Αγορά 65" στις εκπτώσεις,κυρίως Netflix, επίγεια κανάλια, Stremio και καμιά μπαλίτσα

Yem

New member
18 November 2022
8
Καλησπέρα στην παρέα,

αν και βρήκα πολλές γενικές πληροφορίες θέλω να θέσω και την αναζήτηση μου μπας και καταλήξω κάπου.

*Budget 700€, δυστυχώς δεν βρήκα κάτι σε αυτό το Budget, οπότε πάμε στα +50€
*Διαγώνιος 65"
*αποσταση θέασης 3m (+-)
*Κυρίως Netflix, επίγεια κανάλια, Stremio και καμιά μπαλίτσα

Προς το παρών έχω βρει αυτή LG 65NANO826Q

Εχουμε καμία καλή πρόταση?

Ευχαριστώ πολύ

Αν δε χρειάζεσαι σχετικά μεγάλες γωνίες θέασης, δεν κοιτάζεις τις LG. Καλύτερα κάποιαν LCD με VA panel, όπως η 65" Samsung Q70B (προς το παρόν, εκτός budget).

• Like
Reactions: Yem
Να πω ότι έχω πάθει την πλάκα μου με το Magic remote της LG και αυτό τους δίνει ένα έξτρα πόντο.
Αντίστοιχες Samsung στα 700-750 παίζουν?
Η εγγύηση του Κωτσοβολου και των media αξίζει τα 90-75€?

Αν δε χρειάζεσαι σχετικά μεγάλες γωνίες θέασης, δεν κοιτάζεις τις LG. Καλύτερα κάποιαν LCD με VA panel, όπως η 65" Samsung Q70B (προς το παρόν, εκτός budget).
Λίγο πολύ χρειάζεται , είναι μεγάλο το σαλόνι αν και ο καναπές είναι στην ευθεία καλό θα ήταν βλέπω από πολλές πλευρές .

Υπάρχει και αυτή QE65Q60B στα 799 (οριακά πάνω στο Budget)

Τις έβαλα και στην σύγκριση εδώ https://www.tvfindr.com/compare-tvs/?tv-1=186707&tv-2=176994

Αν όντως, χρειάζεσαι μεγάλες γωνίες θέασης, θα κοιτάξεις για LCD με IPS panel ή OLED. Δες από κοντά διάφορα μοντέλα, για να ελέγξεις (γενικά) τις γωνίες θέασης.

• Like
Reactions: Yem
Αν όντως, χρειάζεσαι μεγάλες γωνίες θέασης, θα κοιτάξεις για LCD με IPS panel ή OLED. Δες από κοντά διάφορα μοντέλα, για να ελέγξεις (γενικά) τις γωνίες θέασης.
Ευχαριστώ, τις 2 που έγραψα τις έχω δει, για τα λεφτά τους είναι ΟΚ σε ότι αφορά την γωνία. Η Samsung έχανε Αρκετά άλλα και πάλι 8/10 θα είμαστε σε σε μια σχετική ευθεία .
Το καταλαβαίνω ότι για το καλύτερο πρέπει να πάω σε πιο πολλά χρήματα αλλά είπα να κρατηθώ.
Με νοιάζει σε ταινίες δράσης ή μπάλα να μην κάνει πολλές σκιές.

Θα πρεπει να ψαξειϛ λιγο το θεμα του λογισμικου που εχει vidaa και αν οι διαθεσιμεϛ εφαρμογεϛ του σε καλυπτουν, stremio για παραδειγμα λογικα δεν εχει, οπωϛ και spotify αν σε ενδιαφερει.Αυτο φυσικα καλυπτεται αν εχειϛ ή αγορασειϛ καποιο tvbox

Κοιτα εδω

Καλησπέρα στην παρέα,

αν και βρήκα πολλές γενικές πληροφορίες θέλω να θέσω και την αναζήτηση μου μπας και καταλήξω κάπου.

*Budget 700€, δυστυχώς δεν βρήκα κάτι σε αυτό το Budget, οπότε πάμε στα +50€
*Διαγώνιος 65"
*αποσταση θέασης 3m (+-)
*Κυρίως Netflix, επίγεια κανάλια, Stremio και καμιά μπαλίτσα

Προς το παρών έχω βρει αυτή LG 65NANO826Q

Εχουμε καμία καλή πρόταση?

Ευχαριστώ πολύ
Τελικά καταλήξαμε στην

LG 65NANO826Q.

--------------

Συνέχεια στο νήμα κατόχων με τίτλο LG NANO826Q : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Σχετικά με την βάση τοίχου συνέχεια στο νήμα με τίτλο
Σκέφτομαι για βάση τοίχου Brateck LPA49-463 για την LG 65NANO826Q ,αξίζει τα λεφτά της;