- 17 December 2013
- 2
Καλησπέρα καινούργιος στο forum, χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Θέλω να αγοράσω μια τηλεόραση με κύριο μέλημα την ποιότητα εικόνας. Έχω καταλήξει σε 55 ίντσες (απόσταση 3 μέτρα) και lcd-led λόγω φωτεινού δωματίου και μικρών παιδιών. Το budget είναι 1700 περίπου και σκέφτομαι να περιμένω καμιά προσφορά σε αυτές που υποτίθεται έχουν την καλύτερη εικόνα (sony w905, Samsung f8000&f7000, lg la960). Προβληματίζομαι όμως με τις ultra high definition που αναμένεται να φτηνύνουν σύντομα όπως διαβάζω και θα ξενερώσω αν π.χ. η uhd lg 55la970 που έχω δει και μου αρέσει φτάσει του χρόνου κοντά στα 2χιλ. Μήπως όμως να μην το σκέφτομαι γιατί στην απόσταση μου (3 μέτρα) δε θα κάνει αισθητή διαφορά η uhd στις 55 ίντσες (κάπου διάβασα ότι θέλει 1 μέτρο απόσταση σε αυτό το μέγεθος)? Να σημειώσω ότι δεν έχω σκοπό να αλλάζω τηλεοράσεις συχνά (άντε μετά από 6-7 χρόνια το συζητάμε πάλι να ‘μαστε καλά) οπότε θέλω να κάνω μια αγορά που θα με καλύψει αυτό το διάστημα. Επίσης ότι έχω μία Philips 37 που καλύπτει βασικές ανάγκες αλλά μου φαίνεται λίγη…