Αγορά 65αρας για PS5 και hd movies με budget 600-850€;

simix1986

New member
22 September 2023
3
Καλησπέρα,

έχω διαβάσει παλιά φόρουμ απλά επειδή η τεχνολογία εξελίσσεται κι έχω μείνει πίσω θα ήθελα να μου προτείνει κάποιος κάτι ,γιατί έχω πελαγώσει με τις τόσες πληροφορίες και τις διαφορετικές μαρκετορολογιες στυλ QLED,oled,uhd,micro,nano σουξου και μούξου.

Με καίει να παίζω Φίφα και να βλέπω ταινίες και σειρές με πολύ καλή εικόνα σαν σινεμά γιατί ζω στα εμιράτα και σινεμά είναι ακριβό.

παρακαλώ γράψτε προτάσεις! (διάβασα κάτι TCL και Hisense)

ευχαριστώ οποίο αλάνι βοηθήσει και χάσει τον χρόνο του για μένα.

Δεν γνωρίζω τι επιλογές σε καταστήματα έχετε στα εμιράτα. Λίγο στο άμαζόν σας που κοίταξα, φαίνεται να ξεχωρίζει η Samsung AU8000 στο budget που ορίσατε.

Δεν γνωρίζω τι επιλογές σε καταστήματα έχετε στα εμιράτα. Λίγο στο άμαζόν σας που κοίταξα, φαίνεται να ξεχωρίζει η Samsung AU8000 στο budget που ορίσατε.

ευχαριστώ και θα ήθελα μια τελευταία ερώτηση. με το hdmi2.1 εχει? το χρειαζομαι?

και πιο συγκεκριμενα εδω τι λες:hisence 65U7HQ η Hisense 65U8HQ η tcl 65C745 η Samsung AU8000 η υπαρχει κατι που να αξιζει αν ανεβαινα λιγο ακομα το μπατζετ?

ξανά ευχαριστώ πολύ!!!

ευχαριστώ και θα ήθελα μια τελευταία ερώτηση. με το hdmi2.1 εχει? το χρειαζομαι?

και πιο συγκεκριμενα εδω τι λες:hisence 65U7HQ η Hisense 65U8HQ η tcl 65C745 η Samsung AU8000 η υπαρχει κατι που να αξιζει αν ανεβαινα λιγο ακομα το μπατζετ?

ξανά ευχαριστώ πολύ!!!
Ενα συγκριτικό με περίπου τα 2 μοντέλα που ρωτάς είναι το παρακάτω. Η σαμσουνγκ είναι χειρότερη και απ τις 2, δε θα στη συνιστούσα. Είναι πολύ κοντά οι αλλες 2, αλλά η hisense είναι λίγο καλύτερη και προσωπικά αυτή θα έπαιρνα απ τις 3. Βασικά την σαμσουνγκ θα την απεριπτα εντελώς. Αμα θες σαμσουνγκ κοίτα κάποιο μοντέλο qled, που ίσως να είναι καλύτερη (αναλόγως το μοντέλο και το μπάτζετ) και από τις 3.

Το 2.1 χρειάζεται αν θες 120hz στα παιχνίδια εφόσον έχεις και κονσόλα που δίνει 120hz. Αλλιώς παίζεις στα 60. Αφού σε ενδιαφέρουν τα παιχνίδια καλό είναι να το έχει.