεσω Internet πιστεύω ότι ειναι αρκετά καλή τιμή για τις δυνατότητες της, διάβασα και τις απόψεις στο review του forum και το πήρα απόφαση σε λίγο την παραγγελνω ..... Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την πολύτιμη βοήθεια σας!!!