Αγορά 55αρας

mberg

Established Member
9 November 2015
124
Καλημέρα σε όλους τους φίλους και καλώς σας βρήκα.

Έχω μια plasma 50αρα της lg (6ετίας μοντέλο περίπου) και σκέφτομαι να την αντικαταστήσω με μια 55αρα της samsung.
έχω δει τη Samsung UE55H6400 και μου φαίνεται αρκετά καλή.
Τη θέλω κυρίως για σειρές, ταινίες (μέσω kodi) και οτεtv. Σήμα digea ελάχιστα. Η απόσταση θέασης στα 3,5μ περίπου.

Παρακαλώ για τις γνώμες σας για το συγκεκριμένο μοντέλο και τυχόν για άλλες δικές σας προτάσεις.

Ευχαριστώ :operator:

Ίσως να είναι καλύτερα να περιμένεις για κάποια προσφορά σε τηλεοράσεις των 60", εφόσον η χρήση αφορά κυρίως θέαση HD υλικού.

Re: Απάντηση: Αγορά 55αρας

Βασικά ψαχνόμουν για 60-65 ίντσες αλλά οι τιμές ειναι λιγο τσιμπημένες κ δε θέλω να ανέβω τόσο στη τιμή. Απο 55αρες πάντως βλέπω αρκετά μοντέλα τις Samsung, Panasonic, Sony, lg κ εχω μπερδευτεί ειναι η αλήθεια στο ποια να προτιμήσω.

Περσι οι 60" απο Sony και Samsung είχαν βρεί σε προσφορές στα 1000. Αφού η τηλεόραση σου παίζει χωρίς πρόβλημα, θα ήταν καλό να περίμενες κάποια παρόμοια προσφορά.

Αν δεν μπορείς να περιμένεις, κοίτα για Sony σειρά 7, 8 και Samsung σειρά 6.

Ευχαριστω πολυ κ τους δυο σας για τις απαντήσεις. Ναι μπορω να περιμένω λιγο ακομα για κάποια προσφορά. Αν έχετε το χρόνο θα εκτιμούσα τις προτάσεις σας σε 60". Panasonic, lg απορρίπτονται?

Παίζει σε καλή προσφορά η 55αρα cx670e της Πανασονικ. Εχει κάποιος γνώμη για τη συγκεκριμένη? απο διαφορά ποστ που διάβασα εδω αναφέρεται μέτρια εικόνα σε τηλεοπτικό της digea. Αξίζει η αγορά της?