Αγορα 65 αρας με καλες γωνιες θεασης

lion009

Established Member
6 April 2012
161
Καλησπερα,ενδιαφερομαι να αγορασω μια 65 αρα για σαλονι μεγαλο ,αρκετα φωτεινο.Ψαχνω να εχει καλες γωνιες θεασης γιατι οι καναπεδες ειναι παραλληλα κ οχι ακριβως απεναντι.Η χρηση θα ειναι κυριως ταινιες,Netflix ,Cosmote TV για αγωνες και Xbox.Δεν εχω τοσο πρεμουρα για τελειο ηχο ,με ενδιαφερει πιο πολυ να εχει αυτα που γραφω και ο ηχος ας ειναι απλα ικανοποιητικος(ετσι κ αλλιως σπανια τον ανοιγω δυνατα).

Καλησπέραr lion009,

πείτε και δύο λόγια για τα παρακάτω:

Απόσταση κύριας θέασης :

Θέση θέασης (απέναντι σχετικά,πλάι):να εχει καλες γωνιες θεασης γιατι οι καναπεδες ειναι παραλληλα κ οχι ακριβως απεναντι

Συνθήκες περιβάλλοντος φωτισμού (φως ημέρας,χαμηλός,σκοτεινός,καθόλου):για σαλονι μεγαλο ,αρκετα φωτεινο

Κύρια χρήση-περιεχόμενο (ταινίες,σειρές,αθλητικά,gaming,digea,) :κυριως ταινιες,Netflix ,Cosmote TV για αγωνες και Xbox

Πηγές (sd,hd,HDR,streaming):

Απαιτήσεις σε ποιότητα:

Απαιτήσεις άλλες:

προϋπολογισμός :

προηγούμενη/υπάρχουσες τηλεόρασεις:

Απόσταση κύριας θέασης :2- 2,5 μετρα, πηγες φανταζομαι ολες,ποιοτητα και απαιτησεις κανονικα (δεν ασχολουμαι πολυ κ δεν μπορω να απαντησω κατι συγκεκριμενο) .Προυπολογισμος θα ηθελα μια προταση εως 1000 ευρω κ μια εως 1500 . Εχω μια 32 αρα Sony

Απάντηση: Αγορά 65άρας με καλές γωνίες θέασης

Άμα πετύχεις την 65" LG BX κοντά στα 1700 ευρώ, με δώρο prepaid κάρτα 200 ευρώ (μέχρι τέλος Δεκεμβρίου) η αγορά θα έχει κόστος περίπου 1500 ευρώ. Εναλλακτικά, LCD με IPS panel.

Υπαρχουν καποια μοντελα να μου προτεινεται (προφανως με λιγοτερες δυνατοτητες απο αυτη) και η τιμη να ειναι εως 800-900 ευρω? Αν εννοεις αυτη LG OLED65BX6LB 65" εχει 1900 ευρω και μου δινει 200 ευρω δωροεπιταγη

Σε LCD, όλες οι 65" LG έχουν IPS panel, όπως και οι Sony XH8096, XH8196. Την BX μπορείς να τη βρεις με λιγότερα από 1900 ευρώ, σε διάφορα καταστήματα.

Εχω την Sony xh95 και την cx oled 65αρα. Και η δυο απιστευτη εικονα.για την oled ηταν αναμενομενο η καλη εικονα. Αυτη που με εξεπληξε ηταν η sony xh95. Απιστευτη εικονα για led και κινηση.ειδικα σε bright room. Και απιστευτο hdr. Πιστευω ισως ειναι απο τις καλυτερες led tv αυτη την στιγμη.

Ναι εχεις δικιο.Ξεκινα απο 1650. Η sony XH8196 μου αρεσε σχεδον σε ολα...με χαλαει μονο ο ρυθμος ανανεωσης...Αλλα δυστηχως αν θελω 100-120 hz πρεπει να κοιταξω την 9505 με καλες γωνιες θεασης σωστα?

Σωστά. Βελτιωμένες γωνίες, για VA panel.

Μια τελευταία ερώτηση ..η απόσταση θέασης είναι 2 με 2 1/2 μέτρα max ..Μήπως η 55αρα βολεύει καλύτερα ;

Μπορείς να βολευτείς και με 55". Ιδανικά, με μια OLED, για τις καλύτερες γωνίες θέασης (και όχι μόνο).

Ευχαριστώ ,παράγγειλα την 9505 τελικά 55ιντσες ..μου άρεσε πιο πολύ αυτή κ μου δίνει κ δώρο 5 χρόνια εγγύηση η Sony

Ευχαριστώ ,παράγγειλα την 9505 τελικά 55ιντσες ..μου άρεσε πιο πολύ αυτή κ μου δίνει κ δώρο 5 χρόνια εγγύηση η Sony[..θεωρώ στα 2 μέτρα μέσο όρο απόσταση θα με κούραζε η 65/QUOTE]

Last edited by a moderator:
Ευχαριστώ ,παράγγειλα την 9505 τελικά 55ιντσες ..μου άρεσε πιο πολύ αυτή κ μου δίνει κ δώρο 5 χρόνια εγγύηση η Sony

Ευχαριστώ ,παράγγειλα την 9505 τελικά 55ιντσες ..μου άρεσε πιο πολύ αυτή κ μου δίνει κ δώρο 5 χρόνια εγγύηση η Sony[..θεωρώ στα 2 μέτρα μέσο όρο απόσταση θα με κούραζε η 65/QUOTE]

Καλοθέατη,και όταν παραλάβεις μπορείς να γράψεις στο νήμα κατόχων της XH9505.

Απάντηση: Αγορα 65άρας με καλές γωνίες θέασης

Απλά, να έχεις υπόψιν, ότι οι καλύτερες γωνίες θέασης, σε σύγκριση με τις XH90xx, δεν είναι στα ίδια επίπεδα με τις LCD με IPS panels και με τις OLED.

https://www.rtings.com/tv/tools/compare/sony-x950h-vs-sony-x900h/1777/12284

Εφόσον δεν αλλάξεις γνώμη ή προκύψει κάτι άλλο, καλορίζικη.