Αγορά 75'' κυρίως για ματσάκια (cosmote tv δορυφορική) και καμιά ταινία,μέχρι 1500€

crabsody

Established Member
3 December 2007
172
Καλησπέρα παιδιά και ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Θέλω να πάρω μια 75 ιντσών. Χρήση θα είναι κυρίως για ματσάκια (cosmote tv δορυφορική) και καμμιά ταινία. Ταινίες όμως βλέπω σε streaming oπότε δεν έχουν και καμμιά τρομερή ποιότητα. Θέλω όμως να πάρω μια καλή κατασκευή και μια καλή τηλεόραση με ταβάνι τα 1500. (εντάξει αν είναι κάτι εξαιρετικό θα ανέβω και λίγο)

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ εκ των προτέρων

Συμφωνώ. Την έχω εδώ και λίγους μήνες. Είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Ταινίες όμως βλέπω σε streaming oπότε δεν έχουν και καμμιά τρομερή ποιότητα.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ εκ των προτέρων
Σε streaming και netflix απο την εφαρμογη της ΤV με oled Τv LG η ποιοτητα σε ταινιες ειναι παρα πολυ καλη . Γραφω απλα για το streaming που έγραψες χωρις να προτείνω κατι σε ΤV. Το πακετο ειναι το full.

Γεια σας παιδια! Λοιπόν σας άκουσα και την παρηγγειλα. Και την πατησα από το 365shop!! Ευτυχως πήρα τα λεφτά πισω απο πειραιως. Μετά από κουβέντα με ενα φίλο με έχει ψιλόπείσει να πάω σε oled όποτε μοιραία το μπατζετ διπλασιάζεται από ότι καταλαβα. Ποια προτείνετε λοιπόν μεχρι 3000 ? Robin εσυ μου τα έλεγες…

Γεια σας παιδια! Λοιπόν σας άκουσα και την παρηγγειλα. Και την πατησα από το 365shop!! Ευτυχως πήρα τα λεφτά πισω απο πειραιως. Μετά από κουβέντα με ενα φίλο με έχει ψιλόπείσει να πάω σε oled όποτε μοιραία το μπατζετ διπλασιάζεται από ότι καταλαβα. Ποια προτείνετε λοιπόν μεχρι 3000 ? Robin εσυ μου τα έλεγες…
Τι εννοείς? Την πάτησες ως προς τη διαθεσιμότητα του καταστήματος? Και στο μεσοδιάστημα κάποιος φίλος σου σου είπε πως οι oled είναι καλύτερες και είπες να διπλασιάσεις το μπάτζετ?
Το VFM στις 75" δεν είναι και το καλύτερο σε σχέση με τις 65" αλλά αν αποφάσισες να το πιεις το ποτήρι εγώ θα πήγαινα σε LG C1 με επέκταση εγγύησης της LG για να έχω κάποιου επιπέδου κάλυψη σε περίπτωση καμιάς στραβής με burn in. H SONY A80J για τη χρήση που θα κάνεις ίσως υπερτερεί ελαφρώς σε κάποια σημεία όπως η επεξεργασία του τηλεοπτικού σήματος αλλά εγγύηση burn in δεν παρέχει.

Last edited:
A νόμιζα ότι το ακούσατε όλοι για το σάιτ. Έκανα την αγορα και δεν μου φέρανε ποτέ την τηλεόραση. Το συγκεκριμμενο μαγαζί έχει ρίξει πιστολι σε παρά πολύ κόσμο και έχει κλείσει. Εκανα αμφισβητηση συναλλαγής και πηρα τα λεφτά μου από την πείραιως μετά από μερικές μέρες ευτυχώς. Γενικά έχει γίνει χαμός. Από τη στιγμη που δεν έγινε η αγορά εχω επηρεαστεί και σκέφτομαι να πάω σε oled… Σταθερός χαρακτηρας :)

Εχω γραψει οτι το αποτελεσμα σε ποιοτητα εικονας απο την εφαρμογη του Netflix ειναι παρα πολυ καλο κατι που δεν πρεπει να σε προβληματισει καθολου σε μια σκεψη για oled . Eγω εχω LG cx και η συνδεση μου ειναι με wifi και δεν υπαρχει κανενα θεμα με streaming ολα ειναι φανταστικα . Τωρα επειδη θελεις ματσακια εγω απο εξωτερικη πηγη και δορυφορικο δεκτη δεν εχω βγαλει ακρη για να εχω το καλυτερο αποτελεσμα εικονας. Επειδη προερχομαι απο πολυ παλια lcd σιγουρα το αποτελεσμα ειναι καλυτερο απο αυτο που ειχα αλλα εχω την εντυπωση στα αθλητικα γενικα θα πρεπει καποιος να μπει στην κουβεντα να δωσει λιγο τα φωτα του. !!

Ποια lg oled μου προτείνετε ακριβώς; Μπορεί να βάλει κάποιος κανενα link? Ευχαριστω πολύ

Eγω αυτη θα αγοραζα την φτηνοτερη στις 77 ιντσες που υπαρχει σε oled . Παω με την τιμη παντα οσο χαμηλοτερα γινεται.

@Δεν μου αρεσουν τα ποδια ετσι ομως αλλα αυτα ειναι γουστα

Eγω αυτη θα αγοραζα την φτηνοτερη στις 77 ιντσες που υπαρχει σε oled . Παω με την τιμη παντα οσο χαμηλοτερα γινεται.

@Δεν μου αρεσουν τα ποδια ετσι ομως αλλα αυτα ειναι γουστα
Εγώ θα επέλεγα; 120 hz και όχι 60... 77C1 όπως είπα...

Σύμφωνα με το αρχικό post, μια εκ των 75" Samsung Q80A και Sony X90J/X93J θα είναι ικανοποιητική επιλογή. Αγορά OLED, μόνο αν μπορείς να περιμένεις και πετύχεις (άμεσα ή έμμεσα) κάποιαν από τις 77" LG C1 και Sony A80J έως 2500 ευρώ.

H 77 c1 δεν υπαρχει στην αγορά και την περιμένουμε; Θέλει παραγγελία; Ποια ειναι η κατάσταση; Στο Σκρουτζ βρισκω διάφορες με το C στον τίτλο αλλά όχι c1. :) ευχαριστώ παιδιά που βοηθάτε

Ποια lg oled μου προτείνετε ακριβώς; Μπορεί να βάλει κάποιος κανενα link? Ευχαριστω πολύ
Αν μπορείς να ανέβεις έστω στην LG 77a1 θα πάρεις πολύ ανώτερο αποτέλεσμα.

Η φθηνότερη OLED εχει καλύτερη συνολικά εικόνα από οτιδήποτε άλλο.

Την συγκεκριμένη την έχω δει και από κοντά και είναι εξαιρετική.

Αλλιώς, η Sony που αναφέρθηκε είναι πολύ καλή επιλογή στα χρήματα της.

Οι λύσεις που αναφέρθηκαν είναι όλες τηλεοράσεις 2021. Η C1 που εισάγεται επίσημα στην Ελλάδα έχει το 4 (μαύρη) ή το 5 (άσπρη) στον κωδικό της, ενώ το απόθεμα στα περσινά μοντέλα και δη στα άνω των 65" μάλλον δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο. Τέλος, η εικόνα στην A1, ίσως να φαίνεται χειρότερη με αθλητικά και λοιπά streams, σχετικά χαμηλής ποιότητας, σε σύγκριση με τις X90J/X93J και Q80A.

Παιδιά ευχαριστώ παρά πολύ για τη βοήθεια . Τελικά πήρα μια lg oled 77. Ανέβηκα αρκετά από αρχικό budget βέβαια… Ακόμα δυστυχως δεν την έχω ανοίξει γιατί περιμένω να μπω σε νέο σπίτι που θα γίνει σύντομα. Αναρωτιέμαι τώρα επειδή καταλαβαίνω ότι πρέπει να έχω και την ανάλογη ανάλυση στις ταινίες που βλέπω τι πρέπει να κάνω ακριβώς. Σκέφτηκα για Apple TV αλλά βλέπω ότι λιγες ταινίες είναι 4k . Να βάλω έναν synology server? Παλιά θυμάμαι είχα βάλει κάτι τέτοιο και έπαιζα τις ταινίες απευθείας από την τηλεόραση (με dlna νομίζω) Έτσι είναι το common case και τώρα; Υπάρχουν καλυτερεσ εναλλακτικές; Η αλήθεια είναι ότι θα προτιμούσα να παίζει τις ταινίες μια εξωτερική συσκευή και να χρησιμοποιώ το hdmi. Ο λόγος είναι ότι έχω ένα hue hdmi switch από υο οποιο θέλω να περνάει πρώτα η εικόνα ώστε να ελέγχεται από εκεί ένα hue led strip που θα έχω πίσω από την τηλεόραση. Τι με συμβουλεύεται να κάνω; Η αλήθεια είναι ότι αν είχα μια συνδρομητική που να βρίσκω οποίες ταινίες θέλω σε 4κ θα το έβαζα και δεν θα με ένοιαζε…

H 77 c1 δεν υπαρχει στην αγορά και την περιμένουμε; Θέλει παραγγελία; Ποια ειναι η κατάσταση; Στο Σκρουτζ βρισκω διάφορες με το C στον τίτλο αλλά όχι c1. :) ευχαριστώ παιδιά που βοηθάτε
πολυ δυσκολο να βρεις C1 σε ολες τις ιντσες.
περιμενε μηπως σκασει απο πουθενα καποια τις επομενες ημερες.

Δημήτρη τελικά πήρα αυτή https://www.skroutz.gr/s/28314262/LG-Smart-Τηλεόραση-77-4K-UHD-OLED-OLED77C14LB-HDR-2021.html?from=account_favorites

Τώρα όπως έγραψα ψάχνω τον καλύτερο τρόπο να βλέπω 4k ταινίες. Είδα ότι υπάρχει και μια άλλη επιλογή. Να πάρω ένα tv-box και να εγκαταστήσω kodi .... Τί λέτε;
η καλυτερη λυση.