Αγορά άμεσα TV 3D LCD ή PLASMA?

Είμαι από αυτούς που έλεγα οι Plasma είναι πολύ καλύτερες από τις LCD και μετά από δυο Plasma έκανα το λάθος και πήρα LCD. Θα μου πείτε γιατί ; ε μου άρεσε πολύ η εξωτερική εμφάνιση της .

Ποια LCD αν επιτρεπεται να ρωτησω?:ernaehrung004:

παιδια σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις και τις πολύ ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις σας...Η αλήθεια είναι ότι επειδή την έχω "πατήσει" με την LG 47 7000 γιατί μου έκανε κολπάκια σε ταινίες και όταν ήθελα να δω ποδόσφαιρό μου βγαίνανε τα μάτια...γι αυτό η επόμενη επένδυση που θα περιλαμβάνει 50-50 μπαλα και ταινίες(μεσα στο 50 % των ταινιων αναφέρομαι και στις προβολές απο δορυφορικό δέκτη)...θέλω να ειναι μια ΤΙΜΙΑ και το ελάχιστο προβληματική...δεν μπορώ συνέχεια να χαλάω λεφτα για προιόντα που δεν αξίζουν....έτσι η επένδυση των 2-2,5 χαρτιών είναι μια σοβαρή επένδυση.Οταν αναφερομαι στις plasma (τις καλές plasma) απλά κολάω στην διαδικασία να τις δουλευω με συγκεκριμένο τρόπο για να αποφυγω τυχόν προβλήματα...ο φίλος Yperion έχει δίκιο πιστευω,άλλα πραγματικά αν δώ σε μια τηλεόραση που πλήρωσα 2500 ευρώ PLASMA burn-in δεν θα μπορώ ούτε να με βρίσω μιας και θα έχω κανει την αγορά εν γνώση μου.Έτσι λοιπόν αποφάσισα να προχωρήσω σε μια οικονομική λύση που θα καλύψει τις αναγκες μου σε πιο χαλαρό πρόγραμμα μιας και όσο καλοκαιριαζει βαγινουμε λαο λίγο παραπάνω έξω...οπότε απο Σεπτεμβρη να μαστε καλά....plasma 3D θα την χτυπήσουμε.

Η λυση για εμενα ειναι η αγορα μιας 50G20 η 50S20 (η καποιας αντιστοιχης LG η Samsung plasma)...σε 2-3 χρονια που το 3D θα λυσει τα προβληματα του και θα υπαρχει και το αντιστοιχο υλικο (που τωρα και για καιρο ακομη θα ειναι δυσευρετο) τοτε με τα υπολοιπα λεφτα που θα σου εχουν μεινει αγοραζεις καινουργια τηλεοραση...

Oι πλασμα δεν ειναι σαν τις LCD που χρειαζεται να πληρωσεις αδρα για να παρεις εικονα της προκοπης (και αν παρεις)...οι διαφορες ειναι σαφως μικροτερες και το αποτελεσμα πολυ ικανοποιητικο και ειδικα στο ποδοσφαιρο που σε ενδιαφερει...

Ποια LCD αν επιτρεπεται να ρωτησω?:ernaehrung004:

Πράγματι για την Sony 46EX1 μιλάω , αν την δεις διπλά σε Plasma θα καταλάβεις την διαφορά . Πολλοί την βλέπουν και τρελαίνονται μου, λένε πως είναι φοβερή , τι να σου πω εγώ έχω φάει κόλλημα και επειδή έχω και μια Plasma ,νομιζω πως παίζουν καλύτερα οι Plasma . Να σκεφτείς την έβαλα για πούλημα .

Πράγματι για την Sony 46EX1 μιλάω , αν την δεις διπλά σε Plasma θα καταλάβεις την διαφορά . Πολλοί την βλέπουν και τρελαίνονται μου, λένε πως είναι φοβερή , τι να σου πω εγώ έχω φάει κόλλημα και επειδή έχω και μια Plasma ,νομιζω πως παίζουν καλύτερα οι Plasma . Να σκεφτείς την έβαλα για πούλημα .

Δεν νομιζεις απλως ετσι ειναι...

Μαλιστα η διαφορα ειναι τοσο μεγαλη που ακομη και τυφλος την βλεπει...

Re: Απάντηση: Αγορά άμεσα TV 3D LCD ή PLASMA?

μιας και γινεται αναφορα για αγορα 3d να ποσταρω μια σημαντικη αναφορα για τις 3D προβολες.. απο το παρακατω σιτε

http://www.fullhd.gr/2008-03-09-23-01-42/3d-tv/2009-12-16-08-32-17/3762------3d-.html

πολύ σωστη παρατήρηση...άν και ζαλάδες και υπνηλία εμένα με πιάνουν γενικώς άν κάτσω μετα την δουλειά να δώ καμια ταινία....:music-smiley-005: ...τελικά λέω να το αποφύγουμε το beta testing στις νέες 3D τηλεοράσεις....απο του χρόνου 3D καλά να μαστε.:drummer:

μιας και γινεται αναφορα για αγορα 3d να ποσταρω μια σημαντικη αναφορα για τις 3D προβολες.. απο το παρακατω σιτε

http://www.fullhd.gr/2008-03-09-23-01-42/3d-tv/2009-12-16-08-32-17/3762------3d-.html

Αυτά δεν είναι καινούργια νέα.
Τα ίδια συμπτώματα έχουν και όσοι παίζουν παιχνίδια δράσης στον υπολογιστή τους και κινούνται με τους χαρακτήρες τους ταχύτατα σε εικονικούς χώρους 3 διαστάσεων.
Από εποχής Doom δηλαδή...

πολύ σωστη παρατήρηση...άν και ζαλάδες και υπνηλία εμένα με πιάνουν γενικώς άν κάτσω μετα την δουλειά να δώ καμια ταινία....:music-smiley-005: ...τελικά λέω να το αποφύγουμε το beta testing στις νέες 3D τηλεοράσεις....απο του χρόνου 3D καλά να μαστε.:drummer:

Και λίγο λες. Σε 2 χρονάκια και αν οι 55άρες 3D πέσουν στο 1500άρικο τότε θα το ξανασυζητήσω.

Μιας και το θέμα ξέφυγε λίγο από το 3D, να κάνω δύο ερωτήσεις προς κατόχους plasma:

Όταν λέμε στρώσιμο, τι εννοούμε; Πώς γίνεται;

Σε δωμάτια με έντονη φωτεινότητα (την ημέρα π.χ. όταν μπαίνει αρκετό φως στο σπίτι), τι παίζει με τις plasma;

Το στρωσιμο δεν ειναι κατι το φοβερο , μια προσοχη τις πρωτες 100-200 ωρες με στατικες εικονες...μπορεις πχ. να βλεπεις τηλεοπτικα καναλια κανονικα απλως στο zoom για να μην φαινονται λογοτυπα...μετα τις 200 ωρες μειωνεται ο κινδυνος οποτε δεν χρειαζεται να κανεις κατι αλλο...

Η φωτεινοτητα του δωματιου παιζει ρολο λογω ανακλασεων αλλα πλεον και οι LCD εχουν απο αυτες...παρολα αυτα αν εχεις τωρα CRT στον ιδιο χωρο ξερεις περιπου τι να περιμενεις...