Αγορά 75αρας

djjojo

New member
15 December 2007
51
Καλησπέρα,μέσα στις γιορτές θέλω να αγοράσω μια 75αρα (υπό προϋποθέσεις και 85αρα) και θέλω την βοήθεια σας γιατί όσο το ψάχνω τόσο περισσότερο χάνομαι.Η τσέπη μου δεν σηκώνει oled σε αυτό το μέγεθος οπότε δεν..Απόσταση θέασης 3-3,5 μέτρα, χρήση κυρίως κανάλια αλλά και καμία ταινία από android box.Πρωτη μου επιλογή η Sony KD-75XH9096 από αυτά που έχω διαβάσει.Αλλες επιλογές καλύτερες από την XH9096;

Καλησπέρα,μέσα στις γιορτές θέλω να αγοράσω μια 75αρα (υπό προϋποθέσεις και 85αρα) και θέλω την βοήθεια σας γιατί όσο το ψάχνω τόσο περισσότερο χάνομαι.Η τσέπη μου δεν σηκώνει oled σε αυτό το μέγεθος οπότε δεν..Απόσταση θέασης 3-3,5 μέτρα, χρήση κυρίως κανάλια αλλά και καμία ταινία από android box.Πρωτη μου επιλογή η Sony KD-75XH9096 από αυτά που έχω διαβάσει.Αλλες επιλογές καλύτερες από την XH9096;

Value for money σε αυτό που ψάχνεις

Sent from my iPad using Tapatalk

Επίσης θα θελα να ρωτήσω για την 75αρα και 85αρα της Sony ποια είναι η χαμηλότερη τιμή που την έχετε πετύχει σε προσφορα

Είσαι gamer; Samsung q70t

Είσαι gamer; Samsung q70t

Αρκετά υποδεέστερη σε πολλά σημεία και στο gaming επίσης (πχ response). Επίσης είναι παλιό μοντέλο. Υπάρχει κάποιος λόγος για αυτή την πρόταση?

Η samsung έχει 1700 η sony 2000. Αν βλεπεις κυρίως digea εγω θα σου προτεινα την πρώτη

Απάντηση: Re: Αγορά 75αρας

Επίσης θα θελα να ρωτήσω για την 75αρα και 85αρα της Sony ποια είναι η χαμηλότερη τιμή που την έχετε πετύχει σε προσφορα

Μπορείς να ελέγξεις το σχετικό ιστορικό τιμών στο Skroutz. 1700 ευρώ η 75" XH9096 και 2500 ευρώ η 85" XH9096.

Αρκετά υποδεέστερη σε πολλά σημεία και στο gaming επίσης (πχ response). Επίσης είναι παλιό μοντέλο. Υπάρχει κάποιος λόγος για αυτή την πρόταση?

Το response time δεν είναι τόσο σημαντικό για το gaming. Εκτός αν έγινε μπέρδεμα με το lag. Τέλος, η Q70T, όπως και άλλες Samsung με "T" μετά από τον αριθμό στον κωδικό τους, είναι μοντέλα 2020.

H q70t είναι μοντέλο το 2020..

Υποστηρίζει VRR,FREESYNC και 4K 120FPS δίχως θολούρα όπως η Sony..

Επιπλέον δεν έχει blooming..

Έχει καλύτερη λεπτομέρεια-χρώματα ίσως η Sony..

Η Samsung νομίζω είναι και πιο φωτεινή..

Gamer δεν με λες,μάλλον δεν με έλεγες γιατί από την πρώτη καραντίνα ψιλολιωνω στο call of duty.Αν σας βοηθάει εχουν περάσει από τα χέρια μου μια oled 55EG910V και μια Qled 65F9N νομίζω,τις αγαπούσα και τις 2 αλλά η πρώτη έσπασε και την δεύτερη μου την κράτησε η πρώην:(

Gamer δεν με λες,μάλλον δεν με έλεγες γιατί από την πρώτη καραντίνα ψιλολιωνω στο call of duty.Αν σας βοηθάει εχουν περάσει από τα χέρια μου μια oled 55EG910V και μια Qled 65F9N νομίζω,τις αγαπούσα και τις 2 αλλά η πρώτη έσπασε και την δεύτερη μου την κράτησε η πρώην:(
Μήπως να βρεις μια γυναίκα με oled;

Το blooming για κάποιους είναι ευδιάκριτο,γιά άλλους όχι..

Αν σε ενοχλεί είναι τραγικό..

Εγώ θα πήγαινα σε 85αρα Q70t, είχε πέσει στα 2200 την προηγούμενη εβδομάδα..

Τα έχεις λύσει εσύ τα προβλήματα αυτά..

Πήρες γυναίκα με dolby atmos home cinema

Άσχετο,με ενοχλεί στην sony το τηλεκοντρόλ που είδα στα βιντεάκια ότι είναι παλαιού τύπου.Μ άρεσε και το mouse control της Lg και το μικρό που είχε η Qled